Vinter.

Då var ännu en skolvecka avklarad. Det har gått både bra och dåligt och nerverna har spökat av och till, menmen. Nu är det helg i alla fall :)

Den riktiga snön kom i veckan också, jag tror att den kommer ligga kvar *tyvärr* Kämpigt att pulsa i 3 dm snö när man går till skolan, men det hör väl till antar jag. Det ser ut som en julsaga ute i varje fall. Nu vill man ha nån att mysa med i mörkret.

Ikväll blir det bakning med tjejerna (plus Mats och Simon?) hemma hos Suss. Ska bli mysigt att bara kunna umgås och inte tänka på och oroa sig för skolan. Den här helgen ska jag bara göra sånt jag vill göra :)

Snart är det lucia, har ju börjat på kören i skolan så nu har man en massa låtar på hjärnan som man går och nynnar på hela dagarna. Tänk om man skulle ha börjat i mirandakören också, det hade varit kul att gå med i det "riktiga" luciatåget och inte bara i skolans. Men det är väl lite sent påtänkt nu antar jag? anyway, det hade varit kul.

Nu ska jag äta något och kika lite på tv innan det är dags att bege sig hem till fröken Rudberg.

image35

Götene

Igår var jag och tävlade i götene med Mattias från Sthlm. Ny partner med andra ord.. Gick bra för att inte ha tränat nåt alls innan. Vi är nöjda med vår fjärdeplats och hade kul :)

Eftersom jag åkte till tävlingen 7 igår morse och kom hem strax efter ett inatt så är jag helt slut. Inte så konstigt när man har dansat en hel dag och åkt 74 mil bil. Nu har jag fått sova i alla fall, men slö är man ju.. Passade på att åka in till storebror i Mariestad på vägen hem från tävlingen igår. Lånade duschen och fick mat, fick ju även träffa Nils och Oscar <3 älsklingar.

Idag blir det en trip ner till Borlänge, kupolen är målet. Ska köpa ett par skor som jag har lagt undan, dessutom är jag i ett akut behov av ett par nya mjukisbraller. Hittade ett par på HM i mora men dom var slut i min storlek, i alla fall den färgen jag ville ha. Plus att jag har hittat en klänning som jag vill ha på Gina Tricot. Svart partyklänning som kommer passa grymt bra ihop med skorna jag har lagt undan.

Älsklings-David, du ska få en bild :)

Sjukt gott.

Japp, Oreos är sjukt gott. Farligt faktiskt.

Nu - skolan.
Sen - frisören *äntligen*

image34

Jo men så att det ...

Ja, vad säger man. Just nu kan jag inte bestämma om allt går bra eller dåligt, inte heller om jag mår bra eller dåligt heller för den delen. Alltkör ihop sig men det är bra saker som kör ihop sig och krånglar till det. Ääh, jag vet inte. Jag tänker ge allt tid och ta det som det kommer helt enkelt, men det kommer jag inte klara med tanke på det tålamod jag är utrustad med - dvs inget alls.

Annars då... Hästarna mår bra, dansen går sådäär. Igår gick det inte alls bra på dansträningen, kändes som att vi var i D igen.. Det gick skit helt enkelt. Jag och Mattias har varit på topp ett bra tag nu, det har gått bra på träningar och tävlingsresultaten ska man väl inte klaga på. Nu är vi i en svacka, hatar svackor. Helt onödiga. Menmen. Bara att bita i det sura äpplet och fortsätta träna antar jag?

Helgen har varit helt lugn, bara legat hemma och latat mig. Kollat på en massa tv och tvättat. Såna helger kan man behöva. Skönt att inte ha något planerat utan bara ta det som det kommer. Egentligen hade jag planer för helgen som nyss var men det blev inte som jag/vi tänkt oss. Synd, men bra att ta det lugnt ibland också.

Plugga nu. Skolböckerna vet man i alla fall vart man har. Det är alltid något.

Lars Winnerbäck - Om du lämnade mig nu

Ibland måste man bjuda på sig själv.

Ja, det måste man.

Ha en fin helg ;)

image33

I need a miracle.

Ja, det gör jag. Jag tänker mig ett scenario som egentligen bara händer på film, men jag har en god och nära vän som varit med om något som egentligen bara händer på film så varför skulle det inte kunna hämda mig ?

Hopplöst. Jag tycker inte synd om mig själv men man har faktiskt rätt att vara besviken och allmänt off ibland. Hädanefter ska jag koncentrera mig på skolan, familjen, vännerna, dansen och min kropp, bli nöjd med mig själv. Fixa utväxten och sånt ;) Skitsamma om man inte får som man vill eller får bekräftelse, känner man sig snygg så känns det bättre. Shoppa brukar också funka när man egentligen mår kiss.

Just my luck.

Det här är fan helt otroligt. Har jag en inbygd magnet som drar åt sig otur? Tror fan det.

Från och med nu ska jag fan inte bry mig om mer än vänner, skolan, familjen och  dansen. Aldrig mer ska jag låta mig själv få förhoppningar över något jag vet ändå kan försvinna.

Skolan - here I come.

So long suckers.

Massage

Ikväll har jag varit hos vår lagledare Tommy och fått massage, asskönt. En hel timme, shit vad snurrig man blir efter.. Helt galet. Men det gjorde susen i alla fall, massage oftare tack?! :)

Kvällen avsnitt av DH var galet bra det också. Att man kan göra en serie med en massa avsnitt som alla är lika bra och spännande är fan en konst. Älska DH <3

För övrigt pluggar jag hela dagarna efter skolan känns det som. Men, det måste göras det också.

26/7 - 08!

Den 26e juli åker jag, Elle, Madde och Anders till Ullevi på Iron Maiden ;) Fixade biljetterna idag, längtar man eller?!

Dagen har jag spenderat nere på stan. Införskaffat en ljuslila t-shit med sött tryck på från JC. Var till och med halva priset så det enda jag betalade var 64.50 ;) Sprang runt med Elle ett bra tag, sen kom Suss ner och Elle åkte ut i skogen med Maggie och plockade lingonris, varför vet jag inte. Sånt gör väl typ föräldrar? Sött i alla fall :) jag och Suss klämde i oss varsin Tacosallad på kaffestugan sen gick vi vidare på stan. Hittade en grå kjol och en mörklila lång kofta, båda plaggen från HM. Nu ska jag skriva ett mejl till min storebror och berätta om mina klädfynd på stan och hoppas att han har lust att ge syster ett presentkort eller liknande i födelsedagspresent ;)

Ikväll kommer jag plugga hela kvällen. Kultur och idéhistoria för hela slanten. Jag, Mica och Tilly skriver ett arbete om teatern under antiken. Rätt intressant men jobbigt att hitta rätt och bra fakta. Bara att jobba på :) Tänkte kolla om Suss kanske har lust att plugga tillsammans med mig?

CSI senare.

You look so fine...

... and I really wanna make you mine. Det är inte långt kvar nu, bara 6 dagar :)

Dagen har varit rätt lugn. Dansade nån timme på öppet hus i skolan sen begav jag mig hemåt igen, duschade och somnade.. Ikväll har vi ätit god mat  och druckit vin. Jag, mamma och pappa.

Är väldigt missnöjd med mig själv just nu. Vet inte riktigt varför, jag känner bara att just nu kan jag prestera bättre än jag gör inom både dansen och skolan. Jag är i en svacka och jag hatar att vara i svackor. För mig finns inte svackor. Jag vill bannemig vara på topp jämt, inte jämfört med alla andra i typ klassen och på dansen utan på topp så att jag känner mig nöjd och det är jag inte just nu. Vet som sagt inte varför. Däremot kan jag känna mig nöjd med att jag börjar känna mig säkrare med vad jag vill och inte göra efter gymnasiet. Vi ska ju trots allt söka in till olika högskolor och universitet i April, det är bara drygt fem månader kvar.

Jag ska inte ägna mig åt något där man löser mycket problem eller räknar matte. Matte och problemlösning är inte min grej, jag vill lösa problemet och ha det löst och hålla mig till det sen, inte få ett nytt problem att lösa så fort jag fått ordning och reda på en grej. Nej, problemlösningar är skit. Däremot har jag fått höra att jag kan snacka och få folk att köpa saker. Misstolka inte nu, jag ljuger inte och så, jag kan få folk att tycka som jag. Det är två olika saker. Vill jag sälja något så fokuserar jag på det och bara det tills jag fått som jag tänkt. Så är det. Marknadsförning och försäljning kanske kan vara något för mig? Visst, ska man sälja får man lov att räkna till viss mån, men det finns det hjälpmedel för.

Nu snackar jag bara en massa igen. Vem bryr sig?

Ska lägga mig och läsa lite nu. Har läst ut da Vinci koden och börjat på Henning Mankells mördare utan ansikte. Eller ja, börjat och börjat. Har väl läst 170 sidor i alla fall. Åsa, tack för att du fick mig att börja läsa böcker. Hun <3

Promdress.

Ja, jag är fortfarande sjuk. Har feber, ont i halsen, är yr och kallsvettas. Mår kiss helt enkelt. Blir ingen tävling för min och Mattias del i helgen med tanke på att båda faktiskt inte mår bra, plus att hans medicin som han äter stod med på dopinglistan.. Skulle dom göra dopingtester på tävligen åker han dit och får inte tävla på två år. Det är det ju faktiskt inte värt. Få dansa några minuter för att senare inte få dansa alls.

Trots min sjuka åkte jag och mamma till Borlänge igår och kikade på balklänningar. Jag hittade två stycken. En ljusgrön vårig och en röd/plommon som var, ja inte vårig i alla fall. När jag var där tog jag kort på klänningarna med mobilen, eftersom jag mitt smartass hade glömt kameran hemma. Idag ska vi åka ner igen och kika på pjäserna, med kameran och så tar jag med mig Annika som smakråd. Kan inte bestämma mig alls, det enda jag verkar kunna bestämma mig om är hur jag vil ha håret på balen. Folk tycker säkert att jag är bakom flötet när jag börjar jaga klänning redan i November när balen inte är förrän i Maj. Men men, vad gör man inte för att få den klänningen man vill ha?!

Nu ska jag fixa i ordning mig så jag är klar när mamma kommer hem från jobbet. Jag mår kiss.

Ikväll ska jag göra spagetti och köttfärssås och kolla på Idol. Så det så.


Hej mitt vinterland.

Eller hejdå. Jag vaknade i morse och kollade ut genom fönstret, det första jag såg var snön. Då drog jag täcket över huvudet igen och försökte somna om, vilket inte gick så bra. Vem kan sova gott när man vet att det första man möter när man vaknar igen är snön?! Jag hatar snö.

Jag är dålig på att blogga. Trots mitt ynka inlägg varje vecka har David fortfarande kvar min blogg som startsida. Tack David.

Annars då..? Jag är sjuk, halsont och feber. Jag har alldeles för mycket att göra och alldeles för lite tid för allt. Nu ska jag tvätta och sova.

GODNATT.

Syskon

Jag älskar mina syskon. Älskar älskar älskar. Jag är stolt över er.

Det finns ingen som känner mig lika bra som er (speciellt Robert) förutom typ mamma.

Just nu sitter jag och kikar på Idol. Det är första gången jag tycker om Amanda.

Dom är bäst, mina bröder

image32

Inget nytt.

Inget speciellt händer just nu. Det är lov. Jag sover, äter, springer på stan och far runt. Gör inget speciellt på dagarna. Skönt som fan är det :)

Härom kvällen hade jag, Annika och Åsa myskväll med massa god mat och vin. Igår läste jag ut da Vinci koden och hyrde filmen på kvällen med Åsa. Det är det enda som har hänt.

Daughtry - Over you

RSS 2.0