Karlstad

Igår fick jag antagningsbeskedet. Till hösten blir det med andra ord socionom med inriktning administration och ledarskap på KAU *Karlstad universitet* Trodde inte att jag skulle komma in men det gjorde jag. Ställt mig på bostadskö, skickat efter papper för ansökan om bidrag och liknande. Nu är det bara att svara på beskedet och behålla platsen. Den 25e augusti är det skolstart. Hejdå Mora.

Var på Våmevi och den årliga våmhusfesten igår... Markus var världsbäst som vanligt och betalade mitt inträde, tack så mycket för det :) Väl där träffade jag en hel del folk jag inte sett på länge, en av dessa var Annika - tösen som är au pair i Zürich och hemma på besök. Kul att träffa tösen. Blev lite strul med skjutsen hem men det ordnade Robin, fick åka med han och hans kompisar.. :)

Jobbat idag och usch vad trött jag är varje dag när jag kommer hem från jobbet. Idag åt jag direkt jag kom hem sen slocknade jag och sov ett par timmar. Skönt. Och imorgon är jag ledig!

Jag och Annika


Honey, I´m home.

Blogga var det ja. Har varit riktig torka på bloggfronten på sistone men jag ska försöka styra upp det hela... *mmm, mycket snack och lite verkstad - jag vet*

Så, vad har hänt på sistone? Jag har varit på Öland i 8 dagar med eliten. Öland vecka 27 varje sommar är ett måste så även denna sommaren blev det av. Förra året ösregnade det hela veckan - lite surt att campa då, men i år var det alldeles perfekt. De första dagarna var det lite molnigt och kom några skurar men veckan dominerades av 25 grader, strålande sol och klarblå himmel. Då det faktiskt var dansbandsvecka var campingen invaderad av enbart dansare, och dansa gjorde man en hel del. Måste dock säga att jag inte alls var danssugen för fem öre, var mest trött. Kan bero på att jag ätit pencillin i en månad och är seg efter det. Räddningen blev det fina vädret! Trots pencillinet verkar min förkylning/bihåleinflammation (?) inte ge sig, är fortfarande långt ifrån frisk.. dessutom är i princip alla som var med på Öland sjuka nu, inte för att jag har smittat utan för att man blir sliten efter en hel vecka med alkohol, dans, sol och knappt någon sömn. Ölandsveckan kanske inte är den bästa förkylningskuren men vad gör man, det är som sagt ett måste.

För övrigt så jobbas det en hel del. Skönt att få lite påfyllning i plånboken.. Trivs dessutom superbra på Siljan, skön stämning och sammanhållning personalen emellan! :) Tiderna är i princip desamma som på parken och det känns skönt att sluta mellan 14 och 15 varje dag så man hinner med lite mer än att bara jobba. Idag tog jag en sväng förbi Åsa när jag ändå var på väg hem. Hon låg och solade och snörvlade *förkyld sen Öland* men vi tog en liten pratstund i alla fall. Hon är allt bra knäpp, gumman.
Åsa : Ja men se den där PS filmen själv, tanka hem själv.
Jag : Men min dator klarar inte av sånt längre, den är för kass. Kan vi inte kolla på den då?
Åsa : Nej, jag ska kolla själv om jag ska. Så jag kan gråta riktigt hårt, äkta.


Tänderna är fortfarande kvar, ska ut på onsdag och jag är fortfarande livrädd... Tandläkaren som kollat på röntkenbilderna sa att mina rötter är tunna och alldeles raka och eftersom tänderna som ska ut inte sitter speciellt långt bak i munnen så är det ingen fara... Men ändå, det lugnar inte mig. Är det jättehemskt?!

En till nyhet är att vi just nu håller på att flytta. I´m dropping the bomb.. Kanske ingen jättenyhet för er läsare men för mig är det. Har ju bott i det här huset, i det här rummet, hela mitt liv. Pappa har bott här i 33år och byggde huset med egen skog, och nu ska vi helt plötsligt flytta...? Anledningen är att det huset vi bor i nu har 9 rok och nu när jag förmodligen flyttar hemifrån så är det bara mamma och pappa kvar i denna stora pjäs. Vart jag flyttar beror på vilken skola jag kommer in på (har sökt Karlstad, Örebro, Eskilstuna, Västerås och Uppsala). Antagningsbesked ska skickas ut mellan den 10e och 15e. Med andra ord får jag veta vilken dag som helst vart jag kommer spendera de närmaste åren. Märklig känsla.

Måste avsluta med att säga att jag älskar att sommaren är här och i full gång! <3 Gjorde en spontantur ner på stan med Basse igårkväll och köpte lite glass. Lakrits och Hasselnöt *farligt gott*


RSS 2.0