Effektiv tjej.

Gick upp 7 i morse, var hos tandregl. kl 7,40 och då rök den. Rälsen är boooorta. Helt borta, inte en jäkla plåtbit kvar. Göttans. Drog till skolan för grupparbete till strax före 12. Gick hem och vilade lite, men misslyckades. Ingen ro i kroppen, saknar N och kan inte åka till honom :/ Men men.. Drog ner på stan 13,20 och fick bettskenan och tråd på insidan av tänerna i underkäken så dom inte smiter iväg nu när rälsen är borta. Gick ett bra tag på stan, fick med mig örhängen och 4 tröjor hem. Det var jag värd, plus att inget av det jag köpte kostade över hundringen. Kom precis hem igen, har bara hunnit duscha och snacka med Alexandra i telefon. Skrev precis en sammanfattning på grupparbetet också och skickade runt till gruppen. Nu blir det disk, lite städning, ficka i ordning mig och dra till Johan på lite maaat. Han, jag och Alexandra :)

Grupparbete imorgon, sen heeeem, PÅSK! :D

♥♥♥

Sniffsnaff.

Somnade efter skolan idag och sov ett par timmar på eftermiddagen. Alexandra och A-K kom hit vid typ 18 och så hinkade jag och Alexandra i oss massa kaffe. Har skjutsat hem henne, hämtat mp3 hos Johan och lite annat sen 22. Är inte det minsta trött, klappträ. Det är jag det, det ordet har Niclas lärt mig ;) Haha..

Ska upp 7 imorgon, äta frukost och ta mig in till stan. TANDSTÄLLNINGEN SKA UUUUR. Kommer bli grymt skönt att bli av med plåtskramlet.. Inte särskilt smickrande att ha det direkt. Därefter väntar grupparbete, ska tillbaks till tandregl. kl 13,20 och få min bettskena.. Vidare hem och städa + packa. Dra till Johan och käka med honom och Alexandra. Seen ska jag dra mig hemåt Dalarna, hem till pappa. Kärlek.

Niclas lär jag inte se röken av på ett tag och inte vill jag heller. Stackaren åkte på magsjuka ikväll, går på hans jobb så det var väl bara en tidsfråga innan han också skulle få det. Dum flickvän som sitter 2500538902 mil bort och inte kan hjälpa. Men jag hade bannemig inte velat vara där heller. Tänker på dig i alla fall snaff.

Kärlek.

Idag vaknade jag och N vid 6, kanske? Han skulle jobba 7 så han drog till jobbet i tid osv. Kvart över 7 får jag ett sms där han berättar att nu härjar magsjuka på hemtjänsten, där han jobbar. Jag somnar om och drömmer mardrömmar till kl 9, halv 10 kommer mamma och hämtar mig.

Vid 1 kom min bror, Malin, Frida och Matilda. Underbart att få se dom igen och busa lite med barnen, mysa också faktiskt. Viktig tid, viktig kärlek åt viktiga människor.

N är också viktig och får viktig kärlek men inte inatt, nu sover jag hos mamma och pappa tills imorgon. Då far jag till Karlstad igen och får se hur lång tid det tar innan jag kommer hem igen. Hoppas inte my Löve får magsjuka för då lär tyvärr hela hans familj säkert få det och då tar det ett tag innan alla är friska. Uscha, hoppas han klarar sig och resten med.

Har inte sovit utan på jättelänge, känner att jag behöver den tryggheten, men jag vill ju inte bli sjuk, ifall att :(

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Fixa och trixa.

Väckarklockan ringde 5 (!) i morse, inte ofta man är vaken så tidigt men Niclas fick lov att hinna med en buss som gick till mora 6,30 här ifrån Karlstad så jag skjutsade honom. Uu. Obra tid, obra att han åkt hem.

Plugg idag, grejar med vår ledarskapsintervju, imorgon ska vi sitta i gruppen och sammanställa. Hoppas vi kan ta helg imorgon förmiddag och slippa skola på fredag. Har planer då.

Skulle gräva rätt på min hålslagare så jag kunde sätta in massa räkningar i pärmar. Jag har den i en korg som står vid soffan med en annan korg över. Lyfte på den översta korgen för att komma åt det som var i den nedre. Vad händer? Botten på skiten åker ur. I den korgen hade jag alla papper och grejer jag fått i skolan sen jag började här. Satt på golvet i säkert en timme och rensade och grejade innan jag sorterat ut allt som skulle slängas. Skitdrygt men hur skönt som helst. Nu hittar man saker man letar efter igen, i alla fall i korgarna. Nu är det bara resten av lägenheten kvar. Haha..

Ska fortsätta min lilla städdag nu jag.

Superdag.

Uuu vilken dag. Gick upp 7 och drog till skolan, skitintressant föreläsning faktiskt. Mkt värd. Hem och käkade lunch, tillbaks till skolan för grupparbete en sväng. Hem igen och for till Konsum med Niclas. Handlade lite smått och gott. Hämtade upp Johan och Alexandra och drog till Mariebergsskogen och grillade korv. Blev väl där i en och en halv timme i alla fall. Ute i friska luften. Blev nog för mycket sånt för min del för nu är jag helt slut. Totalt. Men skön dag i alla fall, superväder :)

Igår kom jag ner till Karlstad igen, tog Niclas med mig. Innan vi åkte så jobbade han hela dagen *hela helgen faktiskt, och hela arbetsveckan innan* och vi åt i Nusnäs för Jessica fyller 20 idag. Grattis till henne :) Massa god mat, morotskaka, tårta, sol och trevligt.

Ska hoppa in i duschen nu, Johan och Alexandra kommer hit snart. Niclas har grejat så vi tydligen ska fixa med charader, scharader... stavning?

PUSS

Vår?

Vasaloppsveckan är över, nu kommer våren, eller nu brukar den i alla fall börja komma :) Verkar så i år med. Soool typ varje dag, bart här och där på vägarna, inte skitkallt längre, ljust rätt länge på eftermiddagarna/kvällarna. Snart kommer det börja lukta helvete ute och det älskar jag :)

Pluggar och grejar på toa. Har en tid hos min läkare på tisdag morgon, i Karlstad. Åker dit på söndag kväll. Hoppas det kan få lösa sig nu, det här funkar inte....?

Älsk ligger och sover. Jag vill också men kan inte ligga ner och får ingen ro.

jag fryser

RSS 2.0