Magi.

Kom hem från dansen för bara en liten stund sen. Det var trevligt ikväll. Trots dålig musik som luktar en del bingolotto och ovanligt halt golv (= noll fäste) är jag nöjd, mest för att jag har fått träffa alla. Lilla mora dansklubb :)

Tidigare idag var jag på MUM för att undersöka mumindalen och ta ett snack med Göran. Han är guld. Jag har ju gått på en del olika terapier de senaste åren utan något som helst resultat. Jag lägger nu hoppet hos Göran, det ordnar han nog med all sannolikhet. Trixet är bara att jag ska på något sätt finansiera behandlingen. Då Göran har en privat klinik måste man ha remiss dit från något landstingsberättigat ställe för att landstinget ska betala åt en. Det vägrar landstinget i Värmland göra och menar att jag ska gå på samma behandling där som jag gick på i Mora. Men kom igen! Ser det ut som att jag mår bättre - Nej, inte sist jag kollade. Visserligen kan jag använda mig av patientens rättigheter till valmöjligheter när det gäller vart man vill ha behandling när jag strider för min sak. För det tänker jag göra. Det handlar om hela mitt liv. För övrigt måste jag skryta lite om min barnborska - Göran. Och även om min trafikskolelärare - Sigge. Två klippor. Guldkorn bägge två. Ställer alltid upp, lätta att prata med och framför alt - att skratta med! :) Det fick jag facit på både igår och idag. Igår när jag och Sigge var ute och körde och hade en intressant diskussion om fransmän, thaior, SAAB och Volvo. Idag med Göran:
Göran: Men du, ska du bli socionom lär du se till att ha alla hästar i stallet.
Jag: Ja, men dem sålde jag ju för flera år sen?
Mer än så säger jag inte ;)

När jag kom hem från dansen verkade även ångesten haka på. Men det är bättre nu. Har ätit lite varma bullar med iskall mjölk, yoghurt (hjortron/äpple - prova!), pratat med min David på msn ett tag och Nordman sjunger fint för mig. De perfekta ingredienserna för välmående.

För övrigt längtar jag tillbaka lite till Karlstad, men bara så lite att jag bara känner det om jag tar i från tårna och känner efter riktigt ordentligt. Det jag saknar mest är min lilla etta, dansen och sist men inte minst - Emma och Sara!

Hjortron är gravt underskattat.

Att få saker och ting uträttat.

De senaste dagarna har jag fått sjukt mycket uträttat. Igår vaknade jag för sent, sprang till Madde *frisören* med en väska full med körkortsböcker, var klar med klippningen och färgningen vid 13.30 då jag fortsatte till Kaffestugan för att köpa med mig lunch. Vidare fortsatte min dag nere på trafikskolan. Satt vid datorn och pluggade teori till 16, då det var dags för körlektion. Därefter satte jag mig vid datorn någon timme till och fortsatte upp till noret på dansträning. Boogie blev det. Efter dansen åkte jag till Susanne i Färnäs för en halvtimmes massage. Kom hem runt 22.30. Hej och hå! Idag har jag haft körlektion, teorilektion och suttit vid datorn ett tag till. Just nu sitter jag och försöker få ordning på min jävla fältstudiekomplettering som jag ska mejla in så fort jag kan så jag får den ur världen.

Sigge *min lärare på trafikskolan* berättade idag att Volvo är sålt till Japan, eller nåt. Kan det stämma? Varken Volvo eller SAAB är svenskägda längre - vilket de inte varit på länge. Snöröjningen i Mora är det en massa fransmän som tar hand om, hotellen städas av thaiorna. Vad har VI kvar? Mihi, jag och Sigge har intressanta diskussioner när vi är ute och kör i den röda lilla peugeoten (stavning?).



The truth is - it isnt just the men, it´s all of us, who is single gets a little freaked out from time to time. But we keep trying because we have to figure, if the worlds fatest twins can find love there is hope for all of us. Somewere, out there, there is another little freak who will love us, understand us and kiss our three heads and make it all better.

Frustration. igen.

Sitter med min kompletteringsuppgift av fältstudien som jag missar, ska göra via internet och mejla in till Åse-Britt. Uppgiften är över lag otroligt diffust och rent utsagt idiotiskt formulerad.

Det kryper i min kropp och jag blir frustrerad, vill bara slänga ut böckerna genom fönstret och låta dem försvinna under snön som faller.

David hjälper mig en skvätt - tack vännen! Vi kan dricka mjölk sen :)

Ottan.

Idag är jag uppe i ottan, för alla andra är det normalt att vara vaken såhär dags men i min värld händer det inte ofta, i alla fall inte de senaste veckorna.

Skulle ha åkt till tandregleringen och fått rälsen i överkäken i morse men dem ringde och sa att det var något fel med bokningar och skit. Så jag log och tänkte att jag skulle somna om vilket jag inte lyckades med alls. Låg dock kvar i sängen tills för en halvtimme sen. Har hunnit sätta igång en maskin med tvätt, dona lite och få i mig frukost. Nu sitter jag med mitt blåbärste och myser i soffan. Packa snart.

Mora nästa. Åker ner till Karlstad igen runt 16e-17e feb. Emma min Emma ska vattna min enda blomma och ta in min post medan jag är borta. Thx hun..

Ärums.

090121

Dagens mående: Ambivalent.
Dagens borde: Styra upp mitt liv *vilket jag idag påbörjade*
Dagens frisyr: Gickochlamigmedblötthårigårkväll-frisyren.
Dagens klädsel: Mjukisar, as usual ;)
Dagens planer: Planera.
Dagens vill ha: Mer tid på mig att göra allt jag planerat.
Dagens längtan: Våren, att må bra.
Dagens fundering: Varför jag aldrig kan lära mig att planera.
Dagens beroende: Bror, Åsa, Mamma.
Dagens tråkigaste: Att vintern vägrar ta slut.

Manage.

Blodtrycksfall förstörde min morgon/förmiddag. Fick lov att gå och lägga mig och ta igen mig lite, vaknade vid 12,30 av att Johan bankade på dörren. Hade tagit med sig lite stenciler och OH-bilder från föreläsningen som jag missade. Snälling där, han hade även med sig min kjol. Tro inget nu - jag hade lagt undan en kjol på Indiska i stan som jag skulle hämta ut igår men tiden skenade och jag hann inte så Johan räddade min outfit till möhippan/svensexan. Hursom.. Bland alla papper och stuff som han tog med fanns nya momentschemat och en del kompletteringsuppgifter jag måste göra då jag åker till Mora på fredag för att dona med körkort och den 13e feb fortsätta upp till Härnösand på bröllopet. Missar med andra ord en hel del. Till min förskräckelse sket sig en stor del av min fina planering jag gjort *eller inte gjort* då jag såg vilka datum de olika sakerna skulle delas ut och även lämnas in. Ringde min bror och Åsa för lite rådgivning, hur skulle jag hantera detta? Slutligen, grand finale - jag ringde Åse-Britt *vår lärare* och frågade henne hur jag skulle hantera det hela och hon berättade att det var okej att jag mejlade in kompletteringarna, hon skulle även mejla hemtentan till mig så jag får den innan jag åker till Heresneezeduck. Nu är jag lugnare och mycket mer beskedlig än runt 13 idag då jag sprang omkring och inte visste något om någonting. Jag har köpt nya sidor till min filofax så att jag kan planera bättre *läs: börja planera alls*, när jag ändå var på akademibokhandeln fick en bok till kursen hänga med också. Nu ska det läsas Svinalängorna och planeras till månen och tillbaka!

När jag är i Mora ska jag med andra ord: Ta körkort, skriva recention på Svinalängorna, lämna in kompletteringsuppgift till fältstudien, läsa jättemycket böcker så att jag klarar hemtentan som även den ska göras hemma i Dalarna. Avrundar det hela med ett bröllop, vänner, fest och allt som hör därtill.



Enjoy.

Kom igen.

Vissa är för snygga för mitt eget bästa.



Godnatt fellas.

090119



Could you be the only one
Well I beg you to come home
Dance forever my only one

För frustrerad för en rubrik.

Jag gjorde tentan i veckan, jag är klar med essän och ska lämna in den imorgon bitti, jag har börjat läsa den nya kurslitteraturen, lägenheten är städad, allt är tvättat, jag är frisk och kry *dock lite viktuppgång men det ordnar vi*, jag har världens bästa familj och guld-vänner.

Men... det känns som att jag lever två liv. Eller nej, jag LEVER två liv. Ett i Karlstad och ett favoritliv i Mora. Känner mig rätt förvirrad, visst trivs jag i Karlstad men Mora är ju fortfarande hem och kommer alltid vara hem. Jag vill hem till mitt riktiga hem. Samtidigt har jag det göttans här nere i min lilla etta. Jag har hamnat i en perfekt klass och vänner som inte är som dem jag har sen förr. Inte för att det är något fel på några av dom, varken de nya eller "gamla". Jag utforskar livet och borde se på allt med förväntan i blicken. Visst gör jag väl delvis det. Men... mamma och pappa, har hjälpt mig så sjukt mycket med allt. De har gjort mig till den jag är idag. Jag vill inte sitta här nere, jag vill vara fem år igen och springa runt i pyamas och vägra lägga mig på kvällarna. Jag vill att det ska vara som det var förr. Visst fattar jag väl att man måste växa upp, men jag vill inte. Ibland vill jag och ibland vill jag inte alls. Vissa dagar är jag överlycklig och ser på allt positivt. Andra dagar är det som idag, jag är så övernöjd med allt att jag till slut blir bitter över att man måste växa upp. Jag får dåligt samvete av att inte kunna ge mamma och pappa, alla i min familj, samma saker som dem gett mig.

Nu drar jag täcket över huvudet och hoppas på att tiden går fort så att jag får åka hem till mitt andra hem som jag saknar något fruktansvärt just nu. Eller att jag i alla fall är på bättre humör, eller ett annorlunda humör imorgon. När jag är i Mora saknar jag Karlstad, speciellt Emma och Sara. När jag är här saknar jag Mora, speciellt livet.

Imorgon ska jag gå upp tidigt, lämna in essän för att därefter fortsätta ut på en promenad, eller om jag ska springa en sväng. Fat camp - here i come *för 30e gången*

Godnatt..

Familj <3

Four brothers.



Såg denna igår kväll. Rätt så bra faktiskt.
Snygga killar, lite biljakter, mycket skottlossningar, filmens snyggaste kille i duschen,
band bröder emellan, rättvisa för de man älskar och hämnd.
Kan inte komma på bättre tidsfördriv.

För övrigt är jag inne i en redig Volbeat-period.

Något att mumsa på.

Jag kan inte sova, somnade en skvätt men vaknade och nu kan jag inte somna om. Innan jag la mig kikade jag på Four brothers som faktiskt var skitbra.

Sov gott för det tänker jag försöka göra, och Garrett det är helt lugnt - du kan sova hos mig, bara att krypa ner, fine by me ;)


Lördag.

Har äntligten slängt ut all jul. Bort med gardiner, dukar, ljus, blommor och annat tjaffs och in med nytt. Så himla skönt, visst är julen mysig men någon måtta får det vara.

Igår var jag väldigt duktig om jag får säga vad jag tycker. Skrev min essä, tvättade två maskiner, städade en del, åkte och handlade och lagade god god god mat. Måste skämma bort sig själv ibland. Med andra ord ställer jag inga som helst krav på mig själv idag. Ska bara vika tvätten sen igår, ta en promenad och läsa lite i nya kurslitteraturen eftersom jag åker hem till Mora på fredag och då kommer det inte bli mycket pluggat.

Markus ringde mig igår kväll, eller inatt kanske jag ska säga, vid 12 i alla fall. Han, Runää och Flo var ut, skulle in på wasa men dem var för gamla *var något slags gymnasiegalaj*.. Runää var rätt slirig, trevlig och glad. Jag saknar mitt Mora. Vill ofta hem till min elit och tillsammans med dem slå världen med häpnad!

Nej, nu är det dags att ta sig i kragen och få något gjort. Ligger i soffan med pyamas, morgonrock och täcke över mig. Har ätit frukost men inte gjort mycket mer än så idag. Dock är jag värd detta efter en tids intensivpluggande till tenta och essä-skrivande.



Volbeat - Sad Man´s Tounge

Torsdag.



Dagens mående: Bättre än väntat tror jag.
Dagens borde: Skriva essän.
Dagens frisyr: Rakt, uppsatt, ruffs.
Dagens klädsel: Mjukisar, linne.
Dagens planer: Börja med essän, träna.
Dagens vill ha: En jäkla massa pengar.
Dagens längtan: Körkort.
Dagens fundering: Livet.
Dagens beroende: Volbeat.
Dagens tråkigaste: Att det började snöa ikväll.


Mr big.

Vad ska man säga. Jag tror inte att kärlek är något för alla, eller jo det är något för alla, men det är absolut inte alla som får uppleva denna saga. Jag tror inte heller att det är något man finner i unga år, oavsett hur många nitar man går på måste man fortsätta att ta sina vilda chansningar. Så vad tjänar det till? Ta chansningar, låta sig själv riskera att bli krossad gång på gång, för att kanske inte hitta denna magik. Det är väl vad livet går ut på - att tro på något oändligt och för evigt existerande trots att man själv kanske inte får smaka på det? Jag tror sist men inte minst att det handlar om tålamod, vilja, hopp och hårt arbete och inte om ödet. Kärlek vid första ögonkastet förekommer men är få förunnat eftersom alla letar efter någon, hur stor är chansen att just man själv ska lyckas när man kastar sig ut på denna marknad.


Det tänker jag göra, jag ska hitta min Mr big. Idag, imorgon, om tio år eller när jag sitter på hemmet. Fast först ska jag åka på dansträning.


Mission accomplished.

Då var tenta nr 3 i ordningen avklarad. Emma kom hit vid nio i morse för att jaga upp mig ur sängen och ta en morgonpromenad, det misslyckades hon med *jag med för den delen*. Det hela slutade med att jag somnade om i varma sköna sängen och Emma somnade på min soffa, vi vaknade vid 11. Gjorde mat, oroade oss inför tentan en del och gick dit. Har nog aldrig varit så nervös för en tenta eller ett prov som jag var idag. Det kommer med åldern, ju äldre jag blir desto mer oroar jag mig för ditt och datt. Hursom, satt från 14 til 15,45 sen var jag klar. Som vanligt blev Emma klar före mig. Verkar som att det gick bra för oss båda, vi svarade på allt och jag ljög ihop något på *den enda* frågan jag inte hade stenkoll på.

Vågar inte tro att jag får mer än G men hoppas på ett VG. Drabbad av blodad tand..

Efter all oro, svettpärlor i pannan och skrivkramp åkte vi till BK och åt oss feta(re) och var nöjda med livet. Det är så det ska vara. Tur att fröken Kil hade rabattkuponger då vi båda är fattiga som kyrkråttor. Något måste man unna sig.

Nu ska jag ta en dusch, tända en massa ljus, göra något gott att äta och krypa upp i soffan framför en film. Gött!

Jenny kommer 12 imorgon för att skriva essä.

Hopp.

Sov riktigt länge idag, blev sent igår då Peter den stackaren inte sprang hem förrän 1. Uuu. Men gott sov jag, är inne i en period nu när jag drömmer en massa knäppa drömmar. Fast lite kul är det.

När jag vaknade låg jag kvar i sängen och kikade lite i nya Glamour-tidningen. Hittade ett par vantar från WESC som jag vill ha. Skitsöta vita stickade. Köpte ju nya vantar när jag var hemma i mora men dom gick självklart sönder i princip på en gång. Bättre att betala lite och få rikiga grejer som håller ordentligt. Efter sängmyset tog jag mig min vanliga dagliga morgonpromenad fast den var inte helt som vanligt. Är van att snön ligger kvar ända in i slutet av mars, ibland början av April. Men nu är det helt bart nere i Karlstad. Gröna gräsmattor, solen kikade fram lite då och då.. Riktig vårkänsla trots att det bara är jan. Gick och smålog för mig själv.

Idag är en sån dag som inte kan gå fel.

Dags att lägga på ett kol. Johan kommer om en kvart, tentaplugg på gång.. Ska bli såå skönt när tentan är gjord imorgon eftermiddag..


Måndag.

Dagens mående: Har inte riktigt bestämt mig än.
Dagens borde: Plugga. Oväntat? Nej.
Dagens frisyr: Skitigt uppsatt, slarvigt.
Dagens klädsel: Mjukisar, stickad tröja, raggsockor.
Dagens planer: Promenad, plugga med Sara, plugga ännu mer.
Dagens vill ha: Vår.
Dagens längtan: Kärleken. Pirr.
Dagens fundering: Varför går inte tiden snabbare?
Dagens beroende: Lady Gaga - Poker face *as usual*
Dagens tråkigaste: Att det är Måndag.

Självdiciplin.

Emma och jag hade en mys/filmkväll igår. Kikade på Changeling, nog för att jag såg den tidigare i helgen men hon fick inte missa den - och en så bra film tål att ses mer än en gång..

Tänkte gå upp vid 9,30 i morse för att ta en morgonpromenad och slippa stressa innan Sara kommer. Meeen, vem uppfann snooze? Vem?! Jag har legat med telefonen i handen och snoozat i över två timmar nu, ungefär så bra självdiciplin har jag. Men nu ska jag i alla fall klä på mig, snöra på mig skorna och gå den vanliga rundan. Haha Sara kommer bli galen på mig att jag inte är klar med dusch, frukost mm när hon kommer hit.

Fittihelvete vad det blåser ute.


IQ



Detta är Emma. Jävla bra tjej alltså, min vapendragare.
Henne gillar jag skarpt.

Försöker kolla på filmen jag nämde, helt värdelös.
Se ej!
Ovärd.

Ovant.

Sitter och kikar på körslaget.. Gillar det inte riktigt, vet inte varför - det är helt enkelt bara inte min grej. Förra säsongen kollade jag varje gång men det var bara för att Team Cans var med, och med i Cans var Nina *inte missa*

Ska kolla på en film nu i alla fall, har precis ätit efter en förkyld dag med en del pluggande. Godissugen är jag också men något sånt blir det icke. Gillar inte godis heller, rätt äckligt egentligen och så behöver min inte längre så aktiva kropp något godis, verkligen inte. Borde hålla mig från kolhydrater med tanke på magen också (både innuti och utanpå).

Film nu, The curious case of Benjamin Button. Kollade på Changeling igår och den var riktigt bra måste jag säga.

Prosit.

Dunder och snus...

...vad förkyld jag lyckats bli. Visserligen är det samma visa varje vinter år efter år. Dock är inte den här förkylningen som alla andra, brukar ju börja med halsont några dagar men inte nu inte. Slog nog däremot rekord på krogen i lördags och resten av helgen, så hes var jag. Nu har jag feber och snorar massvis, trolldeg. Yey me!

Faktiskt pallrade jag mig upp ur sängen 7.15 i morse, åt lite frukost *med betoning på lite* och knatade iväg till skolan. Satt hela seminariet och hissade snor som en femåring på dagis, varvade det med X antal nysningar för att få lite variation på eländet ;)

Idag blir det en lugn dag framför soffan. Ska laga lite mat, städa och tvätta några maskiner men många knop mer än så blir det icke!

Någon som har lust att ta hand om mig en trudilutt? Mihi.

Top of the world.

Jag är sjukt nöjd, jag bara ler, kan inte sluta.

Är så nöjd med livet, jag älskar det. Vill bara slänga på mig skyhöga klackar, ta en Annika och en bag in box och bara dansa hela natten!

Sitter och försöker läsa artiklarna till seminariet imorgon och visst är det intressant men det finns mer intressanta saker att ägna sig åt just nu känner jag. Här sitter jag och läser om queerteorier och lesbiska måsar medan jag genom fönstret ser allt livet har att erbjuda.

Har pluggat mest hela dagen så nu är jag värd en dusch och ett snack med Stina :)

Mitt leende skulle förmodligen kunna kallas för kroniskt - i alla fall ikväll.

Torsdag.

Dagens mående: Snorigt men rätt okej.
Dagens borde: Tentaplugga - vilket jag faktiskt gör.
Dagens frisyr: Rakt/platt, uppsatt lugg *som alltid*
Dagens klädsel: Mjukisar t-shirt, världens mysigaste raggsockor.
Dagens planer: Tentaplugga, tvätta, städa, promenad med Kristina..
Dagens vill ha: Mys.
Dagens längtan: Att tentan ska vara gjord, essän ska bli klar och körkortet.
Dagens fundering: När våren kommer?
Dagens beroende: Nickelback - Gotta be somebody.
Dagens tråkigaste: Artiklarna som ska läsas tills imorgon.


Himlen är fin, skiftar i rosa/ljusblå och jag är nöjd. Inte så himla kallt ute idag heller. Me like ^^


Föräldrar.

Hade ett intressant samtal i telen med mamma nyss och kom in på ämnet kärlek..

Mamma: "Sträva efter solen och var glad om du når trädtopparna, hittills har du bara grävt kring fötterna som en mullvad... Du har haft ganska dålig smak hittills..."
Pappa: "Du har inte haft någon..."

Jag älskar mina föräldrar. Guld. Vilket humör man än är på kan dom få mig att le en aning. Nu får ni inte tro att jag nöjer mig med vilken kille som helst. Mina föräldrar är rätt kräsna och dessutom sa dom att jag hittills haft rätt dålig smak, med andra ord är dom nöjda nu. Inte för att jag är tillsammans med någon men jag har tydligen "höjt ribban". Svammlar gör jag också, just nu. Dags att lägga ner detta för idag.

Har precis ätit ett par apelsiner och en banan, nu ska jag ta en dusch och därefter krypa ner i sängen.. Upp imorgon och läsa artiklar till seminariet på fredag.. Jag vill fortfarande hem till Mora en sväng. Det var rätt okej, mer än okej.

Nickelback - Gotta be somebody.


Liv.

Just nu mår jag görbra. Skolan verkar rulla på, visst har jag missat en hel del men det tas igen, körkortet är på gång och jag har fått träffa Emma och Sara igen efter ledigheten. Gött.

Ska diska och dammsuga lite innan Peter kommer förbi en trudilutt.



Utgång juldagen.

Just my cup of tea.



Jag älskar den. Den gör min kväll.
Håller nog på att få mig en förkylning tror jag, ska sova en sväng.
Sara kommer imorgo bitti och pluggar sen föreläsning 13-17.

Puss!

Att ha tråkigt.

Jag kommer från: Mora
Jag heter: Ellen Karolina Margareta Åhs
Tycker du om någon just nu? Oja.
Om sex månader: Är det Juli.
Jag samlar på: Kärlek.
Gröna eller röda äppeln: Röda.
Vem ringer du när du är arg/ledsen? Beror på hur arg eller ledsen jag är men oftast min bror.
Gillar du golf? Que?
Vilken tid gick du upp idag? 12.20
Har du sovit i din egna säng inatt?: Ja, and I liked it.
Har du sovit ensam inatt? Tyvärr.
Har du strumpor på dig nu? Alltid.
Hur svarar du i telefon? Hej?
Vad ska du göra ikväll? Kika film, sova.
Vad ska du göra imorgon? Plugga med Sara, gå på föreläsning, städa.
Var vill du bo när du blir stor? Där jag trivs.
Är det okej att gråta? Ja, speciellt till Titanic.
När grät du senast? Det minns jag inte.
Vilken årstid tycker du bäst om? Våren och sommaren <3
Laddar du ner musik och film från internet? Ja.
Skulle du göra om du vann en miljon? Le.
Bär du glasögon eller linser? Glasögon när jag läser, ser på tv och kör bil.
Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder? Är väl inte hemskt nödvändigt.
Har du piercing? Nope men ska göra.
Har du tatuering? Nope.
Vill du gifta dig? Kanske.
Vill du ha barn? Tror inte det.. Men jag kanske får någon idé någon dag. Haha.

Ibland..

vet man inte om man ska le åt livet eller bara lägga sig och dra täcket över huvudet. Ibland är det förvirrat.

Jag har längtat hem till Karlstad lite under tiden jag har varit i Mora. Men bara lite. Nu vill jag inte åka alls.

Igår kväll var jag hos Jerk, Markus var också där. Det var trevligt. Efter det kom Jacob och hämtade mig, vi hämtade Annika och han släppte av oss på Wasa. Var inte jättemkt folk där, men det blev vad vi gjorde det till. En trevlig kväll. Trevliga människor.

Jag vill inte åka tillbaka. Tror jag. Kanske.


Min mage är för övrigt helpaj och det har jag ordnat precis alldeles helt själv. För mycket festande, för lite sömn och en massa stress är ingredienserna till den perfekta maggitarren. För att få till det där lilla extra stinget kan man även addera en fobi.


Smaklig måltid.


Lady gaga - Poker face


2008.

Vad hände egentligen 2008?


Det kräksnöade på balen den 17/5


På studentveckan var vi old school och gillade Yngve.


Studenten 5/6


Möten. Attachment.


Sommaren var underbar.


Jag klippte av mig håret och Frida fyllde ett! <3


Det flyttades hemifrån.


Det dansades.


Saker hände i media.


Jag fyllde 18.


Valborg.

Bilder från nyår kommer.. Kanske senare ikväll, kanske inte.
Nu börjar ett nytt spännande år, tro vad det har att erbjuda.

Gott nytt år !

RSS 2.0