Hemma.

Är hemma i Mora nu. Så jäkla skönt. Älskar att komma hem och allt är sig likt :) I bilen idag lyssnade vi *jag Jonas o Johanna* igenom typ alla gamla skivor i min bil. Jag är specialist på att bli nostalgisk. Kom att tänka på B och bästa midsommarhelgen ever.



Knaspotta.

Ska lägga mig och sova nu tänkte jag. Slänga i en maskin med tvätt först bara.
Lär åka hemifrån rätt tidigt imorgon då jag ska vara hemma hos bror 10.
Mysdag med frukost hemma hos dom sen får vi se vad vi hittar på. Ska garanterat mysa med barnen i alla fall. Kanske får bror en kram om han är snäll ;) ♥
På kvällen ska jag grilla. Mamma och pappa har bjudit hit ett par kompisar, tradition att vi äter middag med dom på valborg. Mamma ville däremot inte grilla, men jag ger mig inte. Dom får äta vad dom vill för jag ska då bannemig grilla!

PUSS

Skit skit skit.

När jag trodde att jag skulle kunna slappna av och börja leva igen så skiter det sig när man minst anar det. FAN! Jag hatar det här. Vill fan bara lägga mig i sängen, dra täcket över huvudet och aldrig mer gå upp. Bara ligga där, resten av mitt liv. Så känns det idag, rätt så precis förklaring faktiskt. SKIT. Jag hoppas att jag klarar av det rätt bra den här gången i alla fall, har sett fram emot mora sjukt mycket och vill inte att den *förmodligen* sista helgen där innan sommaren blir förstörd. Speciellt inte på grund av demoner som denna.

Ska äta lunch nu och gå tillbaks till skolan för att dona med b-uppsatsen.

Har ingen lust med något alls.


Tur att...

...jag har varit så jäkla bra idag *förutom när jag försov mig*. Skola till 12 och därefter pluggade jag juridik och donade med grejer till B-uppsatsen till 18.30. Då drog jag ut och sprang/gick och solade. Har precis duschat, ätit och sitter i soffan. Ska packa lite, diska och tvätta en maskin. Därefter sängen.

Tänkte lägga upp en bild från när vi grillade i onsdags men det är helt stukat, funkar inte alls. Blir helt rålös.

Busy...

Försov mig i morse igen. Hade ställt väckning kl 8.15 för att gå till skolan 9, möte/arbete med basgruppen... Meeen som vanligt sket det sig. Johan ringde och väckte mig 9.08.. Tack vännen :)

Kom hem för någon timme sen, har ätit en sen frukost och kikat på Top Chef. Tycker att det är asbra, härligt att kika på när dom lagar all smällgod mat. Ska nu läsa igenom en artikel tills imorgon, plugga en jäkla massa juridik, gå en eftermiddagspromenad och packa inför imorgon. Åker hem till Mora över valborg. Usch vad jag längtar. Efter att vakna och äta frukost med pyamas på mig i soffan medan mams och paps kollar på tv. Sitta ute i nya utemöblerna på verandan i solen. Hälsa på bror m. familj och mysa med barnen. Grilla och dricka vin. Sitta i solen på hillcrossen och dricka öl och sist men inte minst - mysa en massa. Jättemassa. Tyvärr lär jag plugga juridik trots att jag är hemma, men men. Inte många veckor kvar i skolan nu. Börjar sakta men säkert se ljuset i tunneln..

Flo Rida - Right round

Finished!

Lämnade precis in min och Emmas hemtentor.. Så jäkla skönt att ha det gjort, vet inte alls hur det kommer gå - det får bära eller brista.

Ska slänga i mig lite mat och packa in Filip i bilen för att åka och hämta Johan. Johan har fått lön och vill shoppa lite vårkläder så jag och Filip ska följa med och styra upp det hela/vara smakråd. Det här blir gött. Några timmar utan plugg. Älskart.

När jag kommer hem måste jag däremot ta i tu med juridiken *igen*...



TJINGELING

Moments.

Jag både älskar och hatar såna där ögonblick som är så bra att man ryser och får svårt att andas, såna man aldrig får uppleva igen, i alla fall inte exakt samma. Det blir bara ett minne och en magkänsla som är som en blandning av värme och en äcklig kyla. Overkligt. Det kan vara vad som helst. När man längtat extra jättemycket en hel vinter efter vår och för en gångs skull får känna den där äckliga ruttna vårlukten. När man på våren åker bil med sin bästa vän med rutorna nervevade, lyssnar på en skitbra sommrig låt på högsta volym och bägge skriker och sjunger som skator, lycka. När man tagit körkort och för första gången får köra helt själv, ensam, med solen i ögonen... Eller när man dansar, en perfekt dans, en såndär som gör att resten av världen försvinner för en sekund, man ryser och blir lite yr, pirrigt yr. En sån man bara får en gång, nästan i alla fall. Man är helt paj efteråt och får lov att ta igen sig en stund för att kunna sortera huvudet. Min kära vän Jon och jag hade en sån perfekt dans i Övik i höstas. På maran. En sån där dans man tänker på ibland och ryser till lite, helt sjukt värd. Nästan lite tragiskt att man vet att så fort låten är slut är även dansen det och just den dansen, den man dansar just då, den är helt oersättlig, den magiska dansen.

PUSS & GODNATT

Blod, svett och tårar.

Jag, Emma och Johan sitter med varsin laptop hemma hos mig och skriver allt vi har på den här förbannade hemtentan. Blir då aldrig klara. Plus att vi bara får skriva max 6 sidor vilket inte är det lättaste. Vi sitter här och minskar radavstånd, byter teckensnitt och storlek men inte f*n blir det lättare för det. Lite väl knappt att ge oss ett maximum på 6 A4 när det är en hel roman som ska skrivas. Att jag dessutom är töntigt utförlig gör inte saken bättre, värdelös på att korta ner. Visst kan jag välja ut det viktigaste och det som ska vara med men sen skriver jag ju hur mycket som helst om det och sitter och klagar på att jag bara har 1,5 sida kvar. Emma är däremot en jäkla haj på detta.

Måste äta något också, tycker att jag inte gör annat än att äter och pluggar nu för tiden. Fat kid goes beach 09? Not.

Längtar hem lite extra till valborg nu.. Har redan planerat vad jag ska göra alla dagarna.. Åker upp på onsdag med Ulla & Johanna.
Torsdag: Hämta grejer på granngården åt bror och åka dit med dom. Mysa med honom, Malin, Frida och nytillskottet Matilda som jag inte har träffat än. Ska bli hur mysigt som helst. Därefter är det snabbt hem, göra i ordning sig för att grilla med mams, paps, Eva & Uno. Utgång senare? Hope so...
Fredag: Blir helt lugnt förutom MHE kl 14.
Lördag: Hillcross på dagen *längta massor* och utgång på kvällen, rättvik kanske?
Söndag: Vakna och se till att bli mänsklig för att packa in Ulla & Johanna i bilen och bege oss ner mot Kallestad igen.

Hade inte gjort mig någonting om jag kunnat stanna några dagar extra. Men men.. Får ta vara på den tiden man har. Ut och flänga hela dagarna och nätterna, får se till att bli lite omhändertagen av M.

Kärlek vid första ögonkastet.

Kikade på Stil i moras hemsida/blogg och hittade ett armband som jag föll pladask för. Rättare sagt hittade jag flera. Alla från diddi design och på varje smycke är ett litet budskap ingraverat. Love it!

Var på Arena med Johan igår kväll och tog ett par öl och lite till. Riktigt trevligt måste jag säga. Är aptrött idag, ligger bara i soffan och gör inte många knop. Ska däremot laga lite mat nu och skriva på hemtentan som ska in på måndag. Lär plugga lite juridik också.


"tell it to my heart" står det lite sött på hjärtat.

Bra bra bra.

Hur bra är inte denna?



Great.

Ska ta min lilla morgonpromenix nu jag, sola en sväng och dona lite.
Får pengar idag. Underbart!

Let´s do it again!

Jag och Emma är precis hemkomna från Linda. Bägge är lite småberusade vilket fömodligen är i sin ordning. Mohaha. Vi har haft en kväll med grymt mycket god mat. Linda makes a smashing tsatsiki. Agneta bjöd på en underbar skjus hem till allas våran Kronopark, mycket härlig bilresa tillsammans med Beyonce, Teddybears och asgarv. Såna man nästan kissar på sig av, eller man får åtminstone träningsväk i käkarna. Nu ska jag och Emma aka. Kil kika på någon halvdålig film och lukta vitlök innan vi lägger oss ock sooover.

Bra och lagom kväll. Me likes.

The Killers - Mr. Brightside

GRILLA!

Emma är här nu, jag har gjort i ordning mig och donat lite. Agneta kommer och hämtar oss vilken sekund som helst för att åka till Linda på grillkväll med massa tjejer (och pojkar?) ur klassen.

ÖL!



PUSS FÖFAN!

Makalöst.

Jag är så jäkla dålig, helt värdelös faktiskt. Ställde väckning 6,45 i morse då vi hade obligatoriskt moment i skolan 8,15. För att vara helt säker på att ta mig upp och komma i tid så ställde jag både mobilen *som jag hade bredvid sängen* och väckarklockan *som jag ställde på köksbordet*. Klockan 8,15 ringer mobilen, jag svarar med ett nyvaket läte och hör hur Johan frågar vart jag är. Med andra ord - jag tog mig inte upp. Vaknade precis när vi började. Var bara att slänga upp håret i en tofs, dra på kläder och kasta sig ut genom dörren utan frukost i magen. Kom ca 20 minuter sent och skrev upp mig på närvarolistan det första jag gjorde. Med andra ord var ingen större skada skedd förutom att jag är fruktansvärt irriterad och förbannad på mig själv. Hur ska jag göra för att ta mig upp?

Någon som har bra tips?

Väl i skolan berättade Cissi att hon fått VG på hemtentan *grattis hun*, jag loggade in på kaus sida direkt jag kom hem och kollade vad jag fått, var helt säker på att det gått åt skogen precis som mycket annat gjort på slutet.. MEN - fick ett fint och prydligt VG jag med. Görnöjd då läraren vi hade i den kursen inte är världens lättaste att handskas med.

Ska vila lite, äta och plugga juridik innan jag far hem till Cissi vid 15.

Veckans babe.

Christoffer O´Reagan är då något extra. Med sin passion för historien, sin galopperande tandläkarskräck och en inlevelse utan dess like charmar han mig totalt. Såld.



Oja.

Saknar.

Jag saknar Ann lite extra ikväll. Jag saknar att hon känner mig bättre än någon annan, att vi kan prata om allt, att hon lyssnar men säger konstiga saker *det är kramsnö*, att se filmer vi redan sett tio gånger och kan dom utantill, kunna varandra utantill, att ha så olika åsikter att vi kan driva varandra till vansinne, att vara yngre tälta på hennes gård och hoppa studsmatta mitt i natten, att skratta så att vi knockar varandra och ligger i två högar på golvet, att gråta tillsammans och få varandra att tro att allt ordnar sig.

Hon är den fånigaste jag vet ♥


Tjejerna.

Den 14/4 (i tisdags) kl 00,34 kikade lilla Matilda ut. Storebror och Malins lilla nytillskott och Fridas lillasyster. Världssöt liten tös. Stort grattis till fam. Liljekvist i Plintsberg! Önskar er all lycka! Hoppas vi ses runt valborg.
Älskar er ♥


Sockersöta Matilda ♥


Frida älskar att bada ♥

The Killers - Spaceman

Helt sant.

I hate the way you talk to me,
and the way you cut your hair.
I hate the way you drive my car,
I hate it when you stare.
I hate your big dumb combat boots
and the way you read my mind.
I hate you so much it makes me sick,
it even makes me rhyme.
I hate the way you´re always right,
I hate it when you lie.
I hate it when you make me laugh,
even worse when you make me cry.
I hate it when you´re not around,
and the fact that you didn´t call.
But mostly I hate the way I don´t hate you,
not even close
not even a little bit
not even at all.

Älskade väder.

Är inte lika grinig idag, stingslig men är inte skitbitter. Har plockat av här hemma så nu börjar det likna en lägenhet igen istället för en soptipp. Det ger humöret många pluspoäng, i alla fall mitt humör. Gick ut med soporna nyss och passade på att sätta mig i solen mot en vägg i lä ett tag. Satt där kanske en halvtimme och det syns faktiskt att jag fick lite färg bara på den korta stunden. Underbart.

Ska plugga till 18 tänkte jag, slänga på mig skorna och ta en långpromenad på kvällstippen. Blir galen av att bara sitta inne hela dagarna, måste få lite luft.

På onsdag äre grillkväll hos Linda med tjejerna från klassen.

Jag älskar det här.


Bitter.

Var på sittningen igår, var trevligt och kul, men inte sådär överdrivet smällkul. Men som sagt, en trevlig kväll med lagom mycket av allt. Kom väl hem en sisådär 3,30 och åt, duschade och kikade lite på tv. Är ju hur skönt som helst att inte lägga sig bums när man varit ut och slirat utan ta hand om sig själv lite först precis som alla andra kvällar.

Ska åka till Jenny och låna lite böcker nu. Jag kuggade juridiktentan *så nu vet alla det*, ska ta i tu med att börja plugga till omtentan. Hitta nån bra spot i bibblan så man får lite sol på sig under tiden. Great.

Lägenheten ser ut som skit, verkligen, KAOS.. Jag hatar det, blir sur och tvär. Bitter och gnällig. Idag är en sån dag när jag är sur, otrevlig, vill helst inte prata med någon alls, inte vara vaken eller finnas heller. Mest bara sjunka genom jorden. Hata.


Gott & blandat.

Kom precis hem från skolan, har varit där och spelat in rollspelet. Hatar sånt, när man ska göra muntliga framföranden *över lag* och när det dessutom ska filmas och visas för en massa folk. Men men, nu är det gjort så det är skönt. Sitter i soffan medan jag väntar på att maten ska bli klar. Ska nog ta mig en liten power nap så jag orkar med kvällen. Blir sittning på Ankan. Fast innan ska jag och en massa folk ur klassen föra hos Sara. Blir gött. Perfekt att jag fortfarande känner mig ungefär som en påse nötter. Har inte lika ont i halsen idag utan det är mer en jäkla trötthet som vägrar ge med sig. Huvudet är tungt och jag känner mig seg och ofokuserad. Well well. Med lite vin lär jag med all sannolikhet känna mig mer skärpt ;)

Igår drabbades jag av mitt vanliga "syndrom", som alla andra gånger när jag kommer tillbaks till K-town. Trots att jag var sjuk kunde jag inte ligga still ordentligt och vila utan jag städade, tvättade en massa maskiner, diskade, lagade mat och organiserade garderoben en sväng. Blir sjukt rastlös av att bara ligga.

Kom även på att det är bra att ha ett "extra sommarjobb". En back-up ifall att det mot alla odds inte går som planerat. Ringde ut till mammas jobb för att säga att jag kan tänka mig att jobba i fabriken i sommar. Som alla andra gånger när jag ringer dit fastnar jag i växeln, inte den braiga växeln på själva företaget utan deras "extraväxel" uppe nånstans i norrland som är helt stukad och värdelös.
Jag : Hej, jag söker Pia Kadfalk.
Växelsnubben : Vem sa du?
Jag : Pia Kadfalk.
Växelsnubben : En gång till....
Jag : PIA KADFALK!!!!
Växelsnubben : Jaha men säg det då...

Som en annan gång när jag ringde och skulle snacka med mamma och hamnade i samma förbannade växel.
Jag : Hej, jag söker Bitte Åhs.
Växelbrud : Bytt lås?
Jag : Nej, Bite Åhs.
Växelbrud : Nej, vi har inte bytt lås.
Jag : JAG SÖKER BITTE ÅHS!
Växelbrud : Jahapp.

Hatar att hamna i skitväxeln.



Mat, power nap, fixa mig & börja dricka. Perfekt.

Puss

Sjuk.

Kom tillbaks till Kallestad igår kväll. Usch. Ville vara kvar i Mora, fan så mkt bättre än den här stan. I alla fall på vissa sätt. Hursom, när jag vaknade hemma hos mams och paps igår kände jag att jag började få ont i halsen och mycket riktigt. Blev värre och värre under dagen. I morse när jag vaknade hade jag feber också, så idag ligger jag parkerad i soffan och fryser, hostar, nyser, spottar och fräser. Skulle helst sitta ute i solen med en glass, allra helst hemma  Mora.

Vad har jag gjort när jag varit hemma då? Hmm. Kan dra allt lite skitsnabbt.
Onsdag: Åkte upp, åt middag med mams och paps och blev surpriced när jag fick ett sms av självaste David Borg som jag inte träffat på år och dar. Han var i Hansjö i någon stuga och tjuvdrack rödvin och åt ost med en kompis så jag åkte dit.
Torsdag: Shopping med mamma i Blge, fika hos bor, Malin och Frida *och egentligen Matilda också*.. After work på Lönnkrogen, lite öl och så.
Fredag: Hemma mest hela dagen, mat hos Åsa på kvällen, filmmys hos M, hämtade Ann & Linnéa på tåget mitt i natten och myste hemma hos Ann m familj ett tag.
Lördag: Gesunda en sväng på dagen med Robin och kikade lite, öl i solen, förfest hos Liz, utgång på kvällen.
Söndag: Lugnt på dagen, grillade för första gången i år, massa film på kvällen med M.
Måndag: MHE, tårta hemma hos Ann, var hem till Frelin en sväng, film med M.
Tisdag: Packade en massa, sa hej då till massa människor, packade in mig själv och Johanna i bilen och for hemåt.

Tur att det bara är två veckor kvar tills man får åka upp igen. Blir alltså till valborg, kommer bli en sjukt bra helg. Valborg, hillcross och en massa annat gött. När jag kommer ner hit till Mora efter det blir jag däremot här hela Maj och kommer inte hem igen förrän det är dags för sommarlov och jobb. Faktiskt skulle det inte sitta helt fel att få börja städa hotellrum och härja runt redan nu, rätt trött på skolan, utmattad. Skönt att jag ska vara mer i receptionen i år. Blir alltså inte städ precis hela sommaren. Wonderful.


David och jag kunde inte hålla oss. Lite boogie blev det till slut.

Skulle kunna döda...

...för en pizza just nu. Var ut igår. Vet inte vad jag ska kalla kvällen, bra? dålig? okej?

Allt var perfekt tills runt kl 1, då sket det sig som vanligt. Därefter for jag, Oliver, Björn, nån snubbe från Västerås/Surahammar och Olivers bror till McDonalds. Tryckte i oss varsin big mac plusmeny och for hemåt. Perfekt avslut på kvällen. Hur värt som helst!

Men som sagt är jag sjukt sugen på en pizza, helst på verandan ute i solen. Hittade massa choklad och colan från igår nu, det får duga så länge.

Skriver mer om min lilla Moravistelse när jag kommer till K-town igen. Jag har det bra här i varje fall. Wonderful.

En helt vanlig dag.

En helt vanlig tisdag. Det är skönt.


Håller på att laga mat. Ska plugga en massa, packa och lämna en skiva till Ulla.
Hockey ikväll.

Bra Karolina.

Idag har jag försovit mig. Rätt så ordentligt. Blir sjukt arg på mig själv och jag fattar inte hur jag inte kan vakna när jag ställer både mobilen och väckarklockan?! Usch. Till slut vaknade jag i alla fall av att jag fick x antal sms. Det var tur det i alla fall. Har precis duschat och håller på att göra frukost, därefter ska jag bannemig pallra mitt ass till skolan!

Har Nyhetsmorgon på tvn som vanligt. Idag provar dom och donar med en massa påskmat, jag blir riktigt sugen. Jag gillar mat. Fat kid gillar mat.

Fort.

Sjukt vad fort tiden går alltså. Speciellt nu när det börjar bli vår. Åkte in till stan och donade lite ärenden idag, var dock tidig så jag satte mig på en bänk nere vid älven i typ 10 min innan det var dags att ta tjuren vid hornen och dona lite. Solen sken, klarälven glittrade fint, folk var ute och joggade, åt glass och var glada. Sånt gillar jag. Har redan slagit ihjäl flera flugor här i lägenheten i år, och igår hittade jag en död nyckelpiga i mitt fönster = vår!

För exakt en månad sen idag var jag på Nöjes och Volbeat. Underbara kväll. Skulle betala en hel del för att få uppleva den igen. Tycker att det känns som att det var igår, men tydligen är det redan en månad sen...

Har ätit, diskat, städat och tvättat en maskin ikväll. Skönt. Älskar att kunna ligga på soffan och det är nystädat och fint i lägenheten.

Nu är det bara två dagar kvar. Eller - om två dygn såhär dags är jag HEMMA. Bästa påsken.



Underbara kväll.

Idioti.

Kan jag komma fram till vad fan jag vill?! Nu är helgen fixad precis som jag vill/ville ha det, men nu börjar jag fundera på om jag verkligen vill ha det så ändå. Vad vill jag? Kan jag fatta det? Kan jag bara komma ifrån detta? I alla fall ge mig själv en chans att göra det. Frustrerad. Det är vad jag är. Fan, fröken förvirrad.

Det är varning för ras
Gå så försiktigt du kan
Dina ögon kan krossa min värld
som stenar mot glas
Varning för ras

Chafför.

Ikväll har jag figurerat chafför, som sagt. Var iväg till Johan och umgicks lite med honom tills det var dags att leta rätt på det drucka folket. Åkte in till torget och lyckades leta rätt på dem. Har precis tryckt i mig ett par mackor och en cider *något måste man belöna sig själv med för att man är så lugn och sansad*. Haha. Nu ska jag lägga mig och sova gott och länge. Promenad imorgon bitti igen, eller - när jag vaknar, dvs runt 13. Då blir det promenix. Älskar vårvädret.



Det är sjukt. Att man har gjort saker för flera år sen som påverkar det som händer nu.
Jag har lärt mig att tänka både en och två gånger på vad jag gör och vad det påverkar.
Tänk om man kunde göra om det som varit. Ändra. Ja tack.

Bättre.

Jag mår sjukt mycket bättre. Att det kan förändras så fort. Visserligen borde jag vara mer lack nu än innan men vafan, sånt kan inte jag bestämma. Jag är fruktansvärt nöjd och längtar hem ännu mer. Den här påsken ska bli den bästa.

Ann ringde nyss och tjoade och tjimade. Hon hade varit på någon kiosk och snubblat över en skurhink, lagt sig på golvet och skrattat. Så ringer hon mig. Hon är charmig den där valacken. Snart ses vi - miss you.


Ska göra lite mat nu och fördriva tiden tills jag ska hämta fyllon på nöjes senare :) Rätt kul att skjutsa och vara nykter. Då minns man allt som sagts och gjorts sen kvällen innan, plus at man slipper må kiss dagen efter. Men nästa helg, då ska VI ut. VI. Jaaaa ni hörde rätt. VI ska ut.


?

Vansinne, det driver mig til vansinne. Att inte kunna känna något för något eller någon annan. Jag kallar det destruktivt, min bror kallar det korkat. Han har nog rätt, det brukar han ha. Det måste jag erkänna. Men ändå. Korkat eller inte, det är såhär det är. Hur lätt är det att göra en känslomässig kovändning? Illa att det hållt på i 5 år. Hade det varit en månad hade det varit lätt. Lättare i alla fall. Lurar vi oss själva? Har all tid fått oss att tro att det ska vara såhär? Illusion?

Låt mig känna något annat. Något nytt. Någon annan och någon ny. Det är ingen annans fel än mitt eget. Men det är som det är, ett faktum.

Hur märkligt kan man må?

Jag saknar, föraktar och saknar igen. Den där sista saknaden skulle jag kunna vara utan.

Programmera om mig? Någon?


Jag vill ha, men inte det här. Det här kan dra, hoppa ut genom fönstret och räkna våningarna ner.


Ja, jo.

Fast nej. Det är inte okej, jag kan sluta låtsas nu.

Jag vet inte längre hur jag ska förhålla mig till hemfärden över påsk. Det är en förvirrad känsla, ena sekunden pirrar det i hela mig och nästa får jag världens klump i magen, år svårt att andas. Ambivalent. Jag älskar att jag ska träffa min familj i alla fall, Ann också, och en till kanske jag träffar. Jag vet inte... And it makes me sick.

Jag har ätit för mkt ananas ikväll. Ont i munnen.

Allt är i sin ordning, eller?

Min tillvaro är alldeles utmärkt just nu. Jag borde vakna och somna med ett leende på läpparna. Är klar med en hel del arbeten i skolan, nu är det bara att hoppas på att jag klarat allt ;) Men tills dess är det bara att slappa och gå på föreläsningarna. På onsdag packar jag och Ulla in oss i min bil och tuffar upp till Dalarna, underbara Dalarna. Jag och mamma ska ha en mamma-dotter-dag på torsdag och åka till Blge och shoppa. För en gångs skull kommer jag och Ann vara hemma i Mora samtidigt och få träffas. Jag och Martin ska passa på att åka lite skoter nu innan det är för sent. Jag har säkert redan sagt precis allt det här. Visst längtar jag sjukt mycket. Skulle kunna sätta mig i bilen NU och åka hem om de vore möjligt. Men det är det inte. Onsdag it is. MEN, det kommer alltid ett men. Något fattas, jag kommer förmodligen plågas hela tiden jag är i Mora. Ett känslomässigt skeppsbrott kommer infinna sig. Eller, det är inte säkert. Kanske inte, men oddsen för att allt kommer gå vägen är ironiskt små. Skrattretande.

Nu när jag absolut inte har något att klaga på utan snarare 1000 saker att se fram emot, DÅ ska nya saker komma in i bilden och sabba mitt humör. Jag är arg, jag är så jävla arg. Hela dagarna. Jag vill knappt ens svara i telefon, oavsett vem som ringer. Mamma, pappa och Ann pratar jag med varje dag. Utan dessa underbara själar hade jag varit förlorad.

Nu tänker jag diska, dammsuga och slänga i en maskin med tvätt sen slå ner mitt ass här i soffan igen. Kvällen kommer jag spendera precis här med Ben&Jerrys, gott att dricka och soppa *fröken tandställning kan inte äta som folk*


VÄRT.

Den här dagen är fruktansvärt värd måste jag lova. Vädret är underbart, hemtentan är gjord och tandställningen gör inte skitont. Har varit på Bergan med Ulla nyss och handlat och donat. Så jäkla skönt att inte ha något för sig i helgen. Däremot är jag sjukt sugen på fest. Hur kan man inte vara det en dag som denna? Plus att dagar som den här gör inte direkt att jag längtar hem till Mora mindre. På onsdag är det dags, förhoppningsvis kupolen på torsdag. Tänkte se om man kan svänga förbi hos Robert, Malin, Frida och bebismagen också :) Det är kärlek







Nomy - You better die young

Inte varje dag.

...kungen kommer till skolan. Dessutom har fått sjukt myket uträttat idag. Kl 10,20 infann jag mig på tandregleringen och fick rälsen i överkäken insatt. Ni kan nu kalla mig för ugly Karro, jag är nära släkt med allas våran ugly Betty. Likheten är slående. Efter mitt tandläkarbesök begav jag mig vidare ut till Bergvik för att köpa ett vitt linne *behövdes*, dust it *behövdes ännu mer* och ipren *som jag nu inte klarar mig utan*. Åkte in till stan och solade en halvtimme, vill helst inte se ut som en vitryss nä rjag ska hem till Mora över påsk. Ska sola någon mer gång när jag är i Mora, passa på att hälsa på på jobbet och diskutera jobb i sommar. När jag efter solandet kom hem till kp igen möttes jag av en sjuuuk folksamling utanför stora entrén till uni. Röda mattor utrullade och grejer. Då slog det mig att kungen skulle ju faktiskt kika förbi idag, han stod fast vid sitt ord och kom med Silvia, ett gäng från säpo och några poliser prick 13.15.. Hyvens kille den där kungen, och Silvia kläckte ju till och med ur sig ett "nämen!" till Filip som stod beredd med kameran i högsta hugg och fick ett par bilder. Jag snodde dom av honom. Efter kungens besök fortsatte jag hem till mig. Gjorde i ordning mig, åt och knallade tillbaka till skolan för lite ppu. Fast kungen var mer intressant.







April april.

Nu är det äntligen April. Våren är på gång på riktigt, om det inte redan är vår nu? Stötte på en fluga i min hiss idag, då måste det vara vår?

Om ca 9 och en halv timme ska jag befinna mig på tandregleringen, tingvalla. Rälsen i överkäken ska på plats och om jag har fattat det rätt ska även bågen i gommen bort. Härligt att slippa bråka med den, mindre härligt att se ut som 12 år gammal tills jag är 20. Yey me. Men men, vad gör man. Kommer vara värt det när det är klart.

Ska hänga upp lite tvätt från igår som jag inte tagit reda på än. Självdiciplin var det ja. Därefter siktar jag mot sängen. Tänkte försöka hinna med en morgonpromenad och en halvtimme i solariet innan det är dags att bege sig in mot stan imorgon förmiddag... Haha. Vem försöker jag lura.

xoxo

RSS 2.0