sommarlooov.

Är hemma på sommarlov nu, kom förra måndagen. Huur gött som helst :D Börjar inte jobba förrän den 28e så jag är ledig ända till efter midsommar.

Har varit hos Maria på vår första rosékväll för sommaren ikväll. Kommer bli ett antal såna i år igen misstänker jag :) på lördag är jag bjuden dit på ös också. Wasa efter.

Flyttstäd resten av helgen eftersom hun har fått lägenhet, äntligen. Han får nycklarna på lördag kväll. Grattis N!

Samma fenomen som vanligt när man blir ledig för sommaren - Karro vill köpa 20093853920 klänningar och skor och dansa hela nätterna ungefär. Ska styra upp det där med klänningarna i alla fall.

wöwöwö

What the hell more do you need?

Drömmen vore att se dem den 2 juli på P&L. Drömmen. Så  för den som känner sig manad att sponsra till en dagsbiljett är det heeelt fine by me ;)

GE MIG?!

Ska i alla fall fixa lite nu och dra ner och ta nån öl med Niclas och ett gäng till. Tummen upp.


ös.

Nu händer det grejer. Sista helgen i Mora innan det blir sommarlov, åker ner till Karlstad på söndag igen och går sista dagen för sommaren på onsdag. Dååå bär det av hemåt igen. Var ner med Niclas och grattade Magnus idag, Niclas systers kille som tog studenten. Superväder. En sväng på jysk efter det eftersom min hun äntligen fått lägenhet, kul att följa med honom ut och spana efter grejer :) Drog hem och åt och pluggade, ska åka ner på hörnet och käka med mamma och pappa snart. Efter det öl hos Jåpin. Möblerade precis om lite här hemma med mammsen, äntligen går det att stänga dörren in till rummet jag ockuperar när jag är i Mora. Göttans. Kul att leva med öppen dörr jämt? Nääe.

Pepper Potemkin ♥ Dan McKenzie

Pepper och Danne gifte sig på spelningen på Gröna Lund. Grattis till er! :)

Ska ta och diska och städa ur mitt badrumsskåp nu. Se om det blir en kall i solen med Sanna sen :)


RSS 2.0