1a advent.

Slödag idag. N gick upp och for till jobbet strax efter 7 (!) och jag fortsatte sova. Gött. Har legat här hela dagen, ska åka och handla lite och plugga. Blir mysmat med mamma i eftermiddag, pappa är i Älvdalen och donar med nåt. Vid 16 slutar N och kommer hit (tror jag?), ska till hans farmor vid 17.. Sen åker jag hem till Karlstad med Danne igen runt 18. Busy.

Var hos Ecke och Sandra igår kväll och kikade hur dom har det i lägenheten, jättefint :) Kul att träffa dom, Kim, Benny, Simon och Eijnar (stavas?) igen även om det bara blev en supersnabbis. Annika kom och hämtade mig så for vi till henne och pimplade lite vin och hade allmänt trevligt. N slutade jobba halv 10 och kom och hämtade mig. Mys.

Nej, lär göra något med dagen nu.

Kika den här. Awesome.


Kärlek.






Bra skit, dom kan bannemig inte misslyckas. Glädje!
Har läst klart boken jag ska skriva komplettering på nu, ska ta en dusch, äta något och börja skriva.
Ikväll ska jag först förbi Ecke och Sandra och kika deras nya lägenhet, därefter bär det av till Annika för myskväll med lite vin. Damen är ensam hemma, blir trevligt. N jobbar till 21.30 så han får hämta mig där när han slutar. Han börjar jobba omänskligt tidigt imorgon bitti så det blir väl rätt tidig kväll ikväll, rätt skönt. Ska faktiskt försöka vakna till och inte lägga mig igen när han har åkt till jobbet imorgon. Lika bra att ta itu med dagen.

Igår hade jag lite kalas som sagt, hehe. Tårta och grejer. Mamma, pappa, Annika, grannen och Niclas var här. Efter det skjutsade Annika mig och N till hans pappa. Myskväll i tvsoffan.

Nej. Duschen nu.


Banantårta och öl.

Tog en spontantrip till Mora över helgen, kom hit rätt sent igår kväll. Typ halv 10. Men det gjorde inget, Danne liftade med hem så blev inte så långtråkigt. N kom hit också, när jag var hemma. Tvmys med mamma och pappa. Vi vaknade 8 i morse, N var pigg men jag ville sova vidare så det gjorde vi och vaknade vid 12. Hejja, halva dagen borta. Men det gjorde inget. Vi har fixat med lite ärenden i eftermiddag och har precis käkat. Snart kommer grannen hit en sväng på lite tårta. Lilla jag fyller ju år om knappt 2 veckor och då är jag inte hemma i Mora så vi får väl fira nu då. Banantårta. Efter det ska vi kanske till Ns pappa och ta nån öl.

Karlstad på söndag igen.

Pantera - Walk

Klick.

Nu har Niclas åkt hem till Mora igen, det gillas inte.

Karlstad är grått och tråkigt, det har det varit ett tag nu. Johan kom precis hit, ska plugga en sväng och sen ska jag nog ut till Bergan en sväng. Ikväll blir det bus.

Ibland träffar man människor och det säger klick.

Sånt är bra.

Förlåt.

Niclas reagerade direkt på att jag inte berättade hur duktig han har varit och hjälpt till med disk och dammsugning. Jag ber om ursäkt, det var fel av mig att inte ge lite credd till du söt.

Världsduktig var han, faktiskt :)

Trött tjej.

Har gjort hundra saker idag. Gick upp i tid, föreläsning *som var helt värdelös*, hem, mys, laga mat, följa Niclas och Jonas till skatetjofräs. handlat, städat och duschat. Bra uträttat.

Ska kika film nu och äta nåt. Jag och N.

Över och ut.

Määh.

Määä, blogg.se nu igen. Går inte att lägga upp bilder, då är det ju kul med en blogg.

Ska göra lite mat med Niclas nu sen ska han få leka med Jonas i eftermiddag.

Volbeat - A Warrior´s Call


Gästblogg av Maria Larsson

Det finns många saker som gör att jag längtar tillbaka till sommaren 2009. För det första var det varmt (så varmt som det i Sverige kan bli). För det andra var det tillåtet att drick hur mycket rosé man ville. Och för det tredje (och det som väger tyngst) var Karro här i "stan".

Vi har inte känt varandra speciellt länge hon och jag. För några år sen var vi snarare konkurrenter. Hon visste vem jag var, jag visste vem hon var. Av den enkla anledningen att vi var dökära i samma kille som vi faktiskt(men utan att veta om det, naturligtvis!) delade periodvis.

I somras kom vi dock varandra nära. Vi träffades på en båt. Hon tittade snett på mig och himlade med ögonen när hon fick nys om att jag var där, jag sneglade tillbaka på samma vis och suckade för mig själv. Sen blev det liksom bara så att vi började snacka, antagligen av en ren olyckshändelse, för vi var ju som sagt bittra konkurrenter. Och se på fan, vi klickade och resten av kvällen satt vi och skrattade och pratade och skämtade om allt. Så det kan gå!

Behöver jag ens säga att resten av sommaren blev lika rolig som den kvällen? Tack Klara för att du finns. Du är guld!

Det var allt för mig de här gången! Puss på er!

/Maria


Packat och klart.

Imorse var det sjukt kämpigt att ta sig upp ur sängen, inte så jäkla angenämt. Kunde inte somna inatt och runt halv tre fick jag för mig att jag inte visste om vi började 8,15 eller 10,15 idag så då var det bara att slänga igång datorn och ta en kik. Fin tid att komma att tänka på sånt. Hursom så var det 10,15 jag skulle vara där så jag fick sova hela fem och en halv timme. Wonderful?

Seg föreläsning men mer intressant än vanligt. Extern föreläsare, var en funktionshindrad tjej som satt i rullstol. Mer tacksamt med sånt än med vanliga töl-lärare. Trodde att vi slutade 15 men vid 12 kunde man dra på sig jackan och börja gå hemåt i kulingvinden. Sjukt kallt ute ju!

Har tagit hand om tvätt, packat och dammsugit sen jag landade hemma i lägenheten. Drog på elementen på fullt också så man inte får köldskador här inne.

Ska käka lite nu så kommer Annika nog vilken sekund som helst faktiskt. Blir en tur till Bergan och maxi, ska laga mat, kolla på film och mysa ikväll bara. Hem imorgon - värt.

Bra skit.
http://blogg.aftonbladet.se/mustasch

Hardcore Superstar - Wild Boys

Över och ut.

Boskap.

Det här livet man lever, man är som ett boskap. Äter skiter och sover. En slav under sina egna drifter. Jag har totalt tappat motivationen, är likgiltig mot precis allt. Värst var det igår - could´nt care less. Så var det. Disk från i torsdags, kläder överallt, så mycket tvätt att allt inte ens går ner i tvättkorgen - totalt överfull. Men vem bryr sig? Livet är som att städa hotellrum, man sliter och donar för att få ordning på saker men dagen därpå är allt som det var från början och det är bara att börja jobba som ett djur igen. Till vilken nytta? Så kändes det igår. Jag sov till ett, gjorde frukost, satte mig i soffan med datorn i knät. Där satt jag tills jag la mig vid tolv, lyfte på häcken när jag gjorde mat vid 18 bara. Mycket mer än så hände inte.

Idag är det bättre. Gick upp vid 10, diskade all min j*vla disk vilket tog en timme, plockade en massa, slängde i en maskin med tvätt och gick ner på pressbyrån och fixade grejer till frukost. Ska dona med lite skolgrejer idag och städa lite till. Imorgon blir det skola 10,15-15. Sen kommer Annika, mys med mat och film blir det och så far vi till Mora på torsdag. Känner att jag behöver komma hem.


Dagarna efter.

Det ordnade sig med alkoholen i lördags, så att säga. Vin + whiskey hos Jonas och ett gäng öl på Club 700. Tummen upp. Var även ett stort plus i kanten att massa Moringar, eller rättare sagt stjärnor från Bonäs var på plats. Sjukt kul att träffa lite folk hemifrån. Virus efter spelningen, därefter BK och tillbaks till Varberga för att soova. Mycket uppskattat med en säng och lite sömn, lyckad kväll. Däremot sov jag sjukt oroligt, vaknade hur många gånger som helst och hade världens hjärtklappning. Vad nu det var om?

Var rätt rejält sliten igår och har blitt förkyld också, därför jag inte skrev igår. Idag är man tung i huvudet och seg som faen. Ska försöka få i mig lite mat nu och plocka av här hemma. Göra lite nytta med andra ord. Har beställt lite böcker till nya kursen idag, slängde med The Dirt också.

Nej. Mat och dona. Blir en rulle eller True Blood ikväll. Hatar hösten - regnigt, kallt och mörkt.... och ensamt.



Cinderella - Love Gone Bad


RSS 2.0