SPRÄNGA.

Har precis lunchat och ska strax ta och gå till skolan igen. Har skrivit klart uppsatsen, nu äre bara lite småplock kvar så ska den lämnas in..

Som vanligt när jag inte har så mkt att göra, typ som nu, så lyssnar jag på musik. Volbeat som vanligt. Är helt sjuuuukt att det inte ens är en månad kvar. Den 25e juni är jag där. Då står jag där. p&l! Längtar så jag sprängs.

Dags att dra nu. Jävla regn.

Börjar se ljuset i tunneln.

Har suttit i skolan från 9,30 till 16,00.. på ett ungefär. Fått sjukt mycket gjort och vi i gruppen börjar känna en viss lättnad över att  vi faktiskt kommer hinna bli klara tills på fredag. Kommer sitta från 8,15 imorgon, och vi har planerat att hålla på till runt 19. Lååång dag. Bara av dom timmarna jag var där idag känner jag mig helt förstörd, antar att det är för att jag har världens sömnskuld. Klockan är bara halv sex men ändå känns det som att den är minst 23. Faktisk så hann jag lägga mig tidigt igår, kom i säng innan halv elva. Siktar på samma sak ikväll. Har dessutom heeelt nyköpta, nytvättade lakan. Hur underbart är inte det?!

Hämtade ut min omtenta idag, juridiken. Vilken klump jag hade i magen när jag skulle görat, pulsen typ skenade, livrädd att kugga igen. Var nästan säker på att det skulle gå åt fanders.. När jag väl vågade kika på den ser jag ett G nere i högra hörnet på försättsbladet. Vilken sjuk lättnad! Helt jäkla otroligt att få ta sommarlov utan att ha en tenta släpandes! Filip berättade för mig att gränsen för godkänt var 21 poäng... Vad fick jag - jo, alldeles pricksis 21 p! Det var då fan på f*itthåret.

I morse köpte jag biljett till torsdagen på p&l. 750 spänn men det är lätt värt det. Svårt att fatta att det inte ens är en månad kvar. Är mycket kul att se fram emot nu. Först och främst att få bli klar med b-uppsatsen nu i veckan, myskväll med mat och vin med Emma på fredag, sommarlov, dop den 14e, midsommar i Gopshus *favorit i repris* den 19e och mina sjukt älskade Volbeat den 25e (okej, Mötley och Promoe får också vara med på ett hörn). Det här kommer bli grymt!

Borde springa en sväng ikväll men jag orkar bannemig inte, orkar inte ens fara och sola. Det får bli ett senare projekt, kanske kan göra det med Emma på fredag innan vi käkar?

Nej. Ska diska av här, vika tvätt, bädda i rena lakan och duscha lääänge för att sen börja kika på första säsongen av Greek som jag tankat. Emma kikar och säger att det är bra och jag kan ju inte vara sämre än henne ;) Därefter blir det Desperate och sängen.

LATERS

Mycket.

Har sjukt mycket att göra nu. Vickan och Göran har varit här sen i torsdags och åkte igår mitt på dagen... Har varit en lyckad helg med bra dans och trevliga människor man inte träffar så ofta.

Jag är däremot så jäkla trött att jag kan knappt skilja på höger och vänster. Har inte sovit ut på ett bra tag nu då vi har arbete med b-uppsatsen i skolan varje morgon, och dessutom den här helgen som grädden på moset. Sovit i snitt kanske 5 timmar per natt senaste veckan och helgen. På dagarna hinner jag knappt slå ner arslet och sätta mig och tat lite lugnt innan det är dags att dona med ngt annat. Ska bli skönt i eftermiddag - bara lata mig. Behöver verkligen ta hand om mig själv lite.

Nej. Skola nu - ovanligt va ;)

Skriver mer om vår helg här  k-town när jag har fått lite bilder och sånt att lägga upp.

Vila.

Har puggat med Sara, Agneta och Filip sen 9 i morse till typ 15. Var hemma hos Saras pappa där jag aldrig varit förr, schysst hus! :) Är nu helt slut och har slängt i mig en jäkla massa mat, ligger på soffan och tar igen mig. Kan behövas eftersom mina lortungar kommer snart. Ska bli en sjukt kul helg! *sjukt skön också för den delen, slippa plugga på hela två dagar, haha!*

Nej. Ska sätta mig ute i solen ett tag och andas lite. Därefter blire dammsugning mm. Tokstädade hela lägenheten idag men tänkte att jag väntar med dammsugningen så länge som möjligt så det är nydammsuget när dom kommer.

Haha intressant inlägg!

Nitlott och vårstädning.

Man ska aldrig berätta om sina känslor för någon som det handlar om. Det är fan en regel alla borde lära sig. Sådana snedsteg är bara onödiga och leder bara till att man förbannar sig själv för det leder ändå ingenstans. Stjälper mer än det hjälper, lurar sig själv och går på världens jäkla nitlott, får alldeles precis motsatt effekt mot vad man hoppades och förväntade. Man tänker hela dagarna, drömmer hela nätterna, plågar sig själv allt man kan för att man hatar situationen så mycket. Föraktar sig själv en smula.

Jag har haft en lååång dag i skolan. 8,30-17,00. Är hur slut som helst, tänker belöna mig själv med lite pasta framför tvn innan det är dags att göra ett ryck med städningen. Ser ut som skräcken här, om inte värre. Folk som hälsar på tycker att det är kliniskt rent och inte alls behöver städas och menar på att jag jämt städar. Lite obsessive sådär. Men jag får rysningar om jag inte har det som jag vill ha det hemma hos mig själv. Såhär vill jag absolut inte leva och bo. Får besök av mitt gamla crew imorgon som ska stanna över helgen eftersom att det är SM i BRR här i K-town i helgen. Kom och kolla vettja! Löfbergs Lila Arena är det som gäller fredag och lördag, bankett på lördag kväll. Det här kommer bli sjukt bra. Förresten, gällande städningen - hur störtskönt är det inte att ha en helt ren lägenhet? Till våren. Skura och dona precis allt... Absofuckinlutely!

Duktig tjej

Har varit uppe i lite drygt en timme nu. Duschat, ätit frukost och legat i soffan - helt utan att somna om eller gå och lägga mig igen. Det här är inte likt mig, men det är bra..

Ska dricka upp mitt te och gå till skolan.

TJÜSS

Get confused and you fade away

Vet inte riktigt vad jag ska skriva.. alls. Det här kommer spåra, känner jag. Vart ska jag börja? Jag kan börja med att jag är i Karlstad och att jag inte riktigt gillar det. Alls. Hoppas att det kommer kännas annorlunda att vara här när jag har varit hemma i Mora över sommaren. Samtidigt känner jag att Mora inte riktigt heller kommer vara sig likt. Rättare sagt - Mora är sig inte riktigt likt. Folk har flyttat, man tappar kontakten med många som är kvar, trampar vatten, känner att det kommer aldrig bli som förr. Samtidigt som det är en lättnad då det varit rätt ovärt av och till förr i tiden så känns det rätt lortigt. Nu kan jag verkligen säga, med handen på hjärtat och vara sjukt ärlig, att jag inte känner mig riktigt hemma någonstans. Mora är inte Mora, Karlstad är inte hemma.

Jag pratade precis med Emma i telefon ett bra tag. Började fundera över hur jag egentligen känner mig och kom fram till att jag mest har en klump i magen. Vet inte riktigt vad den beror på, det är något, helt klart.. Något jag inte är nöjd med. En stark känsla som stör mig sjukt mycket. Jag kan bara inte riktigt sätta fingret på det. Jag tror att jag känner mig själv så väl att jag kan lista ut vad det är men samtidigt vågar jag inte alls känna efter så noga. Då kanske känslan blir för stark... eller? Samma sak hände när jag satte mig i bilen från Mora igår kväll och började köra mot Karlstad. Allt kändes så sjukt jäkla fel, som att jag bytt bort livet mot något annat innan jag ens visste vad livet innebar. Blundat innan jag hunnit se klart. Jag blev rädd, ledsen och rädd. Kände mig som minst på jorden och ringde Ann för första gången på jättelänge. Utan henne känner jag mig mer vilsen än vad jag är.

Life is tricky and complicated
and it's a long way down

Anna Ternheim - Shoreline

Helt otroligt.

Strax före kl 1 inatt klev jag innanför dörren här hemma i Kallestad. Skittrött, for upp i omgångar med alla väskor från bilen till lägenheten, tog sin lilla tid. Käkade och duschade, somnade bums. Helt förstörd, ungefär så trött..

Det otroliga är att jag faktiskt är vaken, NU, när klockan inte ens är 8 på morgonen. Har käkat frulle, ska hoppa in i duschen och göra i ordning mig för ännu en lång dag in school. Fyfan. Jag hade hellre sluppit undan idag. Lagt mig igen och dragit täcket över huvudet. Jag vet inte vad jag tycker om något, nu igen. Det känns som att jag har bytt bort livet, låtit det rusa ur mina händer utan att ens fundera på varför och hur det ens hände.

Talanglöst.

Det är dimmigt ute, det var det när jag körde hit igår kväll/inatt också. Som att köra i mjölk, typ. Kändes ju väldigt bra. Nja. Idag lyssnar jag på Anna Ternheim.


Ny msn!

Viktiga saker nu mina små hjärtan. Listen up...

Nån idiot har tagit sig in på min msn och bytt lösenord. Med andra ord kommer jag varken in på min msn eller mail. Yey! Dessutom , som grädden på moset skriver den här jäveln en massa skit til folk från mig så... har ni fått suspekta och rent utav jävliga meddelanden så är det inte jag. For your information. Jag ber massor om ursäkt om folk tagit illa upp men som sagt är det inte något som jag kunnat kontrollera..

Skaffar nu nytt skit så adda ni som vet med er att ni hade(/har mig?) på msn... [email protected]

Ska dona lite mer nu, äta blåbärspaj som mamma har gjort och kolla på Blow.

Åker tillbaks till Kallestad imorgon kväll efter jobbet. Den här gången längtar jag faktiskt lite... Men det beror egentligen inte på Mora, som för övrigt är sig likt.


PUSS


Ooja.

Var ut igår, sjukt lyckad kväll måste jag säga. Över förväntan... Trots att det var lite hit och dit så var det grymmt. Ser ut och känner mig som skräcken idag så ikväll blir det lugnt. Har lagat mat åt mams och paps, och så har jag sminkat mamma som jag precis skickade iväg på 50-årskalas. Ska dit och hämta henne nån gång inatt också. Härligt att vara nykter och lugn. Ska dessutom jobba typ ...8?... imorgon bitti. Fyfan..


Hiss och diss.

DISS. Jag blir smått galen och sjukt frustrerad. Försökte logga in på msn när jag vaknade imorse, har haft samma adress och lösenord ett bra tag, inga konstigheter. MEN, när jag försöker logga in poppar det upp att användarnamnet eller lösenordet är felaktigt, jag har försökt säkert 20 gånger men samma sak heeela tiden. Min bror tipsade om att vänta ett tag och försöka igen då det tydligen är så att om man klickar in fel tillräckligt många gånger så går det inte även om man till slut skriver rätt - om man inte väntar ett tag. Jag har väntat, jag har provat på olika datorer - men utan någon som helst framgång. HEJJA. Vad gör man utan msn?! Och min mail, jag behöver kunna komma in på min egen jä*la mail! Förmodligen är det väl nåt snille som listat ut mitt lösen, tagit sig in och ändrat lösen. Eller? Det är det enda logiska jag kan komma fram till. Eller krånglar msn/hotmail för fler än mig idag? Skitbra koncept att ha "kundservice" (eller vad det heter) via mail, skitbra när man inte ens kommer in på sin egen mail. Fabulous, absofuckinlutely. Nån som är bra på sånt här som har tips på hur jag löser detta? Funkar inte att byta lösen heller, verkar det som. Yey me. Lite sorgligt är det faktiskt att man blir helt handikappad utan msn och mail. Vad är det för liv jag har? ;)

HISS. Ingen motgång utan en framgång. När jag kom hem från skolan i eftermiddag och kikade min post blev jag sjukt glatt överraskad över att min bikini kommit, den jag beställde i förrgår. Provat den och den sitter som en smäck. Eller, det gör väl ingen bikini så länge man inte har titts men den sitter någorlunda bra ändå. Nederdelen är sjukt snygg. Älskar den! Bästa och snyggaste bikinin jag haft i garderoben hittills!

Imorgon far jag hem till Mora - jobbhelg *som vanligt när jag är i Mora lär inte bloggen uppdateras särskilt flitigt, nu vet alla det*. Blir fint med lite extra pengar då jag kommer gå helt utan "inkomst" i juni då jag inte får något bidrag eller lån och inte heller någon lön. Eller, nu får jag ju i alla fall lite lön eftersom jag jobbar i helgen! När jag är hemma ska jag passa på att beställa en tid hos Madde också, ser ut som skräcken i håret. 2009 års utväxt och risigt över lag. Måste renovera mig själv lite till sommaren...

Tänkte börja med att springa en sväng i solen nu. Laga mat, tvätta en maskin och börja packa när jag kommer hem igen. Fint det!

Veckans babe.

Veckans babe den här veckan är given. Ni har sett honom här i bloggen tidigare i veckan - Victor Marko, även kallad Mofeta. Sjukt söt och karismatisk grabb och ärligt talat var det han och Jerre som gjorde min kväll i lördags, inte Promoe, i alla fall musikmässigt *och visuellt*. Kika in klippet lite längre ner här i bloggen så fattar ni vad jag menar ;) Faktiskt. Victor Marko. Kex.


Vi måste ha...

...världens snyggaste prins. Han fyller 30 nu också. Grattis kexet ;)


bild från improveme.

Nu ska jag kika klart på nya X-men som jag började kika på igår, tycker den är asbra hittills.

PUSS

Beach 09 - here I come *nästan*

Har känt att jag är i behov av en ny bikini till sommaren. Kikat runt på diverse sidor och butiker men hittat nada. Eller, jag hittade en på nelly som jag föll för head over heals men den kostade 1600 och den ekonomin har jag inte *även om jag ofta vill tro det*... Kikade in på nelly igår igen för att se om det kommit in något annat i en mer passande prisklass men som ändå inte såg ut som att jag kunde sytt den själv på slöjden i sexan. Vips! Hittade en perfekt, dock gillade jag inte nederdelen så jag beställde en annan sådan. Men överdelen fick följa med hem. Det blev till slut överdelen från den svarta och nederdelen från den turkosa. Svart är ju en så neutral färg som man kan ha till precis allt så jag tyckte inte att det gjorde något att ha turkost till *och man ser galet brun ut i turkost plus att jag älskade guldtjofräset på sidorna*. Dessutom vill jag ha en svart överdel - man kan ha den till så mycket mer än bara när man ligger på beachen.

  

Ser ut som skit med bilderna, olika stora och olika färg men det får ni tåla ;)

Frustrerande.

Volbeat på Nöjes i K-town 6/3... Finner inga ord. Är över två månader sen men jag är fortfarande lite hög av eufori måste jag säga. Svårslagen kväll, faktiskt - alla kategorier. Men nu vettefan, dom spelar på P&L *samma dag som Mötley och Promoe dessutom* i sommar, samma vecka som jag annars är på Öland varje år. Så nu har jag beslutsångest of the year. Ska jag bojkotta hela ölandsveckan för en dag med öl i solen och nån timme med mina favoritkillar på P&L eller ska jag skita i det och fara till Öland ändå? Tänk om jag ångrar att jag inte åker till Öland? Eller ännu värre - tänk om Öland blir en flopp och jag förbannar mig själv, spottar och fräser över att jag inte drog på Volbeat? Damn...

Jag är för övrigt hur pigg som helst ikväll. Vet inte alls hur jag ska göra för att somna.. Men men.. antar att det är så ibland. Tänker på min stackars mormor som trillade och bröt armen idag så hon ligger på sjukan i Örebro. Kanske borde åka dit och hälsa på henne, var ändå ett tag sen. Det är trots allt bara 10 mil till Örebro men vad gör man när man knappt har ekonomi nog att köpa block och pennor till skolan. Får ringa henne när hon kommer hem till sig själv istället och ha ett långt snack med henne i telefon istället. Låter som en plan, i guess..

Duschen nu, sen sängen med en bok. Min dygnsrytm är som skräcken efter utgången i helgen. Förra veckan hade jag lite karaktär och la mig innan 23 på kvällarna, gick upp runt 9,30 trots att jag var ledig. Sen är man ut en kväll och halvdöd dagen efter. Allt pajjar. Men jag kan säga att det var lätt värt det. Vad är en trasig dygnsrytm efter en kväll med oförskämt trevligt sällskap, fjantigt bra stämning, Promoe, Mofeta & Jerre..Värt? Absofuckinglutley.


Promoe, Mofeta & Jerre.

Blev utgång igår.  Förade med Sara A, lite lärare och ingenjörer på Rud, även "min" Sara kom dit med sina brudar. Härligt. Träffade även på Moras egen Danne Bäcklin ute i Rud, vi drog in till stan vid 23. Arena blev det. Promoe, Mofeta & Jerre. Jävligt lyckad kväll, har tyvärr inga bilder.. Men men..




Värd låt.

PUSS

Ut?

Jag är lika sugen på utgång ikväll som jag var på paj igår. För övrigt var pajen sjukt god, Filip åt upp typ... halva.... på kanske 10 minuter? Där kan vi snacka glupsk. Lär göra typ 3 gånger så mycket nästa gång. Paj är bra skit ♥

Som sagt - ikväll vill jag uuuut. Jätteut.

Nu står storstädning på schemat, därefter promenad och en halvtimme i solariet... Får se om ekonomin tillåter en utgång och om det går att styra upp något.



Fredagsmys

Har gjort mycket idag men fått lite uträttat känns det som. Jag och Filip åkte till Agnet i Grums vid 9 i morse och jobbade med B-uppsatsen.. Gjorde lite frågor på enkäten, får se om det duger när vi ska på handledning till veckan. Hope so. Men jag antar att Ulla kommer såga oss vid fotknölarna, med en glimt i ögat såklart. Jag gillar henne, även fast hon är lite som hon är. Liss-Bodil *vår andra lärare* tål jag inte. Pratar alldeles för tyst och harmoniskt för att hon ska vara okej, blir nästan lite läskig.. Well well...

Somnade såklart nu på eftermiddagen, tänkte sova mellan 14.20 och 16.. MEEEN jag vaknade typ 17.30. Bra gjort Karolina. Hej då dygnsrytm.. Som om jag hade någon?

Efter min långa nap åkte jag och Filip till Bergan, Maxi. Jag fick för mig att göra paj ikväll så jag köpte lite grejer så att jag kan göra en. Nu står den i ugnen och det kommer bli förbannat gott.

Man får svära på fredagar efter en stört jobbig vecka. Ska ta en lååång dusch nu tills pajen är klar och mysa ner mig i soffan med den och Van Veeteren. Jag gillar Sven Wollter, han är en mysig kille. Trygg. Mihi. Förresten, om en vecka såhär dags har jag precis slutat jobbet för dagen hemma i MORA. Lovely. Blir hemma och jobbar 15e-18e. När jag sen kommer tillbaks till K-town är det bara ett par veckor kvar till sommarlov. En sjukt overklig känsla kommer förmodligen infinna sig eftermiddagen den 3e juni när allt i skolan är klart, finito. Förstår dock inte hur jag ska kunna få med mig tillräckligt saker med mig hem till Mora för att klara mig där hela sommaren, med tanke på hur mycket jag har med mig redan nu för enbart en helg. Jag lär hyra ett släp ;)


Fick en bild av mamma på vår "lilla" valp hemma i Mora. Världens sötaste brud ♥

PUSS

Tävling



Jessica tävlar ut en oförskämt snygg tisha.. Me wants..

Veckans babe.

Få har lika snygg jeanshäck som den här mannen. Han får bli veckans babe. Han är mysig. Henrik Schyffert.


Tentan gjord - trött tjej.

Pluggade halva natten inatt känns det som. Nejdå, men till 23 i alla fall. Därefter kände jag att jag inte skulle kunna somna så jag tog en låååång varm dusch och la mig i sängen med datorn. Kikade på Van Veeteren och somnade till slut.. Aptrött. När jag väl lyckats somna sov jag hur oroligt som helst. Typiskt mig när jag verkligen måste få sova ordentligt, då går det inte. Tog mig upp vid 7,30 i alla fall och pallrade mig till skolan. Skrev tenta från 8,15-12. Snacka om att jag är paj nu. Tröting.

Sjukt skönt att sista salstentan är gjord för det här läsåret! Nu är det bara att lägga fokus på B-uppsatsen och köra vidare. Dock lät jag mig själv ha en lat dag efter tentan idag. Slängde på mig mjukisar, lagade onyttig mat och la mig i soffan det första jag gjorde när jag kom hem. Nu ska jag ta en långpromenad i solen, duscha och laga någon lite nyttigare mat innan det är dags att sova tidigt. Släcker nog efter Greys.

Den 15-18 kommer jag vara i Mora - igen.. Jag som inte tänkt åka hem något mer innan sommaren men jag lär hem och vara lite på hotellet. Blir rätt skönt med en helg i Mora, jobb och mys. Det behöver jag nu! :)

Något annat jag behöver är ett besök hos Madde - världens bästa frisör. Ser ut som fan i håret. Världens utväxt, risigt. Ska nog spara ut det nu till sommaren så jag kan göra lite mer med det. Skönt att ha det kort också men nu vill ja ha lite variation.

Nej. Promenad.

TJING

Saknar min älskling.

Brukar inte känna såhär när jag varit i Mora och åker tillbaks till Karlstad. Men nu när jag satt och pluggade så slog det till. Vill bara sätta mig i bilen och åka hem igen, NU. Känner mig som världens sämsta matte åt min lilla Adam när jag kommer hem då och då men far iväg lika fort igen. Till och med grannen nämnde att det märks skillnad på honom när jag inte är hemma, att han inte är lika glad utan snarare halv. Imorgon fyller min skrothund år och jag är inte ens hemma. Yey me. Vad ska jag göra då? Ska jag ta med honom till Karlstad och låta honom bo med mig i lägenheten? Han är van att bo i hus med stor hundgård, kunna springa allt han kan över gården. Han kommer ju knappast må bra av att sitta här och han mår uppenbarligen inte bra hemma i Mora heller.

Nu ska jag ringa min mamma och se så att Adisen mår bra. Ska be henne göra pannkakor åt honom imorgon, det är han värd.

Usch vad dåligt samvete jag får...


RSS 2.0