Ibland så...

...tycker man att det var bättre förr. Har precis skrivit upp vårat schema i min kalender och tänkte att jag kan väl mysa till det lite såhär en söndagkväll när det börjar bli småmörkt ute rätt tidigt på kvällen och hösten knackar på dörren. Tände lite billiga doftljus från IKEA *som vanligt* och funderade över mysmusik, Anna Ternheim = given. Började lysna på henne lite hit och dit för lite drygt ett år sen och kom på att det är snart ett år sen allt var perfekt, eller i alla fall skitbra. Inte för att det är jättemycket sämre nu men, det var sådär bra så att man blir varm i hela kroppen. Jag och Emma gjorde tenta, pluggade som djur, drog upp till mig för att packa en väska och åkte till Norge, Oslo närmare bestämt. Tentan var gjord, två tjejer i en bil i flera timmar med hög musik och ännu högre skratt - kan det bli fel? Sen var jag nog lite kär också, var nog därför jag blev lite varm inombords och log åt det mesta. Det var sådär, bra. Perfekta helgen med mys och trevligt sällskap i höstmörkret. Ja tack?

Det är ju bra nu med. Skolan har inte riktigt kommit igång på allvar än, men snart så. Jag har varit en hel sommar hemma i Mora och det var skönt, lägenheten är nystädad, det är småmörkt ute och småhöst, doftljusen är tända och Anna Ternheim är med, men det är inte riktigt samma sak som då. Inte riktigt lika bra som förr...

Grattis till Johan.

Idag fyller Johan år, så grattis till honom. Han, jag och hans bror har precis varit ute och tagit en fika och cruisat runt lite i Ktown. Trevligt trevligt. Ska plugga lite nu och kika på tv, eller Lipstick Jungle, eller One Tree Hill.. Smörgåsbord av bra skit att kolla på.


Jättegammal bild på Johan och mig.


Bra dag, egentligen...

Idag kan bli en sjukt bra dag, om jag bara gör det jag ska. Hade tänkt springa en sväng nu när jag vaknade för att äta en god frukost när jag kom hem, duscha läääänge. Mina pärmar hade behövt organiseras lite och det behöver dammsugas. Jag hade ätit något gott och gjort i ordning mig för utgång och haft skitkul ikväll, med gott samvete för att bra jag uträttat idag.. Meeeeen, sen ska man komma sig för att göra allt också, och så har jag ont i magen idag. Ska försöka styra upp det här.

Blev ingen utgång för mig igår, var hemma och kollade på tv istället, totalt parkerad i soffan. Behövdes verkligen, var sjukt skönt. La mig vid tolv och vaknade för typ en halvtimme sen, har alltså sovit 10,5 timme. Trött tjej? ;)

Tummen upp.





Me likes. Nu är den stora frågan om man ska ut ikväll eller inte...?


Nu igen.

Nyss såg jag fram emot sjukt mycket saker. Jag var glad och kunde fnissa för mig själv. Inte nu längre, ikväll hände det. Nu igen. FAN! DAMN! Nu känner jag en klump i magen, jag svettas och känner mig gråtfärdig, utmattad.


Grattis hun.

Idag fyller Emma 21 - så grattis till henne :) Imorgon sover hon här, så ska vi laga god mat och härja, ungefär som på min födelsedag! :)


Ja tack!

Det här skulle jag inte tacka nej till direkt. Alls. Ge mig?







Crashdiet - Riot In Everyone

Ett gäng.

Och så var man tillbaks i Ktown. Jag och mamma åkte ner igår morse, kom fram runt 12 och drog ut på IKEA en sväng, passade även på att inhandla lite nödvändigheter på Maxi. Hon for hem runt 18,30 och lämnade mig själv med all packning - men det var rätt åt mig. Det ska kännas när man packar för mycket! Hursom. Jonas och hans bror kom hit igår kväll och hjälpte mig att dona lite med datorn och tog några öl. Trevligt att det kommer ner lite mer morafolk. I ärlighetens namn hade jag hellre stannat hemma i Mora än åkt ner hit. Men vad gör man, alla dessa måsten. Kiss på dem.

Kan bjuda på lite bilder från i motor & musik samt Annikas lilla kalas.



















Det får räcka just nu.
tata


Thank you for the music

Imorgon såhär dags sitter jag i lägenheten i Kallestad och har rätt tråkigt, tror jag i alla fall. Har en del att göra när jag kommer dit men det blir väl inte roligare för det. Jag har i alla fall haft det redigt gött i Mora. Får planera in en resa till sthlm så snart jag kan, så jag har något att se fram emot.

Idag har inget gått som jag hoppats eller planerat. Det hela började egentligen igår när jag skulle skjutsa pappa till Vinäs - mina blinkera på bilen slutade fungera. Robin var världssnäll som vanligt och kikade vad som kunde vara fel, men hittade inget så jag lämnade in bilen idag. Det var tydligen ett relä som lagt av och dom hade inte delar hemma på volvo, kommer till veckan. Så det sket sig att få med bilen till Ktown. Dessutom så började min dator krångla för någon månad sen så mammas kompis la över allt jag hade på datorn till en extern hårddisk så att det inte skulle försvinna när datorn var på lagning. Nu har jag fått tillbaka datorn men den där jävla bonden som har mina saker på en hårddisk har tappat bort hårddisken och försöker hittaden. Han tror att han har hittat den men nu har han tydligen råkat ta bort allt istället. Jävla rikspucko. Idiot.

Som ni märker går allt som smort. Nu ska jag fixa i ordning med kräftor tills mamma och pappa kommer hem. Sista kvällen i älsklingshålan.



CRASHDIET

Obra.

Idag är näst sista dagen i Mora innan det bär av tillbaks till verkligheten igen. Vill nog vara kvar här ett tag till, men det ena man vill och det andra man ska! Nej, faktiskt kommer det bli kul att komma tillbaka också. Få rå om sig själv, sin egen lägenhet, göra vad man vill när man vill och sist men inte minst - träffa alla igen. Det är nog det bästa. Dessutom vet jag att när jag kommer till Ktown kommer jag kunna planera in en trip till Sthlm också, ska bli skönt att veta när jag kan åka och verkligen göra det. Sätta planen i verket. Kommer nog bli gött :) Det stör mig dock att sista dagarna här i Mora blir så jäkla krystade. Man är i ett vakuum där allt och inget händer - samtidigt. Jag ska och vill träffa en massa kompisar, tvätta och dammsuga bilen, städa och tvätta en jäkla massa kläder innan jag åker. Till slut blir det så mycket att göra att man inte gör något alls.

Igår var jag hos bror, Malin och deras två sockerbitar till döttrar och åt kräftor, pratade och kollade en massa på tv. Myskväll. Hur kul som helst att göra det innan jag far. Och hur gott är det inte med kräftor?! :) Robin var världssnäll och hämtade mig på tåget och skjutsad hem mig när jag kom till mora igen kl 23,30 igår kväll. Tack! :)

Blev ett jäkla  tjat om att fara till Ktown, men men. Det är det som upptar min tid just nu med allt jag gör och allt jag tänker. Det får ni stå ut med ;)

Volbeat - You or them

Makes Karro go mums

Har uträttat tusen ärenden idag känner jag. Så skönt att få något gjort även på lediga dagar.. Om två timmar ska jag ta tåget till bror för kräftätning och kanske en nubbe eller fler. Vin tror jag att det blir i alla fall. Robin är snällast i världen och hämtar mig på tåget när jag kommer tillbaka till mora sent ikväll. Inte nog med det, snackade med Runää idag och han bad mig ringa vår kära vän David som är på väg från södra delarna av detta avlånga land upp till Luleå. David behöver någonstans att sova och visst kan han sova över här. Ska bli kul att träffa honom, inte setts sen nyår 07/08! :)



Dags att börja göra sig i ordning nu.

Mika - We are golden

trött tjej

Skulle ha jobbat sista dagen i söndags men så håller Anna på att flytta och kunde inte jobba idag och imorgon, så jag tog hennes pass idag i alla fall. Imorgon ska jag till bror, Malin, Frida och Matilda och äta kräftor och dricka gott. Hursom, dagens arbetsdag ville då aldrig ta slut. Som vanligt underbemannat och tusen saker att göra samtidigt. Jag var själv i städ på hotellet medan Sandra och Mikaela var i restaurangen, ingen i disken så det var bara att sälla sig där nån timme då och då för att röja. Men men. Jag trivs sjukt bra på jobbet, bättre än på något av de andra jag haft. Skitbra kollegor, bra tider - fast lite väl mycket att göra ibland. Pengar i plånboken blir det i alla fall.

Imorgon då, åker till bror i Tällberg kl 16,30 med tåget. Sen blire kräftor och annat gott, ska bli hur härligt som helst att träffa dom. Speciellt innan jag åker till Karlstad. Dessutom har lilla Frida har blivit stor och fyller två idag. Det är galet hur fort tiden går, tycker det var igår hon föddes jag. Grattis stumpan, kärlek ♥

Nu tänker jag prata lite med Jon på msn innan jag ska hoppa in i duschen, göra lite mat och kika på en film innan det är dags att sova. Om jag orkar hålla ögonen öppna så pass länge efter en dag som denna.

Massage skulle bannemig sitta fint just nu ... någon ?

Älvdalen by night - fylla and fight.

Här kommer lite bildbevis på hur sjukt skitkul jag och Annika hade i Älvdalen i Lördags. Favorit i repris nu på lördag, och nästa musik & motor också!


Bilden snodde jag från självaste Annika i egen hög person.

PUSS!

Flitigt.

Jag vet, jag måste vara världens flitigaste eftersom mjag har skrivit så sjukt mycket i bloggen i sommar. Nä, riktigt så äre ju inte. Har varit i mora sen den 4e juni, bara åkt till karlstad en snabbis den 22-23e juni för att gå till tandläkaren och köpa grejer till mamma på ikea. Hursom, det har varit fruktansvärt skönt att bara vara här i sommar och inte ha gjort särskilt mycket. Har blivit ett antal vinkvällar på Marias veranda, en hel del jobb, en vända till P&L, ett par kvällar i malung och nu sist musik och motor i Älvdalen med Annika. Jag som brukar fara runt lite överallt på somrarna. Typ till Öland en vecka, minst en helg i stockholm... Men nja. Har varken haft råd eller ork, dessutom har det ju varit kasst väder större delen av sommaren. Får väl hoppas att jag är pigg nog att orka med allt i K-town nu när jag latat mig och varit hemma så mycket.

Ska ta och göra i ordning mig lite nu för att få lite gjort även den här dagen. Är ledig i några dagar nu tills på torsdag. Sen jobbar jag torsdag, lördag och söndag. Sista dagarna för sommaren - verkar det som. Nästa helg, 22-23 nånstans, far jag tillbaka hem till mig och lämnar Mora för den här gången.

Kommer lite bilder från sommaren sen. Ska få ordning på kamera och dator som krånglat i omgångar under hela sommaren. Men nu tror jag *och hoppas* att allt ska fungera igen.

RSS 2.0