Confession.

I have a confession to make.

Jag har varit kär i Nordman sen jvar var typ 4.

Så - GOTT NYTT ÅR. Och puss på Nordman för fan.

http://youtube.com/watch?v=S0nlE1cOALc

image47

Gott nytt år!

image46

Jag vet att jag varit kass på att blogga under lovet, men det låter jag mig själv vara. Det är lov och palla skriva en massa blogg då. På jullov ska man sega sig, fläska och gå upp i vikt - viket är precis vad jag håller på med. I vilket fall så har lovet hittills varit lugnt och trevligt. En mysig jul med familjen, på juldagens kväll var vi *jag, Åsa, Elle, Madde, Annika, Anders, Fredrik, Susanne och Roland* på Stora Björn. Scotts spelade och det missar jag inte i första taget!

Ikväll blir det förmodligen rätt lugnt, finmiddag med mamma och pappa och sen förmodligen vidare till lite kalas. Jag är småförkyld och känner mig jävligt avslagen så jag får se hur kvällen blir. På tolvslaget kommer jag befinna mig nere på kajen.

Gott nytt år allihopa!

God jul!

Ja, God jul allihopa! Ha det riktigt trevligt, umgås med nära och kära, ät god mat och myyyys :)

Puss.

image45

Paolo och jag.

Jag trodde att jag skulle jobba precis heeela långa dagen, men så blev det inte. 13-15 jobbade jag, fikade ca 20 min av den tiden också, blev inte så mycket gjort. Som tur var så var det faktiskt inte lika mycket att göra nu som det var samma tid förra året *tyckte jag* Man hinner kanske inte bilda sig en riktig uppfattning på bara två timmar, men förra året var det helt galet mycet kunder och beställningar. Förra året kunde jag priserna på allt utantill *speciellt på den egna tillverkningen av smycken* men tyvärr är minnet bra men kort. Anyway, hann sälja en del smycken ändå. Kul att få jobba lite i alla fall och inte bara sitta hemma.

Efter jobbet pallrade jag mig ner på stan med mams. Köpte en ny mascara, var hundra år sen jag köpte en sist och tur är väl det med det priset, 190 spänn. Inte jättefarligt, Diorshow som jag köpte förr kostade ju 250, men med min ekonomi är det ett rån med allt som kostar över 100 spänn. Bankrutt. Skönt med lite klirr i kassan från jobbet, hoppas jag får några dagar på hotellet också innan lovet är slut. I varje fall, förutom mascaran köpte jag en ny eyeliner *som mams så snällt betalade* och ett par jeans med hög midja. Love them. Så skönt att kunna sitta ner utan att brallerna glider ner så att man visar halva härligheten som en annan bonde.

Kvällen har jag spenderat hemma med mig själv. Hehe. Kikat på The Holiday, galet bra film. Nu för tiden tycker jag bannemig att alla filmer är bra. Töntiga tjejfilmer med snygga killar *Johnny Depp, Jude Law - ta tack* är alltid bra, speciellt på vintern!

 Imorgon blir det en morgonpromenad om det inte är 30- och runt lunch en sväng på Kaffestugan om dom inte har stängt med Tommy. Skulle det vara stängt så har jag ju faktiskt en kaffebryggare här hemma ;) Längesen man träffade Tommy nu, jag kommer inte ens ihåg. Var det Malungsveckan? Kan det vara så länge sen?

Nu - Paolo Nutini och tända ljus, alldeles ensam *snyft*

image44

Ja tack.

Det var tänkt att jag skulle jobba idag. Men så blev det inte, när jag vaknade i morse mådde jag rätt okej. Men när jag sen började sminka mig blev jag hur yr som helst, helt galet. Fick lov att sätta mig ner, så fort jag ställde mig upp så snurrade allt.. Jävligt märkligt. I varje fall så tog jag febern och precis som jag antog så hade jag lite feber. Det blev alltså inget jobb för min del idag. Kände mig kass redan igår men jag tänkte att det berodde på att jag knappt ätit på hela dagen och dessutom spenderat flera timmar med att ränna på stan. När jag sen åt fortsatte jag att känna mig avslagen..Dessutom har jag ont i kroppen. Håller väl på att få influensa såhär lagom till jul.

I alla fall så hade jag inte tackat nej till herr Väggö. Mums!


image43

Leona Lewis - Bleeding love

Grattis till Joel.

GRATTIS ÄLSKLINGSJOEL.
Idag fyller min besta hest 18 år.
Hoppas du får och har haft en fin fin fin dag :)

image42

Spårar ur.

Allt skolarbete som ska in innan lovet är avklarat och det är mäkta skönt. Att kunna ligga och kolla på tv en hel kväll och göra vad man vill utan att få dåligt samvete för att man vet att det är en hel drös arbeten som ska göras klart är guld värt. Att rummet sen behöver städas är ju en annan femma ;)

Även fast allt är avklarat för tillfället så känns det som att jag förlorat greppet om allt, spårat ur lite. Allt som förr kännts tryggt och säkert känns nu helt plötsligt osäkert och främmande. Dansen, mitt andra hem, min drog... Vart har den tagit vägen? Den är fan borta, och när jag kommer dit så känns det inte som hemma längre. Varför? Mina nära och kära har också glidit åt sidan rätt rejält. Sitter och kollar på bilder från olika danser, jag är fan inte med på en enda, och det är för att jag inte är där. Jag har blivit en jävla outsider?! Känns som att jag ska vara glad om jag blir ihågkommen, eller att nån känner igen mig när jag väl tar mig dit, kommer väl vara 90 när det händer igen. Jag kommer heller inte ihåg när jag var i stallet sist, måste ha varit för flera veckor sen. Visst, jag kan erkänna att all stress med skolan har gjort att jag fått lov att priorietera pluggandet framför en hel del nöjen på slutet. Men när jag väl tänker efter vad jag gjort på helgerna så har jag fan bara degat och gått upp i vikt. Hejja mig! Mitt psyke och de problemen jag har på vintern sätter också stopp, jag kan inte göra allt jag kunde förr.. gör jag det så vet jag att jag kommer ligga och ha ångest över att ha träffat folk och dragit på mig nån jävla sjuka. Jag är hypokondriker och har universums fobi för allt som har med baciller och magsjuka att göra. Jag kan inte träffa folk längre. Mina egna feltankar sätter stopp för livet att fortsätta som förr. Men jag tänker inte låta feltankarna vinna, nej. Så fan heller. Nu ska jag tillbaks igen, fit for fight!
*när det nu kommer hända*

För övrigt så är det väl rätt lugnt. Eller jag vet inte.
Vad gör man när man inte vet hur man ska orka och påverka att allt går skit?


Dagen.

Dagen har gått ut på att sitta och göra inte så mycket alls i skolan. Det är mycket plugg men det är inget som har med lektionstiden att göra, det mesta är inlämningsuppgifter. Drygt.

När jag och mamma satt i bilen på väg till MatEkonomen ikväll och hade radion på så spelade dom Marie Picassos låt, den är bra enligt mig. Ser hennes jättestolta pappa framför mig, sen finalen :) rörda pappor är något alldeles speciellt det.

Under samma bilfärd kom en ambulans med sirenerna på. Det är så jävla obehagligt. Jag börjar alltid spekulera i vad som kan tänkas ha hänt stackaren som behöver åka till sjukan i sån ilfart. Jag får alltid för mig att det är mamma eller pappa som råkat ut för något, eller en nära vän, ett syskon.. Ambulanser är inte alls trevliga. USCH.

Vad händer på nyår då ? *shit vad jag börjar oroa mig för allt just nu* blir det nåt skoj med Åsa, Madde, Anders och dom eller blir det att hälsa på hos Micke och passa på att träffa David och Flo ? Blir det som back in the old days - hummer hemma med mamma och pappa , fira tolvslaget och sen sova tidigt ? Det bästa hade varit en lugn men fin middag med supergod mat och gott sällskap hos någon, slippa bli knaskalas.

Nej, sluta fundera börja sova. Så, godnatt och PUSS.

Lets dance 2007.

Kikar lite på tv4.se .. Spanade bland annat in vilka som kommer vara med på Lets dance den kommande omgången. Kan inte säga att jag blev besviken när jag såg Matte och Danny ;)

image39
image40

JAAA!

Hon vann. Marie Picasso :) Hon är ju så makalöst bra, helt otroligt. Jag är glad :) Hon må ha bytt till ett fjantigt efternamn men sjunga det kan hon bannemig.

image36

Dyrt.

Det är väldigt dyrt att ta studenten. Idag var jag och provade en studentmössa och beställde nåt paket. Där ingick Studentmössa, Champangeglas, Studentpenna, Student-hoodtröja och studentkondomer ;) hela det kalaset gick väl på ca 700 (?) med alla onödiga brodyrer och tryck inräknat. Så fick jag för mig att jag skulle ha student-mjukisbyxor också. Ser ut som hockey eller innebandymjukisar men det är studentmjukisar. Haha. Hela det där kalaset gick väl på närmare 1000 spänn antar jag. Men man tar ju bara studenten en gång. Right? Då får man spendera pengar på onödiga saker ;)

Ikväll ska jag iväg till A en sväng. Kika lite på tv och så bara. Först ska jag umgås lite med mamma och åka iväg till Åsa och köpa mandariner. Haha.. men NU, innan jag gör något annat ska jag skriva klart min svenskauppgift så jag kan göra onödigheter ikväll med gott samvete ;)


Tro det eller ej

Jag överlevde, tro det eller ej ;) fast idag är jag inte på topp, mår typ kiss. massa biverkningar, fast dom sa att det inte skulle vara några problem med biverkningar... menmen. kanske är psykiskt.

Idag har jag i alla fall varit hemma. Sovit, mått dåligt och varit hos Åsa en trudilutt. Lagade mat och åt hos Åsa sen åkte jag ner på stan med mamma, släppte av åsa på sams samtidigt så hon fick sola lite. I varje fall så köpte jag (mamma köpte åt mig) en bh, ett par trosor och ett par jeans med hög midja. Love them. Valde mellan två olika braller, ett par "vanliga jeansfärgade" och ett par svarta. Det blev dom "jeansfärgade". Kom på att jag vill ha dom svarta också så dom ska införskaffas så fort det trillar in pengar på kontot.

Nu - Kika klart på Ugly Betty och sen DH <3

Bye bye.

Sitter hemma och väntar på att mamma ska komma hem från jobbet nu, ska åka ner på stan till doktorn och få vaccination mot livmoderhalscancer (om det nu heter så?) ... Jag är typ skitnervös som vanligt när jag ska ta en spruta.

Ska snabba mig att skriva mitt testamente nu för jag tror att jag kommer dö..

RSS 2.0