Muffins

Jag är sugen på muffins, jättesugen.

    image26

Helg

Äntligen helg. Så skönt att få sova, träna, plugga och bara ta det lugnt hemma :) Självklart har jag lyckats igen, säger inte med vad men det är jävligt onödigt och gör jävligt ont. Tur att man har en Åsa som kommer förbi så fort man ringer och gnäller, tack hjärtat :)

På måndag kommer mammsen hem från USA. Jag och pappa har varit själva i två och en halv vecka, blir skönt att hon kommer hem men visst har vi haft det bra här hemma ändå. Igår när jag var grinig på att datan inte funkade så kom pappa in i mitt rum och frågade om jag ville att han skulle handla något, jag skrek nej och var jätteotrevlig som vanligt. Efter ett tag knackade han på min dörr igen och kom in med glass "Kom så äter vi glass och bara pratar?" Sjlvklart pappa <3 I varje fall så fyller mamma år på fredag och jag har kommit på värsta presenten som jag håller på att fixa. Ska inte köpa något, eller ja delvis, men göra själv också. Perfekt :)

Har Historieprov på onsdag, jag borde plugga och det ska jag. Ska plugga, äta mat och läsa da Vinci koden resten av dagen. Lär ta mig igenom den där boken, har fastnat lite.

En bild på min tokigt underbart söta brorsdotter Frida.

           image23


Gött

Varit på hockey ikväll med Fia, Tilly, Hana och Mica. MORA VANN. Över MoDo. Det var riktigt bra gjort, trodde aldrig det skulle gå så bra :) GÖTT.

Efter hockeyn följde jag med Fia hem till henne. Pluggade lite och pratade lite :) Nice. Kom precis hem. Ska äta lite sen sova, är riktigt trött nu.

PUSS

Kikarn

Har gjort klart alla läxor jag behöver göra idag, rätt skönt att kunna göra vad man vill resten av dan :) Passar på att kika lite kläder på Ellos och GinaTricot. Hittade en massa koftor jag vill ha på Ellos men sen när jag gick in på GinaTricots hemsida hittade jag ännu mer. Måste faktiskt gnälla på att dom har gjort om sidan, inte alls lika bra som den var förr. Hittade i alla fall en kofta, mössa och halsduk som jag vill ha. Nu är det bara att vänta på att mamma ska komma hem från USA med lite pengar, ta bilen med Åsa och fara ner till Kupolen :)

Ska ut på en promenad med Åsa nu, skönt att få lite luft ibland. Sen blir det tv. Det är ju DH <3

Pink - Leave me alone


Home sweet home.

Kom hem från Karlstad  igår kväll. Har inte orkat skriva något sen dess, knappt suttit vid datan alls faktiskt. Skönt att vara hemma igen. Trots att Mora är Mora.

I alla fall. Alla moraparen tog sig till final. Tre par kom 4a, ett par kom 2a.. Jag och Mattias kom 5a av 17 par i vår klass, inte alltför bra men vi får vara nöjda att vi tog oss till final eftersom vi precis hoppat upp en klass. Surt bara att vi var en placering från att få poäng. Nu är det mer träning som gäller, vi tränade faktiskt direkt när vi kom till Mora igår. Nästa tävling: Ludvika 13/10

Ikväll har jag varit på styrkepass i skolan, helt slut är jag. Skulle behöva lite massage ;)

Nu blir det plugga, tvätta, SOVA.

                                                      

Karlstad - here I come!

Nu är det snart sovdags. Kl 8 imorgon bitti måste jag upp för att göra i ordning mig och sen åka hem till familjen Sålder, kl 9 går skjutsen därifrån mot Karlstad och en ny tävlingshelg. Får väl se hur det går. Tycker att vi har dansat bättre på slutet än vad vi har gjort förr, alla moraparen faktiskt. Menmen. Återstår att se vad domarna har att säga.

Puss.

Varför slutar Stig?

Jag och Suss sitter och kollar på Greys anatomy. Asbra.

Vi kom att tänka på en sak, varför slutar Stig i ICA-reklamen? Någon som vet?

fryser

Ska upp om 5 timmar och gå till skolan. Jag är inte riktigt någonstans jag, hur fan kan jag vara uppe såhär länge?! Varit ute och gått en promenad ikväll i alla fall, det var skönt fast det var typ 5 grader varmt så nu håller jag på att frysa ihjäääl.

Sängen nästa.

Less på att sova själv nu förresten.

Äntligen!

Ikväll kl 21.00 på femman börjar Desperate Housewives igen. Som jag har väntat <3

Varit en jobbig dag idag. Gått i skolan 8 - 15.45 och sovit dåligt inatt, eller ja jag har inte sovit tillräckligt. Dessutom har jag fortfarande fet träningsvärk..

Puss

            image20

öland 2007

Jag sitter här och kollar på bilder från Öland. Längtar tillbaks som fan, helt galet <3

Lite bilder.

               


Robert Wells - Born to boogie

Blades of glory

Varit med Åsa, Cristian och Björn ikväll. Kollat på Blades of glory, riktigt kul film :)

Se den.

Ska äta nåt nu sen lägga mig och läsa da Vinci koden. Imorgon blir det promenix på morgonen, sen kl 17 styrkepass med Sus, 19 dansträning. Kommer få röra på mig riktigt ordentligt :)

Puss ;)

                              image13

Bra dag

Idag känns det  som att det kommer bli en bra dag. Det är inte snorkallt ute även fast det blåser, jag har vaknat och gått upp i tid.. Startade dagen med en 40 minuters promenix, utan frukost innan. När jag kom hem bytte jag om och åt frulle, for ner på stan med Åsa och solade. Så nu är man lite brunare i alla fall :)

Ska duscha och plocka ordning lite här hemma innan jag går hem till Åsa för att plugga, tråkig företagsekonomi. Men men... man måste. Lär åka upp på Matekonomen och handla också, bestämt mig för att börja äta nyttigare och så vitt jag vet så har vi inget nyttigt hemma?

Idag flyger mamma till USA. Först till Chicago sen vidare till Phoenix. Hon ska vara borta i hela två veckor. Det är jag och pappa hemma nu, märker att vi inte bråkar lika mycket när vi är ensama och det är väl tur det, annars vet man inte hur det hade slutat.

Duscha nu.

Puss.

Om älgar hade fötter

Tog mig till hockeyn trots allt, hann se sista halvan av matchen.. Trevligt att mora vann i alla fall, har ingen större koll på hockey men så mycket vet jag ;)

Hamnade hemma hos Åsa efter hockeyn. Snackade lite tjejsnack :) hennes Cristian och hans kompis Björn kollade på jaktfilm så vi kikade vi med, drack öl också, väldigt manligt ;) Tänk om älgar hade riktiga fötter Åsa, med tår och grejer ;)

Nej, jag är hungrig. Ska äta sen lägga mig och läsa lite da Vinci kod <3

Flipsyde - Trumpets

trist

Sitter hemma fast jag vill gå på hockey, trist att ingen vill följa bara för då kan ju inte jag heller gå. På hockey går man nämligen inte själv.

Får se hur kvällen tar sig ut. Fast ge mig hockey?

las vegas

Imorgon far min mamma till Stockholm för att på lördag morgon flyga till Arizona, Las Vegas baby :) Jag gillar det inte, att vara hemma utan henne i 2 veckor menmen, shit happens.

Hela den här dagen har gått åt till att plugga. Svenska och psykologi, blev klar med båda arbetena så nu kan jag ta helg med gott samvete. Är väldigt trött nu men det är ju sista dagen imorgon sen blir det sovmorgon. Känns skönt att plugga och bara ägna sig åt det på dagarna faktiskt, eller inte hela dagarna men nästan.

För övrigt har jag varit på Kaffestugan med Åsa idag, pluggade medan vi fikade. Hittade dessutom en tröja (eller vad man ska kalla det, jacka?) på JC som jag köpte, hur nöjd som helst. Ikväll tog jag mig en paus från skolböckerna och gick en promenad med Åsa, skönt att få lite luft :)

Ska sova nu. Har ont i axlarna, massage någon?

kryssning men ändå inte

Det var så näära. Kryssning i helgen, Scotts spelar. Så nära men ändå så långt bort. Hade det inte varit för att det skulle bli storm hade jag fått åkt. Jävla storm, hoppas den drar iväg åt nåt annat håll innan helgen så jag får åka.
Hoppas.

En annan sak, vem är S förresten?
Kan ju skriva ett mejl och presentera sig om det inte passar att göra det genom en kommentar här i bloggen.
[email protected]

Jaslene vann Top Model, det var bra. Så länge hon håller käften ser hon bra ut.

älskade femman

Den är tillbaka, nu ännu bättre. Tvkanalerna har krånglat riktigt ordentligt hemma hos oss på sistone, men idag hände det. IDAG, den 10/9 2007. Jag fick in en alldeles egen digitalbox (eller parabolbox, vad heter det?) i mitt rum. Min femma är tillbaka <3

Jag har även gjort klart och lämnat in de uppgifter som skulle lämnats in förra veckan när jag var sjuk, skönt. Nu kan jag fortsätta med den här veckans elände. Lär skriva en hel roman om socialpsykologi verkar det som. Jag gillar henne inte, den där Lisbeth.

Man kan fråga sig varför man bloggar. Man skriver om ditt och datt som är både tråkigt och onödigt för anra att veta, skriver och frågar sina läsare om saker man själv inte kan komma på något vettigt svar till men man får ändå inga kommentarer av läsarna. I helgen fick jag en där det var nån pys som tyckte att jag inte missade något på Wasa i lördags förutom personen själv.. Namnet var "S".. Tur att jag får veta vem jag har missat, hur ska jag nu se till att inte missa den nästa gång? Jag vet nu i alla fall att jag har en trogen läsare, och det är David som för övrigt har min blogg som startsida. Det värmer, David.

Helgen

Den här helgen har varit skön, alldeles lagom. Legat hemma och kollat på film, varit ute och fikat, gått på stan... Igår blev det lite festande, en sväng på förfest hos Sus med tjejerna sen vidare till Wasa där det gick som det gick. Kom in alldeles galant, fick stämpel. Började hänga av mig jackan i garderoben och precis då kommer min BROR och slänger ut mig. Fyfan, jag hatar dig, allvarligt talat. När jag väl tagit mig in och blivit insläppt av dom andra vakterna kommer han och förstör allt. Äää. As.

Köpte min Ralph-parfym i alla fall. Sus tycker att den luktar fjortis/dateparfym men det skiter jag i, jag älskar den ;)

Har suttit och pluggat ända tills nu, tidigare ikväll hade jag första danstränigen för säsongen och det gick alldeles galant. Rummet har även städats idag, bytt lakan så nu kommer det bli nice att lägga sig i en renbäddad säng och sova.

Godnatt!

Flugor har nio liv

Igårkväll runt 23-tiden tänkte jag lägga mig och läsa, som vanligt, sen tänkte jag sova. Men jag kunde ganska snabbt glömma mina planer, jag hade fått besök. Besöket var inte av vem som helst utan en FLUGA.. jag har inte sett en fluga på flera veckor, är inte dom döda nu? I alla fall, flugan vägrade sätta sig på ett lämpligt ställe så att jag kunnde slå ihjäl fanskapet. Till slut lyckades jag, trodde jag i alla fall, för fem minuter senare hör jag ett nytt flugsurr. Jag gick upp, tände taklampan och såg två flugor, TVÅ.. Nyss var det bara en och den slog jag ihjäl, nu hade den återuppstått och hade en jävla flugpolare med sig. Jag slog ihjäl en av dom, mosade, krossade så att jag var säker på att den inte skulle komma tillbaka. Den andra däremot höll jag på med i hela 40 minuter. Dödade om och om igen men den började leva hela igen. Katter har fan inte nio liv, flugor har. Jag hatar flugor, nästan lika mycket som jag jag hatar fåglar.

Anyway... Förkylningen envisar med mig och vägrar ge sig. Nu har jag legat i mitt rum i 4 dagar, kollat på tv, läst da Vinci koden och ätit. Ätit är nog det jag har gjort mest, mina och Sus planer om hälsoveckan med massa träning och nyttig mat kan jag bara glömma, här är det snabbmakaroner från ICA som gäller ingen jävla wok.. Jag ser och känner hur kilona ökar ;) Halsen kliar och det käns som att hjärnan när som helst ska trilla ut genom öronen.

Nu tänker jag fixa i ordning mig, även fast jag ligger hemma. Jag är trött på att se ut som skit. Jag tänker åka ner på stan i min bil med min kära mamma och köpa en ny parfym. Sen ska jag in på mekonomen och shoppa lite till hjärtat.


Puss.


Beslutsångest

Lyckades få en slant över efter min trip till Sthlm.. Tänkte som så att jag skulle unna mig själv en ny parfym, längesen sist och mina favoriter här hemma börjar ta slut. Har hittat två stycken jag velar mellan, och då menar jag velar.. Så, vilken tycker ni?

Ralph eller Britney
 
              image12

Prinsen och jag.

Hela dagen har jag legat i sängen och kollat på massa filmer. Nyss kollade jag på "Prinsen och jag".. Vääärsta tjejfilmen.. Alla vill ju hitta sin prins, när ska jag hitta min prins? :)

Sick

Lyckats skaffa mig årets förkylning verkar det som. Feber, halsont, snorig och täppt i näsan, ont i hela kroppen.. Hejja mig. Jag som skulle träna varje dag hela den här veckan, det lär ju aldrig hända nu. Ligger hemma och kollar på tv och pluggar. Funderar över vilken parfym jag ska köpa och planera in en till trip till sthlm i oktober, det är typ sånt jag orkar tänka på just nu. Ska städa av rummet och vänta på att mamma kommer hem och gör pannkakor *mums* sen tänker jag kolla på Kalle och chokladfabriken.

Puss.

Borta bra men hemma bäst?

Nu har jag precis klivit innanför dörren hemma i huset i lilla Mora. Trött av tågresan men nöjd med all shopping och dans i Sthlm. Så bra som jag har haft det den här helgen har jag inte haft det på länge, all dans. Kom igen, har man riktigt kul en kväll brukar inte kvällen efter smälla lika högt - men ojojoj.. Båda danskvällarna har varit helt klockrena, människorna, musiken, stämningen :) Även kvällen på Grönan var rätt okej men inte lika bra som dom två tidigare. Drack mig lagom onykter och gick Lustiga huset med en lika onykter Eva, vann 2 kg toblerone och en rosa kanin också. Fått mig en hel del goda skratt i helgen.

Skönt är det att vara hemma, men är det egentligen så att hemma är bäst? Att komma hem och träffa familjen och vännerna igen är ju alltid lyckat, få sova i sin egen säng, ha en garderob med alla kläder i istället för en fet resväska, kunna göra vad man vill, att vara i Mora igen är däremot riktigt värdelöst. Sthlm är lätt bättre än Mora men det är stressigare också. Summa sumarum - Borta bäst men hemma skönast?

Nu är jag trött, ska duscha och lägga mig i min säng, sova ut riktigt länge - skolan börjar inte förrens 13.30 imorgon.

RSS 2.0