Östersund - Here I come!

Snart bär det av mot Östersund, ska bara sminka mig och packa ner det sista. Lär försöka äta också men det är bannemig inte det enklaste när det gör såhär ont i käften.. Ajaj.

Nää. Farväl allihopa och puss på er. Kommer hem vid halv 12 imorgon kväll igen.

Jessy - Dancing in the dark

Jag kom på...

...att jag saknar mina bröder. Idag ringde Robert precis när jag varit hos tandregleringen, jag blev glad. You made my day! <3

Tandregleringen

Var nyss upp på tandregleringen och fick plastsnoddarna isatta. Lite märklig känsla, spännande. Var livrädd innan men det var inte så farligt som jag trodde. Spänner inte alls mycket, men det kommer väl säkert bli värre till kvällen antar jag. Skönt att ha det här gjort, ska tillbaka om en vecka och få i mer skräp..

Menmen. Idag blir det plugga, städa, tvätta och packa. Imorgon bär det av till Östersund, ska bli riktigt kul. Synd bara att vissa inte kan följa. Anyway. Roligt att Åsa, Madde och Anders bestämde sig för att haka på :)

Det är såå fint väder idag, hade velat ta en promenad i solen men det har jag inte tid med. sånt får jag göra när jag blir pensionär.

Puss!

Fixarn

Jag vaknade nyss men har hunnit göra en hel del smått och gott. Rev ur lakanen ur sängen när jag vaknade och slängde ner dom i tvättstugan, håller på att tvätta lakanen jag köpte på IKEA igår så jag kan bädda med dom ikväll. Jag har ramat in en massa kort i ramarna jag köpte, packat upp alla väskor och röjt undan.. dessutom smällde jag precis i mig lite frulle. För ovanlighetens skull.

Idag blire plugga för hela slanten, i alla fall i några timmar. Måste skriva mitt arbete om Kuba, hjälpa Hana med psykologin och fixa lite med projektarbetet.. Usch. Men snart är det slut på skiten.. Inte alls långt kvar till studenten nu! Ska förresten komma ihåg att ringa abc och fråga till vem jag ska vända mig när det gäller studentmössan. Alla andra har fått sina eftersom dom beställde innan mig.. när jag frågar folk på skolan vart jag ska vända mig för att få veta när mössan kommer mm så hänvisar dom till varandra. haha. bra där.

Nä. Kan inte ligga här och göra ingenting. Plugga och sen träna. Kanske passar på att sola ikväll också. hmm. kanske kan vara en idé.


Ääh. Puss.


By the way...

...min kära vän Tommy var på dansen igår. Hur oväntat som helst då han sagt i förrgår att det inte skulle bli nån örebroresa för honom. Men så var han där och oj så kul vi hade. Skrattade så jag fick ont i magen. Stort plus i kanten! :)

;)

Örebro

Kom precis hem från Örebro. Åkte ner dit igår för att träffa mormor och som vanligt dansa på brunnsparken, 4e året i rad jag är där på påskdagen nu. I varje fall, det var riktigt trevligt :) kul att dansa med lite annat folk än vanligt. Oväntat var att Åsa, Madde och Anders var där. Elle va hemma hos Fredrik, första året jag va där utan elle. Lite sugigt men det funkade. Många frågade vart min vapendragare var ;)

På vägen hem passade jag och mamma på att kila in på IKEA där vi köpte en del smått och gott. Till exempel en hylla som jag ska ha ute hos mig i stugan, ska tydligen sätta upp den själv.. eeh? well, det kan bli intressant. Köpte även lite ramar så jag kan rama in korten jag fixade för en gångs skull, är på tiden nu då det var ett halvår sen jag hämtade dom hos fotogubben.

Nej.
Puss.

Sleeping to dream...

...about you.
Jag vet, jag gjorde en tabbe.

Jag är värdelös på att blogga. Det är mycket med allting just nu, dans, skola, förkylningar, en trasig fot och krångel hit och dit.  Men annars är det fint ;)

Det har faktiskt inte hänt så mycket roligt att skriva om.. Har haft tävling varje helg i tre veckor, första lediga helgen på länge nu och det är hur skönt som helst.

Vissa misstag har man gjort. Men men..

image59

Jag och Vickan, tävling Hammarö 15-16/3
Nästan framme i Karlstad, jag ska tävla *därav sminket* Övertrötta och jävliga.

Fernandoz - I got stung

RSS 2.0