Ibland skriver Karro blogg..

..men det är fan inte ofta. Haha.

Vad händer då? Hundvakt i mora med hun  i helgen. Grillade massor och glömde såklart gasolen på i fredags kväll, på grillen. Noll gasol kvar på lördagen så det var bara att sätta sig i bilen och dra och köpa ny. Vaaaad springer då runt mitt inne i Mora? Jo, älgar. Haha. Wasa på kvällen, trevligt.

Fått jobb till sommaren också. Butiken på mammas jobb, 9-17 varje dag måndag - fredag ska jag sälja knivar. Rätt tråkigt att sitta där ute i en stuga i östnor själv hela dagarna, speciellt när all annan personal har semester men det får funka. Den som känner sig manad får komma ut och agera sällskap :)

Ska dra till Sthlm typ helgen efter skolan slutar eller nåt tänkte jag. Lär hälsa på Odd och Eva en sväng, saknar massor :) Längesen jag var där också. Får passa på innan jag börjar jobba efter midsommar också. Då finns det inte tid till såna nöjen. Hoppas på en midsommar i Gesunda även i år gör jag. Bästa stället. Ös.

varför är jag inte förvånad?!

Igår kollade jag posten, först en gång på förmiddagen och även en gång efter kvällspromenaden runt 20. Postfacket var helt tomt och jag blev fundersam varför det inte kom någon post alls...? Kollade även idag - tomt. Men när jag hade promenadat ikväll låg två brev som var märkta "Landstinget i Värmland" där. Jag öppnade det tunnaste först, det var bara ett brev från min läkare som skrev att även dom senaste proverna var normala. Sen öppnade jag det andra brevet och det är nu det blir intressant. Det var en kallelse från kirurgiska klinikens cystoskopimottagning på sjukan i Karlstad. Jag blev lättad, äntligen får jag komma dit och bli utredd för en jävla gångs skull. Meeeen - vad står det?

"Du är välkommen torsdag 6/5 2010 kl 10,50 till dr bla bla bla för en cystoskopiundersökning."

Jag har alltså fått en kallelse samma dag som undersökningen skulle ha ägt rum, dessutom efter. Borde inte den ha kommit för flera dagar sen? Aldrig att en kallelse kommer samma dag?

Johan kan försäkra att det där jäkla postfacket var skrälltomt igår kväll. Helt säkert. Men jag är inte förvånad att det blir såhär. Inte förvånad alls faktiskt.

Ännu märkligare är det att skiten är daterat den 3e. I MÅNDAGS?!
Borde det inte ha kommit fram för längesen då?


glass glass glass

Jag är inget stort fan av glass egentligen, har nog faktiskt aldrig varit tror jag? eller? hursom. Jag och Johan har tryckt i oss en del glass idag och igår. Idag åt jag en magnum temptation caramel & almonds.. Sååå jäkla god. Åt så fort så jag fick superont i magen efteråt. Men men. Mums med glass på våren!

Städat här idag. Slängde ut min matta också som jag haft under köksbordet. Fläckig och ful, ska se om jag köper en ny efter sommaren när jag förhopningsvis tjänat ihop lite pengar eller om det får vara som det är. Skriver hemtenta nu och ska ta en promenix snart. Sen blir det disk och tv/film-mys.


paus

Mitt liv står nog just nu på paus, tror jag i alla fall, känns som det. Skolan går bra, hänger med och sådär men missade tentan förra veckan för att jag var tvungen att dra till Mora. Var skitdålig och mår bättre nu men det är inte alls helt bra. Kissade blod, ont i njurarna, feber, ont i kroppen, sov typ 30 timmar i streck... såklart var jag och tog massa olika prover men ingen vet vad  det är för fel. Kändes lönlöst att vara kvar i lägenheten i Karlstad när jag mådde som jag mådde och bara låg. Hem till mamma, pappa, Niclas och ompyssling. Har självklart ändå pluggat när jag varit hemma.

Valborg blev lugnt, lagomt och mysigt. Är inte direkt på hugget just nu så jag och Niclas drog hem till Inez och Anders (och deras världssöta Love som låg och sooov hela kvällen) och bara umgicks och pratade. Något glas vin, en öl och hem och sova i okej tid. Även lördagen blev totallugn. Tvkikande och mys hemma bara.

Det är först idag jag faktiskt egentligen orkat med och verkligen fått lov att göra lite saker. Var till Nusnäs och skrev ut lite saker till omtentan, lunch på stan *orkar inte alltid laga mat* och köp av ny telefon. Min samsung la av i slutet av förra veckan och har inte startat sen dess. Drog ner till onoff i förmiddags för att se hur det låg till med garantin men den hade gått ut i november, gällde tydligen bara ett år. Att skicka in den trasiga skulle kosta 495 spänn och det var bara för att kolla vad som var fel, sen skulle lagningskostnader mm tillkomma. Aaaldrig. Den gubben gick inte. Faktiskt använder jag inte telefonen till mer än att ringa, skriva sms och typ ställa väckning så jag tar mig upp till skolan och annat så jag såg ingen anledning till att lägga ut massa på en telefon. Blev en ny tele, en sony ericsson jalou. Lagom pris, lagom stor, lagom snygg och lagom mig.

Niclas och Johan åkte precis till Falun för att leta vårskor och vårjacka. Jag orkar inte följa utan parkerar i sängen istället med lite plugg och så. Ska kanske ta mig en promenad sen också, ooom jag nu mot alla odds skulle orka. Annars lär jag tvätta. Kanske ansiktsmask med mamma också?

RSS 2.0