Igen.

Idag kom det tillbaks, jag som trodde att jag blivit kvitt det, eller i alla fall att det hade blivit bättre. Men neeeeej. Var tydligen inte dags för fröken Åhs att må bra än. Detta ska fanimig redas ut nu, som fan. Ska ringa sjukan när jag kommer tillbaka till Karlstad och få en riktig tid för en riktig utredning. Sluta låta dom skicka mig fram och tillbaka mellan olika ställen, vägra falla mellan stolarna. Försvinna.

Hade hundra planer idag, ingen av dom blev av, har varit sängliggandes. Husarrest, musarrest? Haha. Annika, min fru, var i alla fall världssöt och kom förbi en vända. Drack lite kaffe, snackade och lockade hår. Mådde lite bättre innan det så dom sakerna kunde jag i alla fall klara av.

Blev lättad när jag såg att mina CSNpengar hade kommit in så at min hyra kunde betalas idag. Det gillades, skönt som fan att slippa ha ångest över det också. Kan i alla fall bocka av en ångestfakor på listan.

Ska duscha av mig innan älskling kommer och hämtar mig, ska åka ut till nusnäs och hämta grejer åt honom så vi kan sova här inatt. Skönt att sova hemma när man inte är helt 100. Han är i Gesunda och åker med Anton, tydligen hade hans bindning gått sönder rätt omgående när dom börjat åka. Tur att hans nya bindningar skickades idag. Löste sig för honom med :)

Ljuset i tunneln?

Imorgon blir det pluggdag och hockey på kvällen. Ska dit med Niclas, hans pappa och hans pappas kompis. Blir nog trevligt. Inte för att jag har stenkoll på hockey. Men ändå? :)

puts


100128

Shit vad fort tiden går, nyss var det ju bannemig nyår och det är redan 28e. Det gillar vi, bort med vintern och hit med våren?! :)

Älskar verkligen våren, man kan börja göra saker och man shoppar en massa. Hittade lite från gina igår, svarta tröjan är från ellos.

Ja tack. Inte så värst dyra grejer heller. Dyraste är svarta tröjan som kostar 249.
Ska styra upp dagen nu. Äta frukost, ta en dusch, fixa mig och åka till Claes och Annika och hälsa på tänkte jag. Hämta N på jobbet strax efter 16. Lär plugga lite också.

Metric - Gimme Sympathy


Vissa gånger händer saker som får en att inse att man inte ska ta varandra för givet. Man ska visa att man uppskattar varandra och älskar varandra. Så är det bara!

Har löst sig med min registrering inför kursen som börjar nu också, Anna Holm räddar världen. Skönt Hoppas jag hinner få CSN nu bara innan räkningarna ska vara betalda. Det löser sig. Världsliga problem är vad jag vill kalla det. Man får se saker i proportion till varandra.

Ska göra ett ryck nu innan mammsen kommer hem från jobbet.

kärlek

Sjuk tjej.

Ligger i sängen, här har jag legat hela dagen förutom en stund när jag åkte till Gesunda för att hämta Niclas och Anton, Niclas bil vägrade starta när dom skulle hem. Igår kväll kollade vi på Sommaren med Göran och den var faktiskt rätt kul. Började känna mig frusen och sådär påvägattblisjuk-seg. Mycket riktigt, idag kan jag inte andas pga nästäppa, har världens huvudvärk, svullen i halsen och den gör så ont att jag kan knappt svälja. Blir en dag i sängen tror jag nog. Rätt skönt, ska plugga massa. Ny kurs idag. Ska faktiskt bli skitkul. På riktigt! :)

N är på väg med mat som vi ska laga, sen ska han på hockey ikväll. Pappa ska också iväg och jag och mamma har inga planer, kanske vi hittar på något mys? Tur man har världens bästa N som hjälper när man är sjuk. I morse for han till Nusnäs för att hämta grejer och Anton så dom kunde åka bräda. När han var hemma hämtade han även vetekudde *som han dessutom värmde innan han kom hit med den*, panodil och nässpray och kom hit med när dom var på väg till backen. Det kallar jag guld.

Tuff - Ruck a pit bridge

Jag vill.

Det finns hundra tusen saker jag vill göra just nu. Jag vill lära mig åka bräda, jag vill åka till USA och fara runt överallt där ett år. Södra delen när det är vinter i sverige och norra när det är sommar! Jag vill att det ska bli vår, sommar också, och att det aldrig mer ska bli vinter igen. Jag vill åka hem till min, jag vill att Ann och Fredrik ska komma hit soon. Jag vill äta massa god mat, jag vill tälta. Jag vill skratta så att jag kissar på mig. Jag vill dricka öl utomhus, i solen i snön och i solen utan snön. Jag vill ha en större lägenhet med ett större kök. Jag vill att saker ska uträtta sig själva.

Det vill jag!

Jatack.

Köp, någon? Till mig? Jaa :)

Superful bild på tröjan, som faktiskt är skitsnygg.

Ska göra saker nu.

puts

It all begins where it ends.

Har fått massor gjort idag. Packat upp allt, städat bort julen ur lägenheten, tvättat två maskiner, skrivit en hel del på hemtentan, börjat finula över kompletteringen, ätit och varit i skolan och lånat en bok till nästa kurs. Vissa dagar blir jag förvånad över mig själv. Jag kan göra saker..?

Letar bräda, ska åka med Niclas nu när jag kommer hem om någon vecka. Har ingen egen och egentligen inte råd att köpa eller hyra så jag får försöka låna. Någon som har en att låna ut, typ 130 lång? Skor i typ 37-38? :)

Ser ljuset i tunneln med pluggandet nu, kommer sitta så mycket jag kan nu sista dagarna innan det ska in. Mer än så kan man inte göra, sen får de bära eller brista. Right?

Ska ta en dusch nu så kommer Johan snart för mer plugg. Sista förberedelserna imorgon inför redovisningen på fredag. Muntlig, skjut mig? Hatar sånt. Magont.

Hello, you fool, I love you... lalala

Inte helt okej.

Lyssnar på p3 guld. Mustasch är där, spelade nyss, började alldeles utmärkt med Double Nature. MEN. Vad händer sen? Dom börjar köra Erik Hassle, Promoe, Agnes, Mando Diao och något annat tjofräs. Tydligen så skulle dom presentera dom nominerade till årets låg, Mando Diao - Dance With Somebody vann. Men ääändå. Vart tog Mustasch vägen? Det är inte slut än, hoppas på äkta nu.


Karlstad.

Då var man i Karlstad än en gång. Kändes inte skitilla att åka från Mora den här gången men nu gör det. Usch. Tur att man får åka hem snart igen, det gillas. Ska plugga som en kalv i några dagar nu så det inte blir något tjaffs från den här kursen när nästa börjar. Det gillas inte. Däremot brister koncentrationen, får se hur det går. Bära eller brista?

Någon som vill hem till mora snart...?
Typ efter den 25e...?

Nu ska jag sluta plåga mig själv och hälla i mig en kopp kaffe med Alexandra istället.
Låter som en plan.

Tillbaka till verkligheten.

Då var man i skolan för första dagen efter jul och nyår, eller ja, just nu sitter jag hemma på lunch. Ska knalla tillbaka alldeles strax. Dagen har hittills gått rätt fort, hoppas att även eftermiddagen gör det. Måste hem och packa upp, städa och diska. Lär även sätta igång med hemtenta, debattartikel och komplettering. Kan inte klaga på att jag inte har något att göra ett tag framöver.

Känns sisådär att vara här igen. Nödvändigt ont? Inte ont heller, det är skitkul att träffa alla igen. Skönt att vara hemma i lägenheten samtidigt som det är underbart att vara hemma också. Är nog lite bättre att vara hemma, har kommit på att det inte är så kul att bo ensam trots allt. Kul när det händer något omkring en. Hundarna, katten, mamma och pappa... N.

Jaja, åker hem om ca två veckor igen. Väntar man på något gott...

Första...

...natten själv sen den 17e dec. Hur gör man?

2009

Januari
I Januari hände faktiskt mest inget alls.
Jag insåg att Volbeat var värda att älska.
Mys hemma med familjen efter nyår, plugg, tentor.
Jag och Annika härjade en del på Wasa.




Februari
Körkoret togs, det pluggades (och kuggades) juridik.
Middag hemma hos faster, var brudtärna till Odd & Eva.
Duffy hämtades i Vallentuna.
Jag saknade saker som varit.




Mars
Var en flitig besökare på Wasa när jag var i Mora.
Blev överkörd av en ångvält ett par gånger, men överlevde.
Åkte skoter med Martin, gick på Volbeat här i Karlstad.
Älskade Yes Man, Joel kom ut från Rockesholm och lekte med mig.
Det shoppades för mycket och var bartömning på Rumpan.




April
Fick rälsen i överkäken, kungen var i skolan.
Det åktes skoter, shoppades, after work på Lönnkrogen.
Det började bli vår, hälsade på David i hans familjs stuga i Hansjö
där jag dansade boogie och drack mjölk (körde, David med vän drack vin).
Sittning på Ankan, grillkväll hos Linda. Matilda föddes.


Maj

B-uppsatsen skrevs, saknade Adam en massa.
Det gjordes blåbärspajer i mängder och jag älskade Van Veeteren.
Var ut och for, drack och hade trevligt med Robin, Niclas, Anton och Erika (?)
Var på Promoe, började jobba lite i receptionen på Siljan.
Fick besök av Vickan och Anders en hel helg. SM gick av stapeln i Karlstad.
Omtentan i juridiken blev godkänd.


Juni
B-uppsatsen blev klar = sommarlov!
Myskväll med god mat och vin med Emma.
Hemfärd till mora för att spendera sommaren där.
Började jobba. Firade midsommar i Gopshus, alla gånger.
Lärde känna Maria "Mia" Larsson, eller var det i Maj hun? Scotts på Boggberg.
Såg Backyard, Monster Magnet, Volbeat och Mötley på Peace&Love.

Juli
I Juli jobbades det en hel del, det regnade också.
Jag började på Lönnkrogen och slutade på Siljan.
Mira gick bort den 25e. Älskar dig stumpan.

Ovärd månad, ingen bild.


Augusti
Sommaren gick på tok för fort. Regn regn regn.
Jobbade dock mycket i Augusti.
Härjade med Annika på Motor & Musik i Älvdalen.
Kräftor och mys hemma hos bror i Plintsberg.
David var på väg från södra delarna av landet till Luleå,
han stannade en natt hos mig, mamma och pappa i Mora.
Annika fyllde år och det firades rejält, förade hos henne, wasa sen.
Massa kul med nollning mm. i skolan började.


September
Nollorna hade flottrace, vidare till Nöjes efteråt.
Blev faktiskt en hel del besök på Nöjes, smällkul.
Kollade mängder med serier och städade ännu mer.
Bror och Åsa gifte sig nere i Mariestad, smällfint och kul att träffa släkt.
Var hem till Mora en sväng, blev en lugn helg. Middag hemma hos Elle.
Fick äntligen tag på mina vita converse i st 34.
Gick långa morgonpromenader. Fikade massa. Bio med Johan och Jonas.
Tacos med basgruppen hos Maria. Saknade Annika och Ann. Älskade true blood.


Oktober
Inleddes med en liten road trip till Sthlm med Alma, skitkul!
En hel del besök på Bunkern. Hade datorn på lagning i hundra år.
Insåg att även Mustasch är värda att älska. Såg dom 16e och 31a.
Karro blev bitter och deppig, började äta nyttigare.
Saknade Mora. Pluggade massor och redovisade muntligt, stor och bra
grej för att vara jag. Markus kom hem från spanien.
Opererade bort hudförändring på magen.


November
Deppkarro precis som vanligt på hösten. Bitter och likgiltig.
Annika kom ner till Karlstad en sväng, tacos och vinmys.
Höll foxkurs i Mora med Odd och Eva, middag på kvällen, mys.
Efter middagen med Oddan och Eva vidare till Wasa. Bästkväll.
Träffade världens bästaste. Niclas Hellström ♥ Magplask.
Hade besök av N här i Karlstad en hel del. Åkte till Mora.
Firade födelsedag i förskott med N, mamma & pappa, Annika och Aulis.
Vinkväll med Annika.


December

Julstök, plugg, mys med vänner.
Niclas kom ner till Karlstad en gång till.
Kunde inte hålla mig utan följde med honom till Mora när han for hem.
Mängder med huvudvärd. Födelsedag.
Jag och Annika körde fast med bilen. Smarta tjejer...
Myskväll med Johan och Alexandra kvällen innan hemfärd till Mora.
Jobb, julfirande på en massa olika ställen, mys!
Mia fyllde år, tårta hos henne.

 

SUMMA SUMARUM
Har haft massa kul saker för mig i år.
Spelningar, fester, lärt känna nya underbara människor.
Men även tråkigheter av olika slag. Sånt som hör livet till.
Tjejen mår bra, och ser fram emot ett ännu bättre 2010.
Mer sol till sommarn kanske? ;)

N



Du...

Imorgon bär det av igen, till Karlstad. Jag och Danne far någon gång på eftermiddagen, skönt att göra det så man hinner med något annat på dagen. Sista dagen. Ikväll är det sista kvällen, jag har ont i magen och nästan ångest. Vill att dagen aldrig ska ta slut, aldrig tänka på imorgon. Kommer nog dock hem i slutet av januari så det är inte så himla lång tid jag blir borta, men ändå.

du
är magisk.

Can you feel it..?

Jobbar idag och imorgon, sista jobbdagarna innan jag far till Karlstad igen. Blandade känslor, vill och behöver åka tillbaka på grund av x antal anledningar, men hemma är ju ändå hemma. N... Ambivalens..

Hela jag är förvirrad.

Var rädda om varandra, ta vara på det ni har, var mån om det och ta aldrig något för givet.

Man gör sig löjlig men kanske blir älskad.
Då är det värt det.
Bir man inte älskad så står man där.
Och är löjlig.


Dags att hämta älskling på jobbet och åka till Nusnäs och bada.

Latkarro.

Ligger i sängen där jag legat ungefär precis hela dagen och lyssnar på Judas Priest. Sov i Nusnäs inatt, Niclas skjutsade hem mig när han for till jobbet vid halv 9. Har sovit, kollat tv, ätit och myst hela dagen. Inte fått ett skit gjort faktiskt, helt okej dag. Måste ta vara på sista dagarna av lovet innan man lär ägna sig åt verkligheten igen.

Ska göra ett ryck med rummet nu och dona lite innan Niclas förhoppningsvis kommer hit inom en snar framtid med popcorn, glass och juice.

Kommer bilder och massa skit från 2009 sen. Har blitt av med mycket av det jag hade eftersom mammas kompis lyckades tappa bort min hårddisk jag hade allt på, men jag lär kunna ordna något.

Judas Priest - Living After Midnight

RSS 2.0