Stockholm

Nu åker jag till världens bästa Stockholm, kommer hem till Mora igen på söndag.
Puss.

image11

Ja tack!

Den här skulle jag inte tacka nej till. Så om någon har en slant över ;)

Britneys nya parfym i alla fall. Midnight Fantasy.

                           image10 

Porrfilmsnaglar

Nu för tiden är mina naglar oftast röda, londonröda till och med. Love it. Idag i cafeterian berättade Nina att mina naglar minsann är porrfilmsnaglar, haha. Riktigt kul tös det där :) Imorgon och på fredag är det dags för oss (SPSP05/SPKU05) att prova ut studentmössor, det kommer jag självklart missa för jag har lyckats pricka in min tripp till sthlm just då. Menmen, kommer sakna vår klass när vi tagit studenten. Man får ta vara på tiden som finns kvar för det är ju trots allt 10 månader kvar :)

Nu lär jag tvätta några maskiner så jag har något att ha på mig i Sthlm. Åsa kommer väl förbi en vända så småningom också, lär ju säga hejdå när jag ska vara borta i hela 4 dagar ;)

Tips.

Rött nagellack från Mavala 39:-

(jag har nr 53. London)


                                   image9


Sista dagen imorgon

Imorgon är sista dagen i skolan den här veckan för min del, sen tar jag mitt pick och pack och förflyttar mig ner till sthlm. Ska bli riktigt skönt att komma iväg en sväng. På fredag är det provning av studentmössor i skolan så det missar jag ju, menmen. Shit happens. Blev klar med den sista engelskauppgiften idag *tack för hjälpen Jocke* så nu slipper jag tänka på det också, kan lämna in arbetena imorgon och känna mig nöjd med att ha ett VG i slutbetyg i varje fall. Nu är det bara företagsekonomin kvar.

Ska äta och sova, vill inte vara helt död imorgon.

Yngve om historieboken (på göteborgska)
"Ja, den är ju liten ... den är ju inte stoor.."

Pingu

Idag har jag haft en lektion, det var Andra kulturer och den började 13.30. Inte helt fel med andra ord ;) Vad gjorde vi då? -Vi kollade på pingu :)

                                          image8

Riktig kyla

Nu börjar det bli riktigt kallt ute, kylan biter tag i både märg och ben och då är det riktigt kallt, inte shortsväder nu (kom jag på när jag stod och väntade på skjuts hem nu ikväll - i mina shorts). Kollade morgondagens väder på smhi alldeles nyss och det är illa, det är kallare i Mora än i Sthlm både idag och imorgon. Låt mig flytta till Sthlm? Den platsen är bättre än den här, inte nog med att det inte spelar någon roll om man missar bussen för det kommer en ny inom några minuter (här i Mora får man vänta halva dagen) det är varmare också. Älska.

Idag har jag varit ute och ridit, ca 8 km blev det och det är inte illa :) Ska börja rida ute hos Anette varje måndag.
Jag : Ja men tack för idag då så ses vi på måndag igen.
Anette : Ja, hör av dig på söndag så hörs vi om måndag.
Bra där Anette, lärare i svenska och allt, schysst ;)

Nu ska jag lägga mig och läsa så jag orkar upp till skolan imorgon, jag börjar ju trots allt 13.30 ;)


Första veckan avklarad

Japp, nu är första skolveckan helt avklarad (var dock bara halv vecka). Är helnöjd med mitt schema, could´nt be better ;) Hade religion, psykologi och andra kulturer idag, helt nya ämnen alla tre och de verkade faktiskt helt okej allihop. Intressant med psykologi, tycker att vi borde få åka till säters mentalsjukhus-museum och ta en kik på "redskapen" man använde för att få bukt med psykpacienter förr i tiden. På kursen andra kulturer var vi bara fem stycken idag (Jag, Rebecka, Linn, Tillää och Mica), skönt med liten klass. Tror inte att någon av oss egentligen hade koll på vad kursen innebär men det verkar då intressant i alla fall (olika sätt att se på världen och hur man får förståelse för andra kulturer mm) De 80 minutrarna gick smällfort.

Efter skolan jobbas det. Igår hos Claes och idag på Wear It. Anyway, ska upp och jobba om 8 timmar igen men det är lika bra det annars vänder jag bara på dygnet så fort det blir helg och är helt död i skolan under veckorna.

Ikväll blev det som det blev, sover ute i stugan. Har inte tvättat bort smink eller borstat tänderna eller nåt sånt. Hungrig är jag också, men såhär går det när folk beter sig som skit.


Du är vad du äter

Dagen har varit rätt okej. Var i skolan till runt 14 sen åkte jag och jobbade till 17 hos Claes. Åkte och handlade med mamma och nu ligger jag och kikar på tv. Var just Du är vad du äter, rätt tråkigt program plus att man får dåligt samvete över allt skit man stoppar i sig. Tänkte ta med Åsa på en promenad men hon ville inte, nu ligger jag är och är smällsugen på choklad.

Skulle vart ut och ridit imorgon men nu när det har varit fint väder i några dagar så har höt hunnit torka så det är lika bra att ta reda på det innan det börjar regna igen, blev alltså ingen ridning. Får ta med Cobra ut en sväng på söndag istället :) Riktigt kul att ha börjat rida igen, ut i skogen alldeles själv. Alldeles tyst, love it.

Ska kika på Human Trafficking nu, sen sova.

BB

Var till BB i Falun idag och tog en kik på den finaste på jorden. Frida :) Lite småkinkig men ojojoj så söt. Malin såg relativt pigg ut med tanke på omständigheterna. Jag är stolt över min bror som skaffat sig en så fin familj :) Älskar.

       image7

Första dagen på det sista året

Japp, nu gäller det. Sista året på St Mikael i Mora. Sen blir det studenten. Längtar så jag sprängs. Har med andra ord varit i skolan idag.

Nu ska jag göra några ärenden sen åka till BB i Falun för att kolla läget.

Bättre

Är på lite bättre humör idag, men bara lite bättre. Jag befinner mig ju fortfarande i Mora. Anyway. Ska upp på Kappahl med Åsa en sväng sen ner på stan och köpa block tills imorgon, skolan börjar ju :) Känns faktiskt bra. Att få träffa alla igen som man inte sett skymten av på hela sommaren, att få lite rutin och inte kunna ligga och sova till 1 på dagarna.. Sista året nu också, kommer säkert gå rätt fort.

Den 30e åker jag till Sthlm, det ska bli skönt att få vara där i 4 dagar. Shoppa, umgås, dansa <3

Backstreet boys - I still

Platsen gud glömde

Fy fan för Mora. FY FAN! Hatar den här hålan så jävla mycket. Skulle göra vad som helst för att få flytta här ifrån. Gå ut trean fort som fan och sen bara dra, aldrig mer komma tillbaka.

FY FAN.

Webbisar

Stör miig att det inte läggs ut webbisar som det ska på landstingets hemsida. Bilder på nyfödda bebisar från mora/falu lasarett. Vill ju ha en på Frida. Stör mig även att femman verkar ha havererat på tvn är hemma. Trean är ju skit och på fyran visas beckfilmer som man redan sett, samma filmer går ju varje söndag kl 21.00 varje år såhär dags.

Ikväll har jag i varje fall lagat mat och bjudit hit Åsa och Cristian. Honungsmarinerade kycklingfileér, tsatsiki och hemgjord potatissallad utan klegg, helt vanlig potatissallad med potatis, tomat, ärtor, ruccola och lite sånt. Blåbärspaj till efterrätt, of course.

Efersom att tvn inte vill som jag vill och det inte finns några bebisbilder att kika på så tänker jag läsa klart dom sista 5 sidorna jag har kvar i boken jag läser, sen ska jag börja på en ny. Kl 10 kommer Etoile ringa och väcka mig för att få ner mig på butiken. Kommer hinka i oss kaffe och prata smörja :)

James Blunt - Tears and Rain

Scotts

Fin kväll igår, perfekt.. Hade hur kul som helst :) lagom mycket folk, duktigt folk och bra musik.

Strax innan paus ser jag att jag har ett missat samtal från min bror, Robert, samt ett sms från mamma. Hon berättade att jag blivit faster, åt en flicka som ska heta Frida. Blev jag stolt eller?! <3

                         image6


Jävla turister

Jobbade på Wear It idag. En del av kläderna hänger så högt upp att man behöver en pinne för att ta ner dom. Det kommer in en turist.

"Säg till om du vill att jag tar ner något som hänger högt upp."
"Excuse me, I don´t speak danish."

Tur att dom har sån koll, hatar turister.


Ikväll ska jag dansa, det är scotts <3


Att göra något nytt

Det har jag gjort ikväll. Något nytt, något jag inte ens kunnat tänka mig att överväga förr. Haha men OJ, det var så kul!

Ge mig dagens ros i Masen.

Nära döden upplevelse

Jag överlevde, begravningen är alltså inställd. Tog cykeln ner till tandläkaren och andades in den äckligt sterila och plastiga luften. Mitt moraliska stöd Sus hann ner innan det var dags att gå in och lägga sig i stolen för att köttas sönder. När jag väl låg där tänkte jag på Sus bästa och bad henne sätta sig i väntrummet igen så hon skulle slippa se mig ligga där och plågas. Sen satte det igång, utan bedövning borrades det i mina framtänder, hej och hå. Mot alla odds gick jag där ifrån levande, helt utmattad fast med fixade tänder. Jag överlevde.

Det gjorde däremot inte Elvis. Idag är det 30 år sen han dog.

                                image5

Att försöka trappa ner

Det är inte det lättaste, verkligen inte. Men det går om man har rätt inställning och får stöd och uppmuntran från närstående. Nu pratar jag alltså om att trappa ner tävlandet, danstävlandet. Det behövs verkligen. Nu när jag börjar sista året på gymnasiet och satsar på att få hyffsade betyg i de ämnen jag har kvar finns det faktiskt varken tid eller ork att tävla flera helger i rad. Ibland varje helg i en månad.

Men tji fick jag, jag har en tävlingspartner vid namn Mattias, vi har arbetat oss upp genom klasserna tillsammans. Det kan vara bra att byta partner lite också, annars blir man less på varandra och börjar se varandra som syskon istället för danspartners. Nu har tre andra jätteduktiga killar frågat om jag vill tävla någon tävling till hösten. Och JA, det vill jag, hade varit så kul. Då är grejen den att jag lär tävla några med Mattias också, minst tre tävlingar med honom. Då är jag uppe i SEX jäkla tävlingar ändå sen.

Det är inte lätt, att försöka trappa ner.

Kaffestugan

Ja, kaffestugan är platsen. Om man lägger ihop alla timmar jag suttit och umgåtts med nära och kära där, undra hur många veckor det skulle bli. Var där idag och klämde i mig min krångelsallad. Pastasallad med kyckling minus majs och ärtor plus fetaost, iste till :) For runt på stan med Åsa ett tag, passade även på att handla lite på matekonomen. När vi jag kom hem till Åsa efter våra äventyr fixade vi naglar och jag klämde min pansarfinne.

Nu ska jag packa in mamma och pappa i bilen och styra min kos mot Plintsberg, ska till bror en vända. Blir trevligt, spännande att träffa dom en sista gång innan storken kommer :D

Imorgon ska jag till tandläkaren, hör jag inte av mig efter kl 13.30 imorgon, be mamma ringa en begravningsentreprenör. Kom gärna på min begravning, skriv önskemål om fikabröd i kommentarsfältet här på bloggen.

Älska.

LdB har en ny doft på sin hudcreme, eller ja, många nya dofter. Den här fastnade jag för i alla fall :) Åsa köpte en så sprang jag och tog av henne hela tiden, så jag samlade lite ork och tog mig till affärn och köpte en egen ;)

                              image4 


Scoop

Klockren film, har sett den två gånger nu men skulle lätt kunna se den 20 gånger till.Alla jag känner som har sett  Scoop håller helt med mig.
Se den! :)

                       image3

Den bittra sanningen

"Jag såg faktiskt en snygg kille i Mora för nån dag sen.."
"Var han turist?"

Kofta

Någon mer än jag som läser Elin Klings blogg på stureplan.se?
Tjejen har stenkoll på allt som har med mode att göra och jag fastnade för den här koftan.
Den kommer från H&M Trend och finns ute i butik från och med nästa vecka.
Pris 398:-

                                image2

Honey, I´m home.

Vad gör man när man inte har något för sig? skaffar en blogg kanske. Anyway, nu har jag en.

Sommarlovet börjar nå sitt slut och det är snart dags att återvända till skolan igen, jag måste erkänna att det ska bli skönt att få lite rutiner. Slippa sova till 1 varje dag och lata sig i sängen till klockan fem och sen sätta på sig ett par gamla utslitna mjukisbrallor, sig ner på videocenter för att hyra en film som är uthyrd så många gånger att dvdskivan ser ut att varit med om en bilolycka.

Idag då, varit på Wear It med Etoile hela dagen. Brukar aldrig hitta kläder jag gillar som passar mig på Wear It. Men idag, ojoj.. det blommar i asfalten, hittade världens snyggaste tubklänning, svart kortkort *love it* utöver klänningen fick jag ju självklart lov att lägga undan den söta rutiga jackan. Min plånbok mår inte bra alls av mitt shoppande. Men det gör jag :) det är ju en tjejgrej, att inte ha råd att köpa ordentlig mat i slutet på månaden och inte kunna öppna garderoben utan att få ett ton kläder över sig. Det är precis så det ska vara.

Igår skulle storken ha kommit, men den kom inte. Verkar inte komma idag heller. Det är bara att vänta, längta och hoppas :) <3
(Nu tror folk att jag är gravid men så är icke fallet. Min älskade storebror som förmodligen är en av dom som står mig typ allra närmast ska bli pappa för första gången..)

Familjen är nog det bästa man har. Den finns alltid där, jämt. Älskar, stöttar, gnäller och skäller. När jag var liten bråkade jag och mina syskon aldrig, det gör vi nu. Jag och Robert (han som blir pappa) är riktigt duktiga på telefontjaffs. Argumentera lääänge, ända tills man tjaffsat så mycket att man inte ens minns vad saken gäller, det har spårat ur. Viktigaste är ändå att ha rätt över storebror och få honom att erkänna det. Pappa är lite vimsig, men vad gör det. Han är ju fortfarande pappa, och humor lider han ingen brist på <3
Mamma följde med mig och kollade på kläderna jag la undan idag, enligt henne fick jag hur stor röv som helst i klänningen och jackan såg ut som en kannadensisk skogsarbetarjacka. Fast med grå/svarta rutor istället för röd/svarta. Även om hon ofta har synpunkter och invändningar på hur man gör det mesta så hänger hon alltid med, hon är utrustad med ordentligt tålamod den där damen, i alla fall ibland <3
Jag älskar min famij.

Jag har skrivit om inget speciellt. Typiskt mig.

David Grey - It´s not easy being me


RSS 2.0