Kärlek på toa.

Sitter på toa igen, uvi? eller vaad? Ingen vet, absolut inte jag själv eller min läkare men något skit är det. Roar mig med att måla naglarna och kika massa bra grejer, värda att älska.

nöjes 091061





Ankan senare samma kväll





Och så lite P3

Värt lite kärlek, fast ikväll kommer N. Ännu mer kärlek.


Soffläge.

Fått en del gjort idag. Suttit på toa med uvi (?) i flera timmar, städat, haft Alexandra och Johan på käk här *som fom själva köpte och hade med men jag lagade*, har precis plockat undan sen vi åt så det inte ser ut som ett jäkla slagfält i köket när jag vaknar imorgon. Intar nu soffläge. Alexandra och Johan drog för kanske 20 min sen, dom skulle på nöjes och svänga sina lurviga. Jag är lat och okul och stannar hemma. Ligger och dricker ett glas vin i soffan och väntar på att N ska sluta jobba. Blir nog en tidig kväll även ikväll, vill ju inte förstöra min dygnsrytm som jag på något jäkla sätt lyckats skaffa mig..

Skolan imorgon, japp, på en söndag!

Ska bannemig kika på Bröllopsfotografen nu.

Ge mig nu.

Är så jäkla pepp inför stöten, vill åka NU. Igår helst. Kommer bli så sjukt bra. Ska städa av lite här och duscha innan det är dags att börja greja inför kvällen med Alexandra och Johan. Ska även se om jag hinner skriva ett par ord så jag i alla fall gjort något vettigt idag.

snodde en bild från Annika på henne mig och Niclas i Gesunda förra lördagen. Mys.


Dygnsrytm.

Äntligen har jag fått ordning på min dygnsrytm, eller? Jag vaknade 8,45 igår och var pigg. Idag vaknade jag 7,45! Hur pigg som helst, och kissnödig. Men jag skulle inte ha kissat för jag sitter här än, på toa. Uvi? Inte uvi?

Jag har i alla fall somnat varje dag efter skolan sen jag kom ner hit. Det är nog därför mitt dygn ser ut som det ska just nu. Sover till typ 7-8 på morgonen, skola, mat vid 14-15 och sen sover jag några timmar. Igårkväll vaknade jag 19, kikade lite tv och pratade med älsk. La mig och somnade vid 12. Underbart! Sover man på eftermiddagen gör det inte så mycket om man är uppe sent på kvällen och vaknar tidigt på morgonen. Simpel grej egentligen, men ändå. Krävdes uppenbarligen över 19 år för att jag skulle komma på det?

Ska väl försöka ta mig till skolan lite senare, planen var väl att dra dit nu på dagen men nu sitter jag där jag sitter.

Bara 2 hela dagar kvar förrutom den här, seen får jag åka hem till ♥.

Myskväll med Alexandra och Johan ikväll? kaaanske?

Nu.

Nu drar jag hemifrån, får se om det blir en vända till bmb senare men jag lär i alla fall hem och äta och byta om innan. Hämta pengar och skaffa bussgrej.

Plugg plugg plugg.


100226

Bokade precis stöten, kommer nog bli grymt! Jag, älsk, Jessica och Michelle :D Hoppas på finväder då bara fast det är ju i april så det lär väl inte vara några problem? :)

Vaknade 8,45 av mig själv i morse och var helt utvilad. Hur gött som helst. Har diskat, satt igång en maskin med tvätt och ätit frukost. Ska duscha, göra i ordning mig och dra till skolan för att skriva lite. Ikväll blire kaaanske BMB med min elit? Gött avslut på en bra vecka :)

Toksnöar ute men det gör ingenting. Är på sjukt bra humör idag. Faktiskt.

Opponeringen igår gick bara fint.

solid gold - get over it

TJÜSS

Tisdag.

Mjaa. Idag är han i Gesunda. Jag pluggar och ska åka till mamma och få en rundtur och kanske en kopp kaffe vid 15 om jag är snäll och hon med :)

Opponering på torsdag, nervöst men nyttigt.
Tandreglering imorgon, spänna, ont men nyttigt.

kär, i dig dig dig!

Billy Idol - Dancing With Myself

Home is where your heart is ♥

Nu ska jag bara diska sen ska jag ta mig hemåt Dalarna och älskade Mora. Igen. Kan ej få nog. Fick sån paltkoma när jag hade ätit nu så jag åker lite senare än tänkt. Måste ju kunna röra mig och ta mig ner till bilen.

Har brännt en skiva med massa musik och packat klart, ska bara diska sen draaar jag.

Saknar Ann. Underbara människa.


Duktig tjej.

N åkte hem vid 9 i förmiddags, jag somnade om och sov lääänge. Emma kom hit vid 12 och vi pluggade, skrev en del, knappt 1000 ord nu. 25% done.

Kristina kommer hit snart, ska dra på bergan en sväng. Jag tänker köpa en tshirt på carlings och tanka tills jag drar hem imorgon efter föreläsningen och lunch.

Hem och skriva, kanske åka lite bräda? I alla fall kika på lördag.

Ska städa och packa ikväll. Diska nu. Duktig tjej idag.

puss

Alla ♥ dag

Älskling står och diskar, jag har städat massa och tvättat idag. Ska dra och handla snart. Har haft världens mysigaste dag hittills, det är ju trots allt alla ♥. Börjar dock bli hungrig nu.

Någon som vet när vi har föreläsning, är det imorgon eller på tisdag? Jag var säker på att det var imorgon men nu börjar jag fundera.

underbart


Karolina gillar.

Att han snart kommer hit (han är på väg, ursäkta ordvalet men det är helt jävla underbart), att Johan Jonas och kanske till och med Alexandra kommer hit ikväll? Att solen skiner in genom fönstret. Att lägeheten är nystädad och gott inför kvällen är inhandlat.

stardeath and white dwarfs - new heat


Karolina gillar.

Att han snart kommer hit (han är på väg, ursäkta ordvalet men det är helt jävla underbart), att Johan Jonas och kanske till och med Alexandra kommer hit ikväll? Att solen skiner in genom fönstret. Att lägeheten är nystädad och gott inför kvällen är inhandlat.

stardeath and white dwarfs - new heat


Dom kallar oss artister.

I onsdags var Ralf med i Dom kallar oss artister på svt1. Jag kollade på det idag på svtplay. Hur värt som helst, man fick följa bandet på en del av deras turné i Finland som bland annat innehöll den mest misslyckade förfesten ever och en Ralf som sackade göteborgska underbart. Wonderful! Såg ni inte kan ni kika här.

värt

Ska fortsätta sminka mig nu så jag är klar när Johan kommer, ska handla och hämta Jonas på bussen 16.05. Härlig kväll med härliga människor.


Ipren.

Idag är ipren min bästa vän, jag har uvi-ont igen. Trots ett antal kurer receptbelagda grejer har det inte blivit bättre. Kommer och går hela tiden. Men hoppas att ipren vill bidra till att det kanske blir bättre. Tvivlar på det men man vet aldrig. Herregud.

16,05 ska jag hämta Jonas på bussen, han kommer hit från Öret och ska vara med och umgås ikväll. Jag lär även åka och handla och sätta igång med lite mat då. Lasange.

Älskling kommer kanske ikväll, hans bil krånglar som vanligt.

Nej. Lite tranbärsjuice och en dusch kanske?

Fredag.

Här sitter jag själv. Jonas blev kvar i Öret, Johan och Alexandra är på sittning. N är i mora men kommer nog imorgon ♥

Har tokstädat, tvättat, diskat, lagat mat och pluggat *så mycket jag hann* idag. Känns rätt gött. Ska ta en dusch, måla alla naglar jag har och kolla på nån chick flick nu innan det är sovdags. Ge mig imorgon. Nu.

Saknar min Mia rätt så skitmycket just nu, abstinens. Klara har abstinens. Men vi får styra upp något så fort vi kan hun :)

Sådärja.

Använde silverschampot jag köpte igår, funkade rätt bra faktiskt, är till och med nöjd med färgen på längderna. Kan med andra ord tipsa om Loreals silvershampo. Finns hos frisörer för ca 189:-

Alexandra är här en sväng nu och dricker lite öl, det gör inte jag. Men hon ska på sittning så hon FÅR dricka öl. Jag ska åka till IKEA och köpa en väckarklocka eftersom jag tokförsov mig i morse. Ställde väckning på telefonen kl 6,30. Vaknade kl 10. Hejja. Nej, ny väckarklocka måste införskaffas. Men nu ska jag göra lite mat.

puss


Ambivalent.

Kan inte riktigt alls bestämma mig. Vet inte om jag är nöjd eller inte med håret, ska nog dra förbi hos en frisör och köpa schampoo som drar ur gula/röda/orange pigment så blir det nog bättre :) Måste ändå iväg på bergvik en sväng.

Får se om jag får allt gjort som jag har planerat idag, hmm. Johan kommer snart, ska locka håret på Alexandra om ett tag också, plugga, städa, laga mat och ta en kvällspromenad.

Skola imorgon, plugg på lördag och vinkväll med bröderna Åkerman och Alexandra, verkar det som. På söndag kommer N. Men i smyg hoppas jag på att han kommer tidigare.

home is where your heart is

Ica Maxi-blond?

Nu är det dags för mig och Alexandra att ta oss an mitt hår, närmare bestämt min utväxt som ser ut som skräcken. Var precis iväg och hämtade ut min bok adlibris skickat och passade på att köpa grejer till håret samtidigt. Snackade med min frisör, världens bästa Madde, i telefonen för ett tag sen och hon trodde inte att det skulle vara några problem. Vi får väl se, kanske slutar med att Karolina Åhs blir Ica Maxi-blond som systrarna Ersson så fint kallar det. Köpte faktiskt färgen på konsum så då lär jag bli konsum-blond i såna fall ;)

Upp till bevis nu då.
Spännande.

Ottan.

Tänkte gå upp vid 7 imorse för att hinna med allt utan stress. Meeeen, klockan 4 vaknade jag och var tokigt kissnödig. Skulle aldrig ha kissat, urinvägsinfektionen är tillbaka. Sitter och spelar ett kortspel som Niclas hade på sin ipod som är skitkul, fast jag spelar på datorn för varken han eller ipoden är ju här. Så dricker jag tranbärsjuice och massa alvedon. Fyfan.

Lite drygt 2 timmar har jag vart vaken.

Ska fan sluta kissa.

Äääh.

Nu säger jag godnatt för idag. Har packat upp allt, städat hela lägenheten *som iofs inte är så stor* och handlat. Trött tjej ska äta lite gröt, duscha och sova. Upp 7 imorgon, tandläkaren, skola, plugg med Emma. Ska bli kul att se henne igen, Kil. Johan har varit här ett par timmar, mest kollat på när jag har städat och så följde han med till affären. TACK :) Hoppas på att få se Alexandra någon dag också, det var ju inte heller igår.


Annikatt.

Jag: ...men mamma kommer ju döda mig om jag gör det...
Annika : Det trodde jag att min mamma skulle göra också, men hon blev bara jävligt arg.

Dags.

Börjar bli dags att åka nu, sitter och äter lunch och har packat klart allt, ska bara få in allt i bilen. Blir både skönt och oskönt att komma hem till sig själv igen. Skönt att vara tillbaka i lägenheten och att träffa folk, oskönt att Karlstad inte ligger i Mora, eller att Mora inte ligger i Karlstad.

Det blir nog bra, börjar dessutom bli ljusare ute nu. Knappt en månad kvar till vasaloppet sen blir det bara bättre och bättre, brukar gå rätt så fort.

Mötet igår gick skitbra, skrev rent allting när jag kom hem på kvällen och fick tusen idéer och det känns verkligen som att det här kommer bli bra. Minst sagt.

Hardcore Superstar på Nöjes den 26e, vet inte ens om jag är i Mora eller i Karlstad då. Hemtentan kommer förmodligen och förhoppningsvis vara i princip klar den 24e eller 25e så jag har ingen skola att tänka på just då. Får se hur jag gör, har ju planerat en utgång på parken här i Mora med Annika och Maria typ då också. Men Hardcore vill man se, i alla fall jag.

Nej, en kopp kaffe sen pyser jag.


Möte.

Det där med att åka till Karlstad när man tänkt är inte det superlättaste. Skulle ha åkt igår, sen skulle jag ha åkt igår, idag kom jag på att jag åker imorgon. Ska på möte med VDn på mammas jobb, skriver ett arbete om stället så ett möte med honom sitter inte fel. Efter det blir det middag hos Niclas mormor och morfar. Mys.

Superväder idag, och jag är på superhumööör.

Ska fixa klart mig nu och åka iväg sen.

Karlstad och plugg + mys med Emma imorgon.

Åker till Karlstad på söndag istället, lika bra att vara hemma tills jag mår bra :) När jag är hemma mår jag bra.

Ska fixa lite ärenden med mamma nu sen åka till Nusnäs och greja lite, N jobbar till 16. Mammsen ska på hockey ikväll så jag ska skjutsa henne dit. Jag och Niclas ska till hemus ikväll så jag får prova på att åka lite bräda. Läskigt?

♥ ny tröja


Sista.

Sista dagen i Mora, imorgon far jag hem till mig själv igen. Känns som skit ungefär men det är nödvändigt. Måste verkligen ner nu, inte för att jag inte får något gjort här utan för att jag lär dona med lite böcker och så på bibblan i skolan innan någon annan snor. Eller jag vet inte. Måste ner.

Får sperklump i magen och kan inte tänka. Alls... :/ Vet inte vad det känns som, går inte riktigt att förklara. Men det känns inte bra i alla fall.

Ska plugga en sväng till nu och äta lite lunch.

Ovärt.

Föll pladask.

I lördags var vi på Style på parken, jag föll pladask för Niclas, bokstavligt talat. Resulterade i en natt på självaste mora lasarett. Trilla inte med huvudet först nerför stentrappor, ingen skitbra idé. Men var kanske lika bra att jag sov på sjukan, hade dubbelt så mycket krämpor dagen efter som jag ändå hade haft om jag inte trillat nerför trappen som faktiskt är värda läkarvård *då snackar jag inte om att jag var bakis*. Hade årets uvi när jag vaknade, kissade blod, för dom som inte har gjort det kan jag berätta att det inte alls är skönt. Har räknat ut att jag fick minst 10 smärtstillande av olika slag, den sista fungerade någorlunda. Niclas och mamma kom upp och gjorde mig sällskap vid 10-tiden, då blev det lite bättre, eller det kändes i alla fall bättre. Ros till personalen på avd 42. Hur söta som helst, som att ha typ 5 mammor som tar hand om en samtidigt, bara att trycka på röda knappen så kommer en av dom med en ängels tålamod och tar hand om gnälliga Karrosar. Sov ungefär 2 timmar natten till igår, så när Niclas och mamma hämtade mig och jag kom hem somnade jag och sov till 19, med bara ett kort avbrott under tiden för pannkaksätning.

Fortfarande helt slutkörd, huvudvärken sen jag trillade är fortfarande kvar till viss del. Är hur trött som helst och har en sjuhelvetes uvi. Visserligen fungerar medicinen rätt bra men symtomen försvinner ju inte helt även om det känns bättre, billig är den inte, 400 spänn på apoteket idag för diverse nödvändigheter. Ska vänta på att N duschar klart sen ska vi åka och handla och laga mat. Spagetti & köttfärssås blir det, sen parkerar vi nog i sängen framför en film eller något. Kan inte koncentrera mig särskilt bra men jag lär försöka plugga lite åtminstone.

Regina Spektor - Eet


RSS 2.0