Måndagsmys.

Vaknade i tid i morse, vid 10, samtidigt som N. Skitmärkligt att vi vaknar samtidigt varje morgon utan väckarklocka eller annat tjaffs. Men men. Han drog iväg till Gesunda och åkte snowboard medan jag och mamma for ner på stan. Fyndade en massa saker. Nya jeans som jag gått och spanat in ett tag, pälsväst, korallfärgad kofta, en helt vanlig vit tröja med 3/4 ärm och en svart likadan fast med lite "puffärm". Var ner igår och köpte underkläder och en klocka. Nu är jag nöjd tjej. Var skithärligt och lagom kallt ute, mysdag med mamma på stan.

Ska till Maria och äta tårta om en timme, hon fyller år idag. Sen kommer N och hämtar mig så sover vi ute i Nusnäs inatt. Ligger just nu och dricker lite vin och lyssnar Mustasch. Älskart. Fick ett mms av bror min, såg knappt vad det var så jag ringde och frågade vad han pysslade med. Tydligen var det Mustasch som spelade nationalsången på Ullevi, tydligen är bror där. Tydligen vill han göra mig lite avis... Han lyckades.

GRATTIS MIA


Försökt.

Blev totaltrött efter maten, la mig i sängen med en kopp kaffe och försökte plugga lite och piggna till. Det gick som det gick, ögonlocken for igen hela tiden. Tänkte då att jag skulle sova ett tag, max en timme eller så, för att inte vara dödstrött resten av kvällen. Kunde jag somna? Nej.. Inte själv. Kunde inte somna i morse när Niclas åkt till jobbet heller. När sov jag själv sist?


091227

Julen är över och det känns sjukt skönt. Bara nyår kvar sen får man börja om på ny kula. Tiden brukar gå snabbare efter nyår också, ge mig vår?

Kvällen den 23e blev det bingolotto med mamma, pappa och Niclas. Tjuvsmakade på julskinkan och annat gott. Julafton spenderades på jobbet, hos grannen, Niclas mormor och Niclas farmor. Kvällen avslutades hemma hos mamma och pappa. Mys. Somnade ganska så bums. Juldagen blev lugn, mys hemma och jacuzzi hemma hos N. Somnade direkt vi kom hem till mig igen och vaknade igår morse med kläderna på ovanpå överkastet på sängen, trötta.

Har jobbat hos Claes nu runt jul och det var sjukt mycket lugnare i år än andra jular. Kan ju fråga sig om det beror på att det har varit mer utspritt eller om det helt enkelt är så att folk inte handlar (smycken?) lika mycket. Hursom så har jag världens bästa jobb såhär års. Helt lagom, plus att det aldrig någonsin är tråkigt.

Annars då. Jag och Annika körde fast med bilen och kom fram till att det är svårt att komma loss om man har handbromsen i. Kan även konstatera att när jag skulle åka upp till Mora över jul så var hela min bil täckt med typ 6-7 cm snö som frusit. Totalfrusit, som en glaciär. Stog och hackade och donade i typ en halvtimme innan bilen såg ut som en bil. Note to self: använd bilen oftare på vintern, låt den inte stå hur länge som helst.

Nej. Ska ta en dusch, äta något och fara ner på stan en sväng tänkte jag. Städning och plugg senare idag. N slutar 21, så blir det mys. As usual.

Kommer bilder sen.


Socker.

Niclas är världens bästa
Speciellt när jag är rädd
Speciellt alltid annars också

-20

Är sjukt kallt ute, -20! Usch, skjutsade Niclas till jobbet för typ en timme sen och höll på att frysa ihjäl.

Ska göra ett ryck med lite städning nu och fara en sväng på stan. Kl 16 ska N ha skjuts och ikväll blir det tjejmys med vin och mat hos Maria, bara hon och jag. Fast Runää kanske skulle kika förbi och säga hej. N ska till Bollnäs med sina pojkar och skatea.

Imorgon börjar jag jobba, känns både skönt och oskönt.

Nej, dags att få något gjort.

PUSS

Mora ♥

Nu håller jag på att packa för fullt, är faktiskt nästan klar med allt. Ska bara diska lite, dammsuga och packa in mig i bilen så är jag på gång sen. Först till Ulla & Kans för att ta med lite av deras grejer hem, sen till Bergan för att köpa mössa till Niclas och smink till mig själv. Därefter bär det av till Kil för att säga hejdå till Emma. Seeeen är det Mora som gäller. Lär ta ett tag innan jag kommer iväg, som vanligt när jag ska göra något. Min plan var att jag ska vara hos Ulla & Kans vid 16,30 och vi får väl se hur det går med den saken. Som Niclas säger: När du säger att du har gjort en tidsplan, då är det lika bra att göra en egen.

Men men. Sitter och bränner lite skivor att ha i bilen nu. Mustasch, Crashdiet, Hardcore Superstar mm. Lär inte vara tyst en sekund i bilen.

Ah, kom på att jag ska tanka och köpa mig en Dr. Pepper också innan jag far. Det är standard när man far hem på vintern.

Antar att jag knappt kommer skriva här alls när jag är hemma. Men ska försöka skriva ett inlägg nån gång mellan allt jobb och mys.


Snart.


Cinderella - Make Your Own Way

Weinabend.

Nu köööööööör vi!

Har Johan och Alexandra här. Skittrevligt! Sista innan jul!


Superonsdag.

Har en totalbra dag idag, i alla fall hittills. Skitbra verkligen. Är knappt orolig eller rädd alls, inga nojjor, bara det i sig är värt att fira. Sen att jag tog mig upp i tid, gick sminkad till skolan med kalaskläder, hann i tid, hade en värd förleläsning med en underbar föreläsare gör ju inte saken värre. Hon erbjöd sig till och med att låna ut en bok till mig som jag tänkt köpa, så där sparade jag typ 300 (?)... Jag klagar verkligen inte. Ska käka lite lax nu och kolla på Ghost Whisperer innan det är dags att ta itu med lite plugg och fara på Bergan med Johan. Niclas vill ha en randig mössa och jag är supersnäll och grejart.

I övermorgon är det dags att packa in Ulla, Kans och mig själv i bilen och fara mot Dalarna för lite jul(ledighet). Ska ju faktiskt jobba varje dag fram till jul, från och med lördag. Men det gör inte ett smack. Saknar massa folk, som fan. Mamma & Pappa, Annika, Maria, Robert med familj... Just ja, N också.

Hardcore Superstar - Bag On Your Head


För trött för en rubrik.

Fattar inte hur jag kan vara så totalt dödstrött? Somnade inte speciellt sent igår och vaknade vid 11 idag, sov nästan hela vägen till Karlstad på busen. Ändå är jag så slut att ögonen vill trilla igen vilken sekund som helst? Ska krypa ner och sova en sväng tror jag. Skönt att lägga sig nu, få sova till 8 imorgon och förhoppningsvis vakna pigg och slippa stressa till skolan. Kanske till och med hinner med lite smink och frukost.

Har fått en del gjort sen jag kom hit i alla fall. Tvättat en massa, diskat ännu mer och packat upp. Kändes hemskt nödvändigt att packa upp när jag ändå ska packa ner allt på torsdag igen. Men men, varför göra en sak enkel när man kan krångla till det?

GODNATT

Karlstad en snabbis,

Åker med bussen till Karlstad om knappt en timme. Niclas har precis åkt till jobbet och jag väntar på att Annika ska hämta mig så vi kan ut på lite bus innan det är dags att åka. Ska bara dit för föreläsning imorgon och på fredag, så på fredag eftermiddag bär det av mot Mora igen. Ska ta och beställa lite böcker så jag kan plugga på lovet tänkte jag. Måste verkligen ta tag i den här kursen nu.

Jag och Annika var ute och for igår också *som vanligt* och åkte i en rätt brant backe med bilen. Det kom nån filur och gick mot oss på sidan av vägen.
Jag: Fan, hade hon/han inte kunnat trilla nu, det hade väl varit kul?
Annika: Ja, så den hade halkat in under bilen, jag hade kört över den och hamnat i fängelse. SKITKUL VA?

Nu kom fröken, dags att göra ett ryck.

Journey - Any Way You Want It

Guld.

Dagen startade utmärkt, vaknade med Niclas vid 7, vi tänkte äta frukost då och mysa hela morgonen innan han skulle jobba 12. Det gick inte så bra, vi vaknade 11 och jag var superglad tjej. Meen, sen får man reda på ett och annat och magen förvandlas från fjärilar till en sten. Sånt som händer, inte mycket att göra åt.

Har i alla fall världens bästa Niclas. Världsklass på dig.


Vara ensam?

Nej tack. Igår var det dags för Niclas att packa in både sina saker och sig i bilen och fara till Mora igen. Vad gjorde jag då? Jag packade in mina saker och mig i bilen och följde med. Tjejen som förr älskade att ha en helg ensam, alldeles för sig själv, vet inte hur man gör det längre? Nu är det mys och N hela tiden, beroende? :) Vi kom till Mora vid 19, lämnade grejer hemma hos mig och åkte till Niclas i Nusnäs för lite käk, mums. Vidare till hans pappa en sväng, myskväll. Gick hem där ifrån, härligt med lite frisk luft innan man ska sova.

Är alltså som sagt hemma i Mora, Niclas jobbar till halv tio ikväll så jag ska passa på att plugga en sväng och umgås med mams och paps. Dom var ner till Västerås igår och hämtade nya bilen så den lär provas också, tänkte jag. Har i alla fall unnat mig en redig sovmorgon, ligger faktiskt fortfarande kvar i sängen men det är väl dags att göra ett ryck snart. Hungrig som ett djur. Ikväll blir det tjejkväll hemma hos Lisa med hennes tjejer. Känner inte så många av dom men Lisa har jag träffat och så ska ju Annika och hennes syster dit, det är Annika som drar med mig. Ska bli trevligt :)

Måste tacka alla för massa gratulationer på min födelsedag (9e dec). Svårt att säga tack till alla var och en så jag slänger ut ett stooort tack här. Ni är världsklass! :)

Duscha, äta, plugga, tjejkväll.

Puss

Kärlek.


Bra, skitbra.

Tog jag mig till skolan? Inte med den här skallen. Har druckit massa vatten, tagit alvedon, ätit, duschat, tagit luft. Inget hjälper. Känns som att ögonen ska trilla ur. Vad gör man då?

Ska ta det lite lugnt och se om jag kan dra till skolan efter första pausen. Bättre att hoppa in mitt i än att inte hoppa in alls. 100% mer än ingenting.

Raised Fist - Wounds

Today is a good day.

Hoppas jag i alla fall. Vaknade dock med årets huvudvärk, hade ju ont i skallen igår också, ska det fortsätta idag (?)... I alla fall. Tog mig inte upp ur sängen utan tog en alvedon, drack en massa vatten och somnade om. Vaknade runt 11 igen och ringde en massa samtal till alla möjliga. Ska hänga lite tvätt nu, slänga i en ny maskin och dammsuga tänkte jag. 13.15 är det dags för skola. Efter den ska jag pallra mig till maxi och storhandla. Niclas kommer ikväll och det hade vart skönt att ha mat hemma så vi slipper ut och ränna i helgen. Gött att bara kunna ligga hemma och inte röra en fena.

Alexandra kommer förbi en sväng snart också.
Hungrig är jag.. Ge mig mat.

Mustasch - Dogwash

Rattkälke saknar plattång.

Karro saknar sin Annika. Massa. Men men, snart är det dags för jul och sånt tjaffs så då kommer jag hem igen ;)

Blir nog sängen rätt så snart tror jag, en macka eller nåt först bara. Har haft ont i skallen hela dagen :/

Imorgon kommer N. Superglad tjej.

Puss.

Julstök.

Julstökade och städade här hemma igår, blev faktiskt smällbra. Rätt mysigt faktiskt. Nu är det bara lussebullar, pepparkakor, glögg och N som fattas. Men han kommer till helgen.. Glad tjej.

Är hemma på lunch en sväng nu från en faktiskt rätt så intressant föreläsning om utvecklingsstörda. Ska slänga i mig nåt käk lite fort och dra tillbaks. Hämtade ut min tenta med alla kommentarer på vägen hem nu, skitbra. VG. Brabrabra! Världsklass på kommentarerna också. Ibland måste man får skryta lite.

När jag kmmer hem blir det mer plugg och en rätt tidig kväll tror jag.

GRATTIS till Sara som fyller 21 idag också. Hoppas din dag blir awesome hun.

Black Eyed Peas - Meet Me Halfway

Förkyld tjej.

Första december idag, Saras födelsedag imorgon och min nästa onsdag. Vaknade i morse och kunde knappt andas, nästäppa AB. Huvudvärk, hes som få, känner mig febrig, snorar. Blir med andra ord hemma idag, kan behövas för det är en del som behöver göras här på sommargatan 108. Lugn dag med lite *läs mycket* städning, tvätt och lite julstök. Plugg senare i eftermiddag.

Slänger upp lite bilder från både wasa nu i nov. och min och Annikas lilla weinabend i lördags (?)





Cobra Starship feat. Leighton Meester - Good Girls Go Bad


RSS 2.0