Paradise will wait...

Helgen har varit okej, inte jätteskoj men jag har hållt mig så sysselsatt jag kunnat och faktiskt lyckats bra med det jag gjort. Fredagen bestod av lite kikande på stan med elle och balklänningsfixande, på kvällen åt vi middag här hemma och jag cyklade till Suss för att hyra film. Även lördagen spenderades på stan fast denna gången med mamma, blev en del shopping. Efter kikandet på stan tog jag mig till ön och grillade med töserna. Jag, Ellen, Suss, Malin, Cicci och Lizette käkade tills vi sprack och fortsatte kvällen med att kika på körslaget. Var hur bra som helst. Nina är grym! För mig är Team Cans överlägsna, och nej jag är inte partisk, jag är hur objektiv som helst. Tjejerna drog på Wasa efter myset hemma hos Ellen och jag for hem. Idag har jag dansat en hel del.. Tränade en halvtimme med Mattias, höll barnkursen - det var för övrigt stökigt och jobbigt men hur kul som helst. Efter barnkursen for jag hem och åt för att åka tillbaka till dansen och träna 19-21.. Trött nu men jag lär plugga en sväng innan jag kryper till kojs.

Jag vet, jag har universums tråkigaste blogg. Jag skriver som en mellanstadieelev och rabblar upp allt jag gjort. Men men... Det är David som står för den konstruktiva kritiken och han har inte gett mig någon på länge, om det beror på att han har gett upp hoppet eller om det är för att han är rätt nöjd vet jag inte. Jag har i alla fall inte fått någon.

För övrigt känns det som att man hamnat i en rätt förgiftad situation just nu. Jag gillar den inte någonstans. I alla fall så tänker jag att det är ännu en erfarenhet. Alltid något. Skönt att ha så mycket att se fram emot. Shopping i Borlänge med Ann på onsdag, på kvällen blir det middag hos mammas kompis och sen far jag till Ann för att ha ett lugnt valborgsfirande. Ett gammal valborgsfirande, ett sånt man hade när man var liten, när man cyklade runt i fula mjukisbyxor och kollade på kasar. Förutom en mysig valborg ser jag fram emot att det inte är alltför långt tills jag ska till Madde och fixa min galna utväxt, inte så mycket att se fram emot kanske men jo, det måste jag säga. Ska bli så skönt. En vecka efter hårfixandet är det baaal :) galet roligt. Man får inte glömma att det faktiskt bara är 5 veckor kvar till studenten (!) Jag tycker att jag alldeles just började på gymnasiet och lärde mig hitta på skolan , nu ska man ta studenten. Hur sjukt är inte det? Vi har börjat med sångerna till studenten på kören, vissa gråter redan nu, på träningarna - hur ska vi då kunna sjunga i kyrkan sen, när det väl gäller. Jag kommer bli helt uttorkad.

Spännande sak som hände idag... Jag var på väg till träningen och då ringe Eva. Hon frågade mig vad jag skulle göra helgen efter min student *vi tar studenten på en torsdag* verkar som att hon och Odd kommer röva bort mig den helgen på något äventyr. Jag vet att Scotts spelar i lindesnäs på fredagen så jag antar att vi kommer hamna där men mer än så kan jag inte komma på. Det är tydligen hemligt, jag vet ingenting. Hur spännande som helst.

Det här blev ett värdelöst inlägg men men. Ska plugga en sväng nu och sova sen. Lite bilder från helgen får avsluta inlägget.

Brolle jr - Watching the stars

       

   

plugga shoppa grilla joel

Har hunnit med mycket idag. Sov ut riktigt länge, gjorde i ordning mig och åkte ner på stan med mams. Som vanligt skulle vi inte shoppa men det blev ett par solbrillor, ett armband, örhängen, en kofta, linnen och en tunika. La undan en kamera på expert också som jag ska ner och köpa på måndag. Skönt att ha en egen nu inför SM, bal, studentvecka mm! :)

Filmen hos Suss igår var inte jättebra men det var kul att träffa henne. Längesen nu. Det är inte ofta jag slänger mig på cykeln och far iväg av mig själv. Brukar krävas en del tjat och övertalning men inte igår inte! Var riktigt skönt att cykla hem mitt i natten, knappt nå folk ute alls, bara lyssna på musik och skita i allt.

Anyway. Sitter och pluggar med en kopp kaffe i näven just nu.. Ska göra klart den här skiten, hämta Lizette och Cicci och åka ut till ön. Ska grilla lite hemma hos Ellen, dom andra ska vidare till Wasa sen men jag lär väl dra hem. Kom på idag att det är Hillcross i Gesunda idag, det missar jag självklart. Som alltid, men förra året var jag bannemig där ;)


Det finns folk som aldrig slutar att göra en barnsligt glad för ingenting. Sådär 5 år på julafton-glad, töntglad.

Joel Örn kan det där med att vara spontansnäll utan anledning, visst ska man vara snäll men Joel han kan han. Bumblebee.

image63

Joel och jag, skolavslutningen förra året.

Nej nu..

Jag och mamma som inte ska shoppa köpte massa BHar för 2000 spänn idag på underverket. Hejja oss.

Nu tar jag fram cykeln och trampar iväg till Suss. Jag sätter på mig min jättedyra nya BH och slänger ner min Ben & Jerrys i handväskan och far iväg. Kan inte ligga här i sängen och dricka vin alldeles själv. Patetiskt. Suss nästa.

Är det något så nås jag på mobilen! :)

Jävla oflyt hela tin...

...ja det kan man säga.

Anyway. Jag är glad att solen skiner med sin närvaro. Då blir man lite piggare och gladare. Faktiskt så blev det strömavbrott i skolan under sista lektionen så vi fick sluta tidigare. Jag och Elle gick *japp, jag gick* ner på stan och kikade lite. Självklart hittade jag en jäkla massa, ska ner imorgon igen och köpa det jag la undan. Har ju faktiskt inga pengar nu men tills imorgon är det fixat ;)

Igår tog jag tåget ner till Borlänge för en dag på stan med bror min. Han missade tiden han skulle hämta mig på tåget men jag roade mig med att läsa tidningar och kika på folk som gick förbi. Till slut tog jag mig till Alexandras Brud & Bal där jag köpte en underkjol, en kuvertväska och en sjal till balen. Är riktigt ruskigt nöjd, detta blir bra :) När balshoppandet var slut var vi töntiga och cyklade till Kupolen, Robert skjutsade mig. Det var lite märkligt att inte ha blivit skjutsad bakpå cykeln av sin egen bror förrän man är nästan 18 år... Hejja. Alla har ett barn inom sig ;) Vi kände rätt fort att vi kunde Kupolen så vi tog en fika på Waynes coffee för att efter det förflytta oss till tåget.. Robert hoppade av i Tällberg och jag fortsatte hem till Mora. I vilket fall så var det den bästa eftermiddagen med bror ever. Riktigt trevligt väder och sällskap, samtalen ska vi inte tala om :)

För övrigt blir det en lugn helg med mycket plugg och soffpotatisande. Självklart blir det dans också. Elle far till Sthlm imorgon och missar sin kurs på söndag så jag ska hålla barnkursen. Blir intressant att se om småttingarna gör som jag säger eller om dom trotsar ;)

Ska äta en sväng nu med mamma och pappa. Lägga mig tidigt ikväll, avslutar nog kvällen med en promenad med Fia i solen :)

Elton John - Your song

Att uträtta saker.

Det har jag varit bra på idag - att uträtta saker. Jag kom *nästan* i tid till skolan, jag hann till och med packa träningskläder och äta frukost innan ;) Jag gjorde klart mitt linne på modet och började på en klänning. Jag tränade direkt efter skolan, dessutom har jag gjort klart min filosofi. Efter träningen handlade jag med mamma och nu har jag precis lagat mat. Ska tvätta några maskiner och försöka skriva klart psykologin. Som ni hör kommer det bli svårt för lilla jag att lägga mig i tid ikväll. Men det ska jag!

Jag gick till statoil med Nina på lunchen idag för att köpa snus och kaffe. På vägen dit tar Nina en snus ur sin dosa som hon trodde var slut men det visade sig att det var en del kvar, alltså hade hon egentligen inte behövt köpa snus.. Anyway, Ninas tanke var fin i alla fall - "Det är bättre att ha än att inte ha." och det är sant. Må jag säga. Klockren kommentar.

Helgen spenderades hos Andreas i Karlstad. Mycket trevligt. Måste tipsa om filmerna Blood diamond och Surfs up. Asbra. Kom hem från Karlstad igår eftermiddag och pallrade mig iväg till träningen på kvällen, styrkepass en timme och en timmes box med Suss. Skönt att röra lite på sig. SM, Balen och beach 08 närmar sig.. Inte för att man kommer hinna bli fit till SM men man kan ju alltid hoppas och tro ;)

Duscha, tvätta, plugga.

Puss.


En snabbis.

Jag vet att jag är kass på att blogga men det ska jag styra upp. Nu blir det ett kort inlägg, en snabbis blir det ;)

När jag vaknade för en halvtimme sen bestämde jag mig för en sak, och den kommer inte att kunna genomföras utan er hjälp. Jag har en plan, den går ut på att jag ska lägga mig före halv tio ikväll. Jag är så trött idag att jag inte vet vad som är upp och ner. Så dom som ser att jag är inloggad på msn får skälla på mig så jag lägger mig. Okej?

Måste fixa och gå till skolan nu. går 8-15.45 sen träning direkt efter, jag kommer nog sova ovaggad ikväll - när jag väl lägger mig.

A lot of things to do..

Idag känner jag att jag har fått riktigt mycket uträttat. Jag bytte musiken i mp3n och gick en långpromenad mitt på dagen *en och en halv timme* i solen. Så skönt! Nu börjar det verkligen bli vår. Folk har tagit fram sina cyklar, mötte flera stycken med cykelkorgar med hundar i - om inte det är vårtecken så vet inte jag?! Blev alldeles matt när jag varit ute och gått, höll på att somna när jag kom hem. Dock tog jag mig i kragen och lagademat - nyttig mat ;) När mamma kom hem åkte vi ner på stan, köpte lite kläder *ett par jeans, en tröja och en blus*, lämnade iväg balklänningen, tvättade bilen och så solade jag. Börjar få mig lite färg nu.. :) Ikväll ska jag tvätta det sista, plugga en sväng och packa för imorgon, då åker jag!

Min bror ringde idag och frågade vad jag vill ha i studentpresent.. Hur ska jag kunna veta det? För det första har jag aldrig tagit tudenten förr. För det andra vet jag inte vad jag kommer behöva när jag flyttar i och med att jag inte vet vart jag hamnar... Detta är inte lätt. Man kan ju inte önska sig en kofta *tydligen*.. Det måste vara något viktigt.

Jag måste även säga att det inte finns många som skriver en så intressant blogg som min vän Tommy. Gårdagens inlägg "Eldorado, promenader och flygfisk!" får 4 toasters.

Sol!

Det är grymt fint väder idag igen och jag blir så glad! Helt sjukt. Blir så sugen på en promenad. Ska byta lite musik i mp3n, duscha och ta en lång promenad tror jag. Ut i friska luften! :)

Håller för övrigt på att tvättar och packar just nu, imorgon åker jag ;)

Skriver mer ikväll, när jag fått allt gjort. Ska bland annat sola med Åsa ikväll.

Puss.

Travis Tritt - Southbound train

Missförstådd.

Haha, nu tror folk att jag har varit magsjuk *i och med mitt förra inlägg* - men så är det inte. Jag har bara min vanliga nojja för att bli magsjuk, men jag är det inte. Så, nu har vi rett ut det.

Jag är fortfarande hemma i alla fall. Ska packa allt imorgon och sola en sväng. På fredag åker jag. Det är inte långt kvar och jag sprängs snart.


Gick faktiskt till sklan en snabbis idag och hade mitt historieseminarium, skönt att det var så många som var med så man slapp säga så mkt. Lite sa jag i alla fall. Förklarade bland annat tendenskriteriet, att Djingis Khan var en aktör och Rankes tankar om hur historieskrivarna skulle bära sig åt. Skönt att ha det gjort! Efter skolan bar det av hem till mig, Ann följde med. Vi åt en sväng sen gick vi *ja ni hörde rätt, jag gick* ner på stan och solade. Galet fint väder! Dagen med Ann avslutades med en kopp te på kafét hos hennes mamma.


Ikväll har jag laaatat mig!


Daughtry - Used to


Born to be nuts.

Usch, gillar inte denna magsjuka som vägrar ta slut.. Nu är i alla fall jag helt slut och stannar hemma resten av veckan för att överleva mig själv.. Har varit på BUP i en timme idag och hos Krumlinde i två och en halv. Bestämde mig för att stanna hemma och ta igen mig så jag i alla fall är någorlunda människa till helgen.

Ge mig fredag nu?! det är i alla fall bara tre dagar kvar :)

Nej, film och lata mig nu... plugga och tvätta ikväll.

Puss.


Staind - so far away


Försoven.

Japp, jag har försovit mig.. Hejja.

4 dagar kvar ;) Snart hun.

The Last Goodnight - Pictures of You

Absolut ingenting.

Idag ska jag skriva om absolut ingenting. Det händer inte så mycket mer än så just nu. Visst är Odd och Eva här nu och det är kanon men det är lite av en självklarhet att träffa dom.. dom är ju i princip familj <3

Har mest sovit och shoppat med Eva idag. Latat oss... Nu ska vi surra lite och äta. Jag lär plugga en sväng och sen blire dans ikväll. Ärligt talat är jag inte alls särskilt sugen på dans. Jag vill mest bara ligga. Tror ärligt talat att jag börjar bli suk. Känner mig lite febrig, seg och är inte pigg på något alls. Uua.

Nej, nu ska jag sluta gnälla och klaga.

Puss.

Helg.

Helgen är nu här och den är väldigt efterlängtad. Jag har nog aldrig varit så trött som jag var i morse när jag vaknade. Jag har bara mig själv att skylla för att jag inte sover, men det handlar om prioriteringar ;)

Dagen har varit rätt okej. Kom nästan i tid i morse, blev nog bara knappt 5 minuter sen *yey* Fick tillbaka filosofiprovet, jag som fasade över att få se resultatet blev överraskad när jag fick ett VG+.. Tro det eller ej. Inte illa för att vara jag - hatar filosofi. Dessutom hade studentkläderna kommit.. Jag, Mica och Cilla haffade våra snabbt som ögat. Haha.. Jag och Mica kom på den galanta planen att hon, jag och Cilla ska återvända till Rom tillsammans också, någon gång nu när vi gått ut. Anyway.. Slutade skolan lite tidigare, jag och Mica gick hem till mig och gjorde scones :) Rätt så skön fredag med andra ord. När Mica gick hem så började jag städa, har städat sen dess. Är äntligen klar. Odd och Eva kommer om typ 2 timmar, ska duscha och göra i ordning mig, vi skulle tydligen gå ut och äta ikväll verkar det som ? Jaja. Saknar dom som fan och det ska bli sjukt kul att träffa dom igen, mamma och pappa <3

För övrigt har veckan knallat på rätt bra. Varit en skön vecka. Dock mycket funderingar på vad jag ska söka nu efter St Micke. Asökningarna ska vara inne den 15e och jag känner mig faktiskt ganska säker på hur jag vill göra med allt. Skönt!

Föresten, om en vecka ganska precis så är jag framme i Örebro, Andreas kommer och hämtar mig där. Mys!

Nej, duscha nu... kanske plugga en trudilutt sen göra i ordning mig. Puss!

The Knife - Heartbeats

image62

Rom - 07
Markus, jag, Mica och Cilla i solen vid Capitolium

Framtiden.

Nu ska jag tydligen bestämma vad jag vill göra med mitt liv. Vilken skola ska jag gå på? Ska jag ens plugga vidare på en gång? Vad ska jag i såna fall plugga? Vart vill jag? Jag har inte alls brytt mig så värst mycket om dom frågorna tills nu, nu har dom hunnit ikapp mig och ansökningarna ska vara inne på tisdag. Rätt sjukt att sitta här i sängen och fundera över vad man ska göra och veta att man måste ha bestämt sig på tisdag. Helst ännu tidigare. Jag ser det både som ett omöjligt uppdrag och en utmaning på samma gång. Det är ett beslut som är mitt, som bara jag kan fatta. Jag är inte ens bra på att fatta beslut.

Jag fick min studentmösssa och lite mer sudentsaker igår. Ett glas, en visselpipa och studentkondomer. Haha. Det börjar kännas att studenten kommer allt närmare, 5e juni! Även det är både roligt och hur tråkigt som helst. Det är ju en vana att gå till skolan varje dag och träffa alla kompisar, ska jag nu helt plötsligt sluta med det? samtidigt ska det bli kul att dela dagen med alla nära och kära. Det är bara just den dagen som jag tror kommer bli rolig, dagen efter är man både bakis, bitter över att ha gått ut skolan och inte få träffa alla varje dag och så har man ångest och nojja över att framtiden inte ska bli som man tänkt sig.

Nej, jag ska sluta fundera nu.. Äta lite frulle, hoppa in i duschen och ta mig till skolan.

Puss

image61

Snälla sluta nån gång...?

Jag trodde att magsjukan nått sin kulmen för längesen och att det var på väg att lugna ner sig nu. Men fan vad fel jag hade! Alla är ju sjuka! Kan fan räkna upp tio stycken. Jag orkar inte mer nu... kan det inte bara ge sig?

Imorgon blir jag hemma..

Blää..

A, kom hit.

Två lyckliga dårar

Allt är så bra just nu så jag blir knäpp. Jag sprängs.. Snart är det slut på skolan, inte ens två månader (!) kvar till studenten. Visst ligger jag efter lite i skolan men det är en världslig sak om man tänker på vad som komma skall.  Våren och sommaren är på väg med allt det har att erbjuda. Öland, Malung, sol, mys, vänner, känslor. Ska bli så skönt att få komma från Mora, urskogen, och ge mig ut i den riktiga världen istället för yttre rymden. Dessutom så kommer Odd och Eva hit till helgen och det ska bli så kul, inte träffat dom sen i Februari, vi som alltid ses annars. Helgen efter det åker jag till Andreas, ja tack. Det är inte så långt kvar till valborg och SM heller. Allt är bra.

Negativt med att flytta från Mora är att jag kommer sakna alla hur mkt som helst... Ann liksom, kom igen, vi har kännt varandra och hållt ihop i 13 år.. Det har ju varit vi, dårarna, vi har brutit ben tillsammans, tältat i trädgården, retat våra föräldrar till vansinne och lagat oätlig mat i alla tider. Hur ska detta gå?
Ann funderade idag:
"Om man öppnar magmunnen, slappnar av i matstrupen och svalget och ställer sig på händer, rinner allt ut då?"
Kom igen Ann. Hur ska jag klara mig?

Nej, nu ska jag städa av här, äta, plugga, tvätta och fylla i ansökningarna till högskola/universitet som ska in.

image60

Kärlek.

Det finns bannemig människor på den här planeten som aldrig slutar att göra en... ´förvånad, så glad och jag vet inte... så man tappar andan.

Odd och Eva


Fyra toasters.

Har varit dålig på att blogga nu igen, men jag har faktiskt haft viktigare saker för mig. I onsdags fick jag besök av en viss Andreas som hade tänkt att stanna tills på torsdagen, det slutade med att han åkte hem igår - och jag följde med. Så nu vet dom som undrar varför jag inte varit hemma vart jag har varit.. Och jag har sett Karlstad en snabbis.

Nu är jag trött..

Den här veckan får fyra toasters.


Livrädd.

I eftermiddag fick jag veta att någon spytt i skolan, jag med min emetofobi.. Shit. Är alldeles i upplösningstillstånd.

Positivt är att min balklänning kom idag, jag var tveksam till färgen när jag beställde den men nu är jag supernöjd! Har inte haft den på mig ordentligt än då jag är ensam hemma så det finns ingen som kan hjälpa mig med snörningen bak, tror dock *eller jag vet* att jag kommer behöva en underkjol. Nästa projekt är alltså att åka till blge och köpa sjal, handskar, underkjol och kuvertväska. Mysigt :)

Lämnade även in projektarbetet idag. Skönt att ha det ur världen. Nu kan jag börja fokusera på det jag missat och skjutit upp för att bli klar med projektarbetet. Rätt mycket att göra i skolan nu men det är snart slut på skiten! Sen blir allt roligare när man har något att se fram emot. Om två helger kommer mamma och pappa 2 hit *Odd och Eva* som jag inte träffat på två månader. Helt galet. Längtar så :) Helgen efter det tar jag mitt pick och pack och far ner till Andreas i Karlstad, det ska inte alls bli helt fel det heller, längtar mer till den helgen faktiskt ;)

Nä. Äta, plugga.... *hoppas jag inte blir sjuk*

Puss!


RSS 2.0