Dagen D.

Om en timme och 20 minuter går bussen till Öret. Jag lär packa klart det sista, klä på mig och ta mig in till stan - busstationen - innan dess. Kan ju vara en fördel att ens hinna med bussen ;)

Kommer bli en awsome dag, uppdaterar kanske lite senare när jag är framme. Kameran är med, i högsta hugg.

- senare -
Sitter nu i Öret hemma hos Jonas och dricker vin, har precis duashcat och maten är på gång. Kött, potatisgratäng och rödvinssås. Mumma.

Det här med vinet är ingen självklarhet idag. Smarta Karolina Åhs och Johan Åkerman var fruktansvärt klipska och tänkte dra på bolaget innan vi åkte hit, meeeeen det är fjanthalloween = röd dag idag = bolaget stängt. Som tur var hade Jonas rödvin hemma, det är inte min cup of tea men det får funka. Finns även whiskey - samma visa där. Men men, så går det när man har huvudet under armen och klämmer på det.

Joel kommer nog förbi en sväng snart och säger hej, me like. Inte träffat honom sen typ i våras. Ska nog även dra in till Oliver inne i stan och bli bjuden på en öl innan det är dags för the moment. Mustasch, magiskt.

Nu hör ni inte mer från mig idag. In i dimman.

Monster Magnet - Space Lord


Dagen före.

Tog bort stygnen imorse/förmiddags. Var inte så hemskt, inte alls faktiskt, och så gick det sjukt fort. Tjopp tjopp så var det klart. Jag var nog mer hemsk, sov till 9,40 eftersom jag skulle vara där 10 och inte ville vara vaken innan och bli töntig och nervös. Såg ut som helvete, håret på ända, osminkad, halvvaken och mjukisar. Perfekt.

Måste städa en massa idag, ser ut som ett råtthål här. Men men, gillar ju att städa, eller jag gillar när det är klart och man känner att man åstadkommit något. Lär även tvätta en massa lakan och handdukar. Efter alla måsten blir det promenad, dusch och tvmys. Smala sussie ikväll, den kan man inte se för många gånger.

Imorgon åker vi till Öret. Taggad som fan. Sprääänga.

Kan även erkänna att jag har en crush på Joel Kinnaman. Har tokkollat på Johan Falk-filmer igår och idag. Godis.

Sparzanza - Before My Blackened Eyes

091029

Hade min redovisning av designen idag (examination på kursen) och det gick oförskämt bra. Är fruktansvärt jättenöjd. Hoppas på ett VG nu, tar i från tårna. Jag har gjort allt man ska göra för VG i alla fall, får se om det går vägen men jag tänker inte ta ut något i förskott - det har jag lärt mig att man aldrig ska göra med något här i livet.

Annars då... Slapp dag, promenad ikväll bara sen har jag kikat på tv. Ska ta en dusch nu, diska och kika lite film och hoppas på att jag somnar i en rimlig tid. Har vänt på dygnet rätt duktigt nu och så vill jag inte ha det. Kan inte vara uppe till efter ett på nätterna och sova till 10. Dåligt Karolina, riktigt dåligt. Imorgon kl 10 ska jag se till att ha tagit mig upp ur sängen och tagit mig till vårdcentralen, stygnen ska bort. Det ska bli sjukt skönt att kunna duscha och dona utan att tänka på alla jäkla kompresser och plåster på magen. Me like, big time.

Öret på lördag, kommer bli världsklass! På onsdag kommer Annika hit så ska vi gå en sväng på Bergan är det tänkt, ingen av oss har egentligen råd att shoppa, så det får bli lite fönstershopping. På kvällen blir det mat, film och kanske lite vin (?). Åker till Mora på torsdagen, ska bli kul och skönt att komma hem.

Gött och välbehövligt nu med en helg helt utan plugg, kursen är slut och alla plugg-måsten ligger på is tills på måndag när nya kursen börjar. Fast i början av en ny kurs brukar det ändå inte bli så mycket plugg hemma, är mest till tentorna/examinationerna. En helg i Öret med vänner, grym mat, alkohol, fest och mustasch kommer sitta som en smäck.

Hardcore Superstar - Into Debauchery

Han är hemma.

Idag kom han till Sverige, han med stort M. Markos. Han har fanimig vart borta i 7 månader och 5 dagar, i Spanien. Men nu är han hemma. Det här är stort.

A lot of things to do.

Har precis sett att vi fått schemat för nästa kurs, ser rätt okej ut. Går inte alls många dagar i veckan och det är schyssta tider. 10,15-15,00 varje dag *när vi väl går*, ser positivt ut. Skrev in schemat i min kalender nu så det är gjort, kan planera min verksamhet lite bättre och det behövst särskilt mycket nu när det händer rätt mycket framöver. Annars då, ska göra i ordning mig och ta mig in till stan nu tänkte jag, måste hitta en ny vinterjacka. I eftermiddag blir det städning, plugg och promenad. Imorgon börjar examinationerna/redovisningarna för den här kursen, gillar inte sånt här muntligt tjofräs men men. På torsdag är det över. Ska tat lugnt till 12 tänkte jag, innan jag börjar med alla måsten för idag.

Mötley Crüe - Hell On High Heels

Lite matte.

Hypotinusan har med phytagoras sats att göra, och trianglar och sådär. Men pi är mer när man håller på med cirklar och grejer.

Glöm inte det.

Hösthösthöst.

Idag är det hur höst som helst, måste jag säga. Jag tänkte ta en promenad runt 16-17 men det sket sig, ösregnar ute just nu. Får kanske bli en lite senare. Lär ändå plugga en sväng nu, och ta hand om disken. Ikväll blir det tända ljus och film. Innan det blir det tända ljus och winnerbäck, det är det enda rätta på hösten. Kan bli lite mer rätt om man har lite sällskap, men har man inte det så...

Bra att jag har så mycket att göra nu, annars hade hösten blivit outhärdlig, djävulsk. Kan även säga att jag inte är lika bitter över att vintern snart är här i år. Känns bättre än det gjort på länge, flera år faktiskt. Längtar tills man får julpyssla här hemma, baka pepparkakor, lussekatter och dricka glögg. Mys. Hursom. Ska ta tag i lite plugg nu, film sen, i veckan är det examinationsdags på den här kursen, på lördag styr jag min kos mot Öret och Mustasch (kommer tillbaks hit på söndag), onsdagen därefter kommer Annika ner och härjar lite med mig så åker vi tillsammans till Mora på torsdagen. Kommer bli fabulous. Kan även glädja mig med att jag är tvungen att köpa en ny vinterjacka. Det är gött när man är tvungen att shoppa ;)

Är det bara jag som fortfarande har problem att ladda upp bilder i bloggen?

Melissa Horn & Lars Winnerbäck - Som jag hade dig förut

Världsklass.

Snart.

Ska göra ett ryck med lite städning nu tänkte jag innan jag och Johan ska kvällspromenada vid 18, så jäkla gött med promenad på kvällen. Ikväll blir det film, popcorn och choklad. På helgerna får man fuska.

Snart.


Hem.

Hem är nog fortfarande Mora tror jag, även fast det känns bra att vara här. Längtar tills jag far upp till Mora den 5e. Saknar min familj, grannarna, att sitta och tjattra med Michelle & Maria, saknar Runää och Inobyt, saknar Annika, att äta vindruvor och åka på McDonalds med Robin, saknar min bil, saknar min elit, Klara saknar sin Mia och så saknar jag tystnaden. Ska dessutom bli extra kul att komma hem nu när Markus har kommit hem från Spanien, han vet nog inte att jag ska hem ;)

Nu är jag på lite bättre humör, göttans. Taggad inför i eftermiddag/ikväll.

Fröken skitsur.

Har vaknat på totalt jättefel sida idag. Är sur på allt, precis exakt allt och alla. Blir inte bättre över att jag behöver en ny vinterjacka och har hittat en ny, jag har sjukt svårt för att hitta vinterjackor, och så finns den för det första inte i min storlek här i Karlstad plus att den kostar rätt mycket. Mamma och pappa hjälper till med större delen om jag vill, så får det bli min julklapp/födelsedagspresent, och så betalar jag sista biten själv men jag vettefan om jag har råd. Blir väl ingen jacka i år heller då, har jag hittat en jag gillar så kan jag typ inte tycka om en annan. Det är som att vara kär, man hittar den perfekta och tittar inte åt andra. Haha. Hejja. Får se hur den här dagen blir... Öl ikväll, tacksamt.

Försökte lägga upp en bild nu med men det funkar inte.

Ska dra mig från datorn innan jag flinkar totalt.

Hej.


Nästan perfekt.

Just nu känns min tillvaro näst intill perfekt. Jag blev klar med arbetet idag, ska finputsa lite på power point-presentationen imorgon och därefter blir det after work på Blue Moon, billigt & härligt! Nästa vecka är det dags för redovisningar av både det ena och det andra sen är kursen slut samt att stygnen ska tas bort, veckan avslutas med en resa till Öret. Där blir det morotskaka, entrecõte med rödvinssås & potatisgratäng, vin och sist men inte minst utan snarare helgens höjdpunkt - Mustasch. Underbart. Helgen efter det åker jag hem till mitt kära Mora som jag faktiskt saknar, i alla fall idag. Vilken tid man än går ut här i Ktown är det aldrig tyst, det är alltid något som låter och något liv. I Mora är det tvärt om, helt tyst och stilla och det finns en massa natur och skog. Sånt uppskattas. Jag saknar tystnaden. Kanske märks att jag har en del att stå i just nu och det är totalt fine by me, trivs med situationen och har allt under kontroll. Däremot saknas något, sånt som alltid saknas på hösten när det är kallt och rusk och grått. Någon som skickar söta sms, någon som snarkar på nätterna, någon som gör att allt blir lite bättre än det redan var, någon som vet hur jag tänker och känner utan att jag ska behöva förklara. Det saknas.

Försöker lägga upp en bild men blogg.se är totalt tappat ikväll. Skitgrejer.

Fick härom kvällen reda på att Gertrud har dött.
Hade inte jättebra kontakt, men visst snackades vi ibland.
Genuin och fin människa rätt igenom, tycker jag.

R.I.P.
1917-2009


What makes my wednesday...




Bröjar gå bättre.

Har pluggat med Cissi idag, har bara 2 begrepp kvar och en halv sida kvar att skriva på så det känns bra. Hämtade även ut biljetterna till bussen och Mustasch inför resan till Öret den 31a-1a. Blir grymt! Har även börjat med en ny frukost som är både nyttig och god, funkar lika bra som "kvällsmat" eller mellanmål.
1 banan
1 äpple
1 päron
1 tsk linfrön
Lite kanel

Mixa ihop till en gröt. Jag har inga päron så jag använder 2 äpplen istället, går lika bra. Hur gott som helst. Ska få Cissi att skjutsa mig till affären innan hon åker hem så jag får handla lite mer bananer och äpplen för det här ska jag köra på ett tag och se hur det blir. Ska även sluta äta så jäkla mycket salt.

Promenad med Kristina om typ en timme, sen blir det tvmys - Bonde söker fru.

Puss.


Kära bullen...

Försov mig big time i morse, fyfan. Skulle gå upp 8,30 för att vara i skolan vid 10 meeeen, vaknade 11 trots att jag satt både väckarklocka och alarm på telefonen. Great. Man blir glad när sånt här händer, speciellt på dagar som precis den här när man har alldeles för mycket att göra redan från början. Har ätit frukost, duschat och gjort i ordning mig. Kom dock på att jag måste installera open office innan jag drar till skolan för att kunna skriva. Kan konstatera att det går inte särskilt snabbt att dona open office, men men. Dagen har ju redan gått i stöpet. Tack till David för hjälpen i alla fall.

Har nog hittat en häst att vara medryttare på två dagar i veckan också. Blir gött det, nu när man inte dansar eller så kan det vara skönt att få röra lite på sig - speciellt utomhus. Och alla som har hållit på med hästar vet att det är något alldeles speciellt. Love it. Hoppas det går vägen nu bara, kan inte börja förrän jag får ner bilen om ett par veckor och det passar mig rätt bra eftersom jag vill att det ska hinna lugna ner sig i skolan lite först. Nu gäller det bara att det passar för själva hästägaren också. Hoppas hoppas.

Ska dona klart den här open office - skiten nu och knalla till skolan. 4 timmar senare än planerat.



Puss.


Lördag.

Dagens mående: Monsterbakis, nysydd, förvirrad och skitnöjd.
Dagens borde: Plugga.
Dagens frisyr: Ingen alls.
Dagens klädsel: Mjukisar.
Dagens planer: Besök av mamma & pappa, städa.
Dagens vill ha: Sällskap. Han med stort H.
Dagens längtan: Örebro 31/10, Club 700.
Dagens fundering: Varför vissa är så jävla svåra.
Dagens beroende: Musik, mamma & pappa *och nya datorn*
Dagens tråkigaste: Att gårdagen är över.

Vissa konversationer på msn är fan värda.
karolina. säger:
hahahahaha, så ska jag gå ner på knä och slicka deras skosulor. Har blivit uppfostrad att man ber inte om det eller fjäskar, man killar inte folk under skägget

Tobias säger:
hahaha jag tycker det låter jävligt äckligt att slicka skor men om du vill göra det och tänder på det så säger jag som kamratposten "inget är onormalt" hahahaha. 

Annars då. Sov helt värdelöst natten till igår, det var ju dagen D. Operera bort hudförändringar på magen-dagen. Var sjukt nervös och skakade som ett asplöv hela förmiddagen tills jag skulle vara där kl 11.10. Kom dit, var barnsligt rädd, la mig ner på den där britsen eller vad det heter, fick bedövningen, skar, sydde och insåg att jag varit orolig i onödan *vilket min familj försökte förklara för mig innan*... Antar att jag blir så jäkla rädd för att jag inte varit med om det innan, hur ofta karvar någon bort grejer på magen? Men ändå. Det gjordes och det är skönt att det är gjort. Drog hem efteråt och gjorde inte mkt alls mer än att jag gjorde i ordning mig och drog till Christian och Diana på förfest, vidare där ifrån till Nöjes där Mustasch spelade - grymt! Efterfest med Mustasch på Ankan och käk på BK innan det var dags att ta en taxi hem. Somnade efter 4 och vaknade 9 i morse, mådde precis som jag förtjänade. Men men, det var en jäkligt lyckad kväll. Mamma och pappa kom runt två (?). Jag och mamma drog till Bergan och storhandlade medan pappa var kvar i lägenheten med hundarna, dom hade bägge med sig - älsklingar. Hade även min nya dator med sig, en samsung minidator - vit och skitsöt. Bra att ha med i skolan och sådär, och bra att ha en extradator när den andra inte fungerar som den ska eller när onoff är svin.

Nu ska fröken tvätta håret, bädda rent och lägga sig. Knapra ett par alvedon först bara.

Mustasch - Heresy Blasphemy


Sverker, min man.

Onoff är riktigt jävla sviniga, eller i alla fall har dom världens värdelösaste service. Fyfan. Jävla skitställe. Nu ligger mitt hopp i Sverkers händer, haha kanske inte riktigt men han är en hyvens kille.

Plugga plugga plugga.


Bägaren rinner nog snart över.

Vaknade idag, rätt utsövd och på relativt okej humör, skulle ha extern föreläsare och det är alltid mer intressant än vanligt. Lite sådär småkul, meeeeen. Fick ett sms alldeles när jag skulle gå till skolan, det var från OnOff och jag trodde att min dator var klar och att det skulle stå "Tja, kom och hämta datorn!" meeen *det kommer alltid minst ett men* istället står det "Vi beklagar men lagningen din dator har blivit försenad och beräknas vara klar i november."
Kom igen! Det var redan rätt motigt, jag är tvungen att börja skriva på arbetet på allvar nu och räknade med att datorn skulle vara klar att hämta den här veckan, senast fredag. Men nej. Yey me. Får ingen lånedator heller så det är väl bara att bita i det sura äpplet antar jag och försöka lösa det på nåt annat vis.

Dags att knalla till skolan.

Nu ska buttran sova.

Är faktiskt trött innan kl 23 för en gångs skull, trots min powernap efter skolan. Det här är bra. Ska bara ringa mamma & pappa och säga godnatt, faktiskt. Det är så att alla behöver någon som önskar en god natt & sov gott på kvällarna. Så det så.

Gonatt.

Robin Hood.

Snackade precis med Jåpin i telefon ett tag, var längesen. Saknar honom. Saknar massa folk i Mora nu och sist men absolut inte minst - min familj. Ni är guld värda allihop. Ska försöka vara hemma lite längre än bara över en helg när jag kommer hem i början av november. Finns en hel del jag vill göra och försöka hinna med.

Jag & Robin Hood på musik & motor i år.


Veckans babe.


Jag säger då det.

Även en kärlekskrank vante i höstvinden ska skratta ibland.


Tengils lista.

HAR DU?
Folköl i kylen: Nope
Någon favoriträtt: Skaldjur och pasta
Någon flick/pojkvän: Nej
Några framtidsplaner: Ett gäng
Någon sjukdom: Nej? Räknas hjärnspöken?
Opererats: Nej
Gymkort: Inte det heller men jag lär skaffa
Några kärleksproblem: Jomenvisst
Duschat idag: Yes
Någon kompis som snarkar: Hahaha, jo.
Någon vän som spelar i ett band: Typ Alexandra
Någon som förstår dig: Min familj och min barndomselit, säkert en del andra också
Någonsin älskat någon: Totalt och fullt ut
Tuff kompis som kan försvara dig: Oooja
Något beroende: Kärlek, mineralvatten, datorn och handsprit
Fikat idag:
Nope
Nagellack: Oftast

VEM?

Delar du mest minnen med: Min familj, Ann och Carro...
Längtar du mest efter: Någon som längtar efter mig tillbaks
Stör du dig på: Särskrivningar och folk som inte kan sitta still
Gosar du med: Ingen...
Kysste du senast: J..

VILKEN?
Tidning läser du: Ingen alls
Buss åker du oftast: 1an och 2an
Frisyr har du: Ingen alls, typ. Ingen hårfärg heller.
Dag fyller du år: 9 december
Årstid föredrar du: Sommar!
Stad är du uppväxt i: Mora

VAD?
Gör du nu: Väntar på att jag ska orka ta tag i pluggandet för idag
Vill du arbeta med: Kriminalvård
Är roligast just nu: Mustasch på fredag
Har du på dig nu: Mjukisar
Har du för smink idag: Inget
Har du för storlek i skor:
35-36
Väger du: Tillräckligt
Läser du för bok: Dan Brown - I cirkelns mitt

Nej. Ska försöka göra ett ryck med pluggandet nu, skriva lite medan jag har en dator. Sen ska jag kika på true blood och städa. Det brukar vara så att allt är roligare än skolböckerna när man verkligen behöver ägna dom lite tid, men idag är jag inte ens sugen på att städa, diska eller tvätta för att slippa undan skoltjofräset lite extra. Jag är mest trött och vill lägga mig och sova och vakna när allt känns lite bättre.

Grattis till syster som fyller år idag! :)

Bye bye Mia.

Idag flyttar Klaras Mia till Norge och blir där alldeles för länge. Tur att internet finns och att jag får tillbaks min dator i slutet av veckan..


So long hun.

Idag är det lite sämre än igår, eller mycket.

En snabbis.

Har bestämt att i sommar bär det av till Sweden rock. Så är det bara. Ska försöka få med Ann också men jag har allt mitt crew som ska med ändå. Det kommer bli grymmt! Längtar massvis, nu känns vintern lite mer hanterbar när man har något att se fram emot och dona inför.

Har precis varit och handat en sväng och städat, ska ta en lång dusch nu och göra något gott att käka. Kika på tv och försöka sova i rimlig tid ikväll.

Byebye.

Who knows...

Ja, vem vet hur allt ska bli. Ingen. Tur är väl det, tänk hur man skulle må om man visste hur och när allt man gör och händer slutar. Nejfan, inget för mig. Men ändå hatar man att man inte vet det, så man kan förbereda sig lite...?

Helgen har varit lugn. Bunkern med Alex och Johan i fredags, mkt trevligt. Fick använda mig av mina små kunskaper i engelska under kvällen då jag snackade en hel del med en snubbe från Tyskland, utbytesstudent. Skittrevlig kväll. Lugnt igår och idag, har mest pluggat, legat på soffan och kollat på tv. Ska faktiskt ta mig en promenad nu. Behöver lite luft känner jag. Kanske bara går till Konsum men det är alltid nåt.

Man blir fan bitter ibland, måste jag tillägga. Riktigt besviken.

Mamma kom förbi en sväng igår lite oväntat på väg hem från Danmark, hon hade en prydnadspryl och en Volbeatskiva med sig åt mig. Tack älskling.

Nödvändigt en torsdag.

Kan inte säga så mycket mer än att jag skrattar så jag tror jag kissar i soffan.. Enjoy.


 

Dags att dona lite och fara in till stan med Johan, Jonas och kanske Fredde. Morotskaka here I come.

Kan även säga att den 16e *nästa fredag* blire Mustasch på Nöjes, fick hem biljetten igår. Guld.


Update.

Har fortfarande datorn på lagning, känner mig totalt avskärmad från omvärlden. Haha. Har börjat köpa tv-tidningar och kolla på nyheterna på kvällarna, så tråkigt har jag. Men men, kan väl vara nyttigt det med. Faktiskt lite skönt att vara utan dator också för den är ju rätt stressande. Vet ej när jag får tillbaka den så just nu ikväll lånar jag Johans dator innan det är dags för en kvällspromenad. Hursom.

Var i Sthlm i helgen och det var sjukt gött. Få komma iväg och göra absolut ingenting mer än det man känner för och ta det lugnt. Nu är man i Ktown igen och ska bannemig ta itu med "examinationsarbetet" i veckan *töntigt ord*... Det är ju ingen tenta den här kursen utan det är massa annat meningslöst loll. Klipp och klistra-kurs. Gillar det fan inte.

Köpte precis biljett till Mustasch den 16e på nöjes. Detta blir sjuuukt bra. Längtar tokmkt. Får dock se hur det går med stygnen på magen eftersom jag ska ta bort min grej på magen på förmiddagen den 16e. Schysst att vara på nöjes och pajja stygnen eller lyckas med något annat. Borde väl egentligen inte gå ut alls på kvällen efter det där men som vanligt när jag gör läskigheter vill jag belöna mig själv efteråt och nu råkar det vara så att det är alldeles precis den dan Mustasch splar. Inte mkt att göra åt ;)

Vet inte om jag har jättemkt mer att skriva...?

Kan passa på att önska ett supergrattis åt mamma som fyller år på onsdag. Grattis, älskar dig.

Nej, nu blir det promenad. Senare Färjan och Svenska hollywoodfruar.

RSS 2.0