Bra och obra.

Trillade in lite drygt 4000 på kontot idag, shopping *inte mkt*, tacokväll, vänner, solsken, känslor = bra.
Jag saknar dig, jag vet inte alls vad jag ska tro = obra.

Hittade en bild från typ Maj 2007 = kul. Haha. Men jag måste erkänna att jag saknar min blonda kaluffs.

Det här går inte, ögonen trillar igen.
Orkar inte vara vaken och tänka mer nu heller.

Lars Winnerbäck - Om du lämnade mig nu

A beautiful world.

Sällan man är så trött som jag var när jag gick upp i morse. Kollade på ett avsnitt av True Blood och tänkte lägga mig direkt efter *ett jävla tjat om True Blood just nu men jag älskar det, det får ni stå ut med* men självklart hade jag en maskin med tvätt att ta reda på som jag hade glömt bort, och så ville jag diska innan jag la mig. Palla vakna på morgonen och ha en massa disk att ta reda på. Hade aldrig hunnit gjort det innan skolan, plus att när jag går till skolan vill jag inte ha massa skit att komma hem till. Så det blev att ta hand om tvätt och diska kl 23. Heja. När jag var klar med allt och hade gjort mig klar för kvällen hade det gått ett tag, klockan var prick 00.01 när jag släckte för att sova. Så gick jag upp kl 7 i morse. Egentligen brukar det inte göra mig något att inte sova mer än 7 timmar men i morse var jag massivt trött. Efter en hel del kallvatten i ansiktet och x antal slag i ansiktet var jag så vaken att jag kunde sminka mig och dra iväg till en helt värdelös föreläsning. Inte ofta dom är lika tråkiga som den här men idag var det bannemig rekord. Drog hem och käkade lunch vid 12 och snabbade mig tillbaka till skolan för grupparbete. Kom hem för kanske 25 min sen. Skönt att dagen är slut, i alla fall dagen i skolan. Ska kika lite True Blood nu, läsa lite och så kommer Johan vid 6. Ska ta en promenad i det skithärliga vädret. Kan behövas lite frisk luft ibland.



Kanske inte en skitcharmig utsikt från mitt fönster men man får då helt klart för sig att vädret är mer än okej ;)

Det är mer som är mer än okej just nu. Saker och ting går faktiskt rätt bra! Ligger bra till med skolan, är i fas och så. Det händer good stuff. Tacos hos Maria imorgon och klassfest -> utgång på fredag. Får mina leggings vilken dag som helst också. Bra skit!

Green Day - Good Riddance


Jänta och jag.

Annika och jag kan det här med att alltid ha kul. Faktiskt. Majoriteten av dom bästa utgångarna i sommar var med denna jänta som kan det hon gör och är bra på det - festa och vara totalglad, plus att hon smittar av sig! :)


"Det är vin vi dricker!"

Nu ska jag kika lite True Blood och sova.
Lång dag imorgon.


Ibland tröttnar man lite...

...typ på att vakna själv varenda jäkla morgon, sova själv, lagat mat åt sig själv och oftast äta den själv. På sommaren går det bra, egentligen. Då gör man en massa saker och donar omkring men på hösten och vintern är det rätt pissigt att vara ensam. Det är mörkt, kallt och jävligt ensamt ibland. Visst har man vänner och så och man träffar ju någon och styr upp något nästan varje dag om man inte redan är i skolan men det är ju inte samma sak. Alla behöver ha någon, så är det bannemig, sen vad man har för relation och hur seriöst det är varierar väl men enligt mig finns det inte en människa på jorden som mår bra av att inte få närhet. Har fan varit singel hur länge som helst nu och det är bannemig rätt värdelöst. Typ när man ska gå och lägga sig och kryper ner själv i sängen. Yey.

Hursom, idag är jag hemma från skolan. Dunderont i halsen i morse och jag tänkte att det är förmodligen bra för mig att vara hemma en dag och läsa lite. Ligger inte efter, direkt, men jag kan inte säga att jag har råd, tidsmässigt, att läsa mindre eller lika mycket som jag gör just nu. Hade varit gött att lägga i en växel och traggla sig genom nån bok nu, skadar faktiskt inte att ligga lite före. Ska läsa Samhället i narkotikan idag, se till att städa lite och tvätta en maskin tvätt. Hinka i mig te och c-vitaminbrusgrejer. Det ordet kom jag på själv.

Puss.


True Blood.

Johan bad mig tanka True Blood åt honom, första säsongen. Så det gjorde jag och jag har faktiskt fastnat totalt. Sjukt bra serie, enda störande är all jävla sydstatsdialekt men det kan man leva med när Stephen Moyer är med. Helt okej för mig.



Är rätt så skittrött nu. Varit en jäkligt sjuk dag, och så håller jag *fortfarande*
på att bli sjuk. Kan jag inte bara få bli det istället för att det ska hålla på såhär?
Kommer bli en minst lika dryg dag imorgon. Menmen. Man känner att man lever.


Ann ♥

Kollade precis runt lite bland mina gamla blogginlägg och kommentarer från alla möjliga. Hittade ett inlägg jag skrev när jag alldeles precis flyttat hit till Ktown, knappt landat än. Jag skrev lite om att jag inte kände mig riktigt hemma här än, att jag saknade Mora och att jag skulle åka hem för att dra ut tänder och träffa nära och kära några dagar därpå. Här är Anns kommentar(er), tror inte att jag behöver säga något utan låter det hela tala för sig själv.

Saknar henne en del just nu, hur kan man inte sakna någon man verkligen växt upp med och som dessutom är som hon är ♥

Måste säga att nu när jag bott här över ett år så känns det rätt bra. Jag kan fortfarande inte kalla Ktown för hem, men jag kan inte heller säga att Mora är hem på samma sätt nu som det var då. Det är väl ganska naturligt men samtidigt tråkigt. När jag var ute och gick igår *på nya stället* blev det världens raksträcka och jag kom att tänka på när jag och Ann var små och vi skulle hem till henne och gick på Önarakan, man tyckte att det var världens längsta raksträcka men det gjorde inte så mycket när man hade en av världens bästa kompisar med sig att kivas med. Hursom så trivs jag i min situation just nu, längtar inte hem så speciellt mycket för tillfället. Jag har koll på skolan just nu och för en sekund sen kom jag på en idé till designen jag ska redovisa den här kursen med. På torsdag blire tacos med fina människor jag haft nöjet att få lära känna här och på fredag är det klassfest. Ska bli grymt kul! Sist men inte minst får vi inte glömma att jag far till Sthlm den 2a okt. Det känns som att det är 200 år kvar tills dess men jag har så mycket att göra på dagarna så dom här dagarna kommer väl gå rätt fort.

Jag är glad, rätt mycket grejer jag är nöjd med nu. Allt ska nog inte nämnas här men jag kan berätta att jag inte klagar. Happy.

Ska kika lite True Blood nu och försöka bli trött, sov till 11 idag och när jag sover så länge tar det hur lång tid som helst på kvällen innan jag känner att det är dags att knyta sig. Men faktiskt så var jag sjukt värd en riktigt massiv sovmorgon som jag har stressat runt, varit duktig och uträttat saker senaste veckan. Har till och med gått upp runt 9 när jag varit ledig så att jag sov till 11 idag är väl inte hela världen.

Godnatt - så småningom ;)

Cravings.

Kan man ha cravings efter en människa? När man har cravings efter godis eller något annat ätbart kan man ju ofta hitta ett substitut, typ något nyttigare. Finns det sånt när man har cravings efter en människa också? Vet inte om jag kan kalla det "efter en människa", ska nog snarare säga cravings efter närhet.

Nu ska jag kika en film, dricka lite te och försöka sova. Morgonpromenad imorgn kl 9. Långa rundan. 1,2 mil. Gött som fan. Hoppas solen skiner för idag har det kissregnat.

Skid Row - I Remember You



Missing you.

Jag saknar Mira massor ikväll. Inte för att jag inte brukar göra det men ikväll är det extra illa. Det var sjukt att komma hem till Mora och hälsa på förra veckan utan att hon var där, det var bara två hundar. Hatar att det gick så fort på slutet, ena dagen var hon glad och lekte och några dagar efter var hon bara borta. Visserligen är det bra att det gick fort så att hon slapp lida mer än hon gjorde. Men ändå. Man var inte förberedd för fem öre. Minns när jag var liten, typ 9 bast eller nåt. Då kunde jag ligga och vara ledsen på kvällarna och fundera över hur det skulle bli utan henne när hon försvann, vem jag skulle leka med och gå ut och gå med. Mamma sa att det är livets gång, och det är det ju tyvärr. Vi kommer alla gå bort en vacker dag - tro det eller ej. Livets gång suger. Jag har aldrig mist någon som jag älskar sjukt mycket, aldrig liksom varit med om att någon riktigt supernära går bort. Har aldrig riktigt tänkt på hur det skulle vara heller, eller visst har man det men man vill inte inse att det verkligen händer till slut. Man är fan en struts och kör ner huvudet i jorden. Dagen innan Mira gick bort insåg jag att det var över. Man ringde inte veterinären på jourtelefonen för att hon skulle få hjälp och bli bra för man fattade att det inte skule bli så, utan man ringde för att någon skulle ta bort henne och hjälpa henne att få ett slut på det hela. Hur sjukt är det?! Att man ringer efter någon som ska ta något man älskar ifrån en.

Jag saknar dig stumpan, matte älskar dig.

♥ Mira ♥
970622 - 090725

Det är kvällar som den här man inte vill vara ensam. Man vill ha någon som håller om en så att allt känns lite bättre, det blir inte bra men nog fan känns det bättre.

Måste även säga att jag inte vill prata om Mira. Fråga inte, ta inte upp det. Låtsas som det regnar. Det gäller alla, vänner som familj.


Godnatt.

Var som sagt på bio. Den var över förväntan, faktiskt. Positivt överraskad! :) Johan och Jonas köpte med en pizza efteråt och käkade hos mig, jag hade redan mat hemma. Fikade på Waynes coffee innan bion och det sög ju, jag älskar morotskaka och hade sett fram emot min morotskaka hela dagen *haha* men den var såklart slut och Jonas fick vänta på sin pirog i en halvtimme innan han fick den. Överpriser och kass service, och ingen morotskaka. Kiss på dom!


me today
and I´m yellow (?)


Den här måste jag se!


Lördag.

Har precis kommit hem efter en 1,2 mil lång "morgonpromenad" med Johan. Sååå skönt att gå riktigt långt i solen, spec innan frukost. Gick en ny vända idag som vi aldrig gått förr, rätt schysst det med så man inte går samma jämt. Blir sukt tråkigt i längden. Ska ta en dusch, göra lite frukost *om det kan kallas frukost klockan 1* och börja göra i ordning mig lite smått. Ska på bio med Johan och Jonas *hans bror* kl 17,45 men innan filmen blire en fika på stan. Tråkigt att det inte fanns några platser på nån senare men men. That´s life. Jonas kommer från Örebro och hälsar på bara idag så vi lär gå på bion idag om vi ska se den. Ska bli grymt kul att se Flickan som lekte med elden i alla fall! Hoppas den lever upp till mina förväntningar nu! :)

Ikväll ska jag läsa lite hade jag tänkt, om jag inte hinner göra det innan vi ska dra oss in mot stan. Skulle jag lyckas göra det så blire film ikväll också, dock själv hemma i soffan :/ Började kolla på Gran Torino igår efter att Jon tipsat mig. Orkade dock inte se klart hela så jag har halva kvar..

Sjukt fint väder idag.

Puss.

Duktig tjej.

Somnade vid 2 inatt, blev alldeles för sent, men det gjorde inte så mycket eftersom jag ändå inte sov bort hela dagen idag. Gick upp redan vid 9 *händer typ aldrig när jag varit vaken så länge* och åt frukost, tänkte städa och gjorde faktiskt ett ryck med min katastrofala garderob. Fixade kläderna låg fint vikta och sorterade när jag flyttade in, men efter ett år och x antal stressiga skoldagar såg det ut som att skiten hade exploderat. Orkar aldrig leta ordentligt när jag ska ha något utan river ut allt som är på just den hyllan ner på golvet i en stor hög och sprider ut allt tills jag hittar det jag ska ha. Sen knölas allt ihop till en jäkla soppa av kläder och slängs in på sin hylla igen. Kan ju tänka er hur det såg ut. Typ som i mitt badrumsskåp, man öppnade bara när man verkligen fick lov att ha något - allt trillade ut. Men nu är både garderoben och badrumsskåpet jättefint och organiserat *fixade med badrumsskåpet för nån vecka sen*... Bytte lakan idag också, inte för att det var så speciellt längesen sist men hur gött är det inte med rena lakan?! Fredag och allt ju. Man måste ju unna sig. Har städat hela lägenheten i alla fall, tvättat ett par maskiner, diskat och donat. Pluggat nån timme och väntar nu på att mamma ska komma och hälsa på en sväng! :)




När mamma har varit här ska jag ta en långpromenad, laga mat och mysa framför nån film i soffan resten av kvällen. Popcorn ♥


Nu får hon ta och rycka upp sig.

Det får jag faktiskt ta och göra. Måste kurera min halvförkylning som vägrar bryta ut. Hatar att gå runt och vara "på gång att bli sjuk", kan det inte bara bryta ut istället? Nej, här ska man gå omkring som i sin egen värld, vara sur och otrevlig med småont i halsen, kallsvettningar och nån slags töntfeber. Jag är inte frisk men inte sjuk heller.

Kom även på en sak idag, som folk har sagt åt mig så länge jag kan minnas - min värdelösa hållning. Ser ut som en jäkla apa när jag går omkring, eller en pojke i tonåren som går runt med knogarna i asfalten. Inte okej. Jag som är så kort från början lär väl fatta att jag måste sträcka på mig?! Nolla.



Jäkla apvarelse är vad jag är.

Nu ska jag plocka av lite här innan Alexandra kommer över och pluggar en sväng. Hon går 1a terminen så jag ska hjälpa henne en sväng. Kan bli intressant att se hur mycket, eller snarare lite, jag minns. Om tre dagar är det exakt ett år sen vi hade vår första tenta. Tidsmässigt känns det som i förrgår men kunskapsmässigt känns det som ett jäkla bra tag sen, med tanke på vad man minns. Haha. Stabil student.

Ser fram emot en massa nu. Typ att få mina nya skor, gå på bio *flickan som lekte med elden - om jag har råd*, tacos med basgruppen hos maria på nästa torsdag *bra att vi gör något tillsammans bara vi i gruppen utan andra utöver alla skolarbeten*, klassfest nästa fredag - nöjes (?) och sist men inte minst att åka till Sthlm. har velat lite om hur jag ska göra men snackade med Agneta idag när vi var och handlade åt henne och jag drog till Bergan. Hon tyckte att jag ska passa på att göra saker nu innan äckelvintern sätter igång. Och det är ju så att det är på hösten man känner sig lite extra ensam i mörket och kylan - är det inte så? Carpe diem ffs.


mums


Emile Hirsch - JA TACK.

Lyckades precis riva ner två vinglas i golvet = glassplitter och skärvor överallt. Inte varje kväll man plockar glas och dammsuger kl 23. När jag tagit reda på röran la jag mig i soffan och skulle slänga upp benen på soffbordet, prickade ett örhänge som låg på bordet perfekt och pajjade skiten totalt. Som tur är kostade dom 30 spänn på glitter. Men det var favoriter. Jaja, lär väl införskaffa nya imorgon.

Går bra för mig nu. Nja.

Godnatt.


Äntligen äntligen äntligen!

Behöver nya höstskor, har suktat efter ett par vita converse alldeles för länge, dom är för dyra för en student och finns knappt att få tag på i min storlek. Världens minsta kissfötter. Kikade lite på blocket idag - tada. Där fanns dom, i min storlek, min färg och mitt pris. Så jäkla bra! Snackade precis med tjejen som säljer dom och dom är mina om jag bestämmer mig rätt snabbt, har funderat lite nu ikväll och har kommit fram till att det är lika bra att ta dom. Ska se om J, Eva eller Odd kan hämta dom - finns i Sthlm. Eller om hon får skicka. Det kan jag fundera ut tills jag ringer henne imorgon.

Slutade skolan vid 17, drog hem och gjorde mat, städade lägenheten, tvättade och har precis slagit igen Stigma, rätt okej bok faktiskt för att vara kurslitteratur. Hann läsa 25 sidor ikväll, nu orkar jag inte mer. Tar tag i den imorgon igen. Ska se om Maria har med sig Den moderna barndomen imorgon också så jag kan låna den av henne en snabbis.

Fan, det flyter på. Enda negativa idag är väl att magkatarren eller vad det är spökar. Men men... Inget ovanligt.


 


Spikmatta.

Tror bannemig att jag ska skaffa mig en spikmatta, tror det är rätt skönt faktiskt. Mamma har en hemma, tror hon säger att den är rätt värd och jag som har svårt att slappna av och ont i ryggen titt som tätt skulle väl haft en sån då. Även Åsa säger att spikmattor är bra skit. Ska kika efter en, hade velat haft en rosa!



Ska göra mig en till kopp te nu *drack precis en* och kika på Roast på Berns.

Natti.


enformigt

Då var man tillbaka i Karlstad efter några dagars mys i Mora och bröllop i Mariestad. Kom till Mora vid 17,30 i onsdags efter nästan 6 timmars tattande på buss/tåg med alldeles för många byten och för lite att göra. Gammal musik på en ännu äldre mp3. Men det är lite charmigt också, faktiskt. När man väl är framme uppskattar man det så sjukt mycket. Drog direkt på Maxi och handlade med mamma och pappa, åkte hem och lagade min/Marias berömda pastasallad och for till Robin. Kikade på The boat that rocked, faktiskt rätt kul film, sådär lagom höstmysig och lite smårolig. Fikade med Ellen i torsdags, eller rättare sagt fikade hon och jag åt. Har levt på tacotallrik på Kaffestugan dom här dagarna i Mora. Göttans. Fredagen bestod av  en springtur på morgonen, hjälpte mamma med en massa skrot som skulle på tippen, for ner på stan *tacotallrik på Kaffestugan till lunch* och  hittade världens mysigaste höstigaste kofta, for hem och gjorde i ordning mig, drog ner på stan med Tomas som piercade bröstvårtan *ajaj*, bakade med Ellen och Fia och for därefter till Elle och hälsade på. Skulle bara säga hej lite fort men det slutade med mysmiddag vid 20, hela köret. Jon kom till Mora på kvällen så jag drog till honom rätt sent och var där tills ännu senare. La mig väl vid 2 eller något och somnade bums, vaknade 5,40 på lördagen av att mamma väckte mig. For till Mariestad med henne och pappa - lillbror gifte sig *min yngsta storebror* Riktigt härlig avslutning på helgen att få träffa all släkt och vara med på bror och Åsas stora dag. Ju äldre jag blir desto blödigare blir jag. Förr kunde jag gå på bröllop utan att bli minsta lilla rörd ens, det kan jag ju glömma nu. Men det är ju så fint. Det bästa. Kom tillbaka till Karlstad vid 15 igår - helt slut efter en mysig helg.

Ska fixa med lite grejer nu och plugga innan det är dags att kika färjan ikväll. Standard på måndagar! Blir dock ingen mat med Filip, han kommer hit och kikar färjan bara. Tänkte försöka hinna beställa tågbiljetter till Sthlm till nån passande helg. Måste snacka med lite folk först och se om det passar bara, det tror jag att det gör men jag lär ju vara helt säker så jag inte står där på perrongen med skägget i brevlådan. Kan vara gött att åka iväg och så nu när det börjar bli höst på riktigt, med mörka kvällar och kallt ute.


Kärlek.

Ingen idé att säga något, finns inget att säga. Det är för bra. Inte direkt ny, absolut inte. Men vem säger att allt måste vara nytt för att vara bra?!



Volbeat
6/3-09 Karlstad
25/6-09 Borlänge, Peace & Love


Vi och Lasse.

Saknar Annika lite extra idag, så jäkla surt att jag kommer hem på Onsdag - samma dag som hon åker till Umeå för att vara borta tills dagen efter jag åker. Går om varandra ganska precis! Hmmpf...



Hursom så är det vi och Lasse Bh - Lasse Berghagen.


Känn inte efter så noga...

...man kan komma på att man nästan håller på att bli lite sjuk, få för sig att ta febern och upptäcka att man typ hade rätt. Fröken Åhs har feber, typ... Jag som var pepp att ut och springa idag igen för en gångs skull, sprang igår och det gick skitbra just för att jag för en gångs skull ville springa och tänkte att det skulle gå lika bra idag. Men det är ju ingen idé. Skitbra om jag ska bli sjuk nu när jag ska till bror i helgen. fan fan fan! Drog ner på apoteket och köpte lite dundergrejer för att mota äckelviruset *för det lär ju vara förkylningsvirus, alla är ju sjuka nu* och möter Johan där, han var också sjuk - dessutom blev han utsedd till årets nolla så congratulations till honom. Haha.

Har för övrigt fått en del gjort idag. Föreläsning 8,15-12, fixat biljetter hem, satt över pengar till Johan för vinet och ölen i lördags, diskat, handlat och varit på apoteket, som sagt. Om ett tag kommer Filip så ska vi laga lasange och kolla på Färjan, favorit i repris varje måndag. Jag vill verkligen springa, och den där lasangen är ett skäl till att göra det, men jag lär väl inte...

Nej, nu ska jag duscha och bädda ner mig i soffan med Kan Jang och massa c-vitamingrejer. Yey me...?

Dead by April - Angels Of Clarity


Utgång.

Sov till strax efter tio idag, skönt. Sprang en sväng och när jag kom hem tog jag hand om tvätt, duschade och gjode frukost. Nu kikar jag på One Tree Hill och dricker te innan det är dags att börja med maten och börja dona inför utgång ikväll. Samling 18 vid mig, föra på Kronan. Är som vanligt inte  jättepepp, alls... men det blir bättre när man väl kommer igång. Sista utgången nu på ett tag.

Every day you wait, is another day that will never come back again...


Rent hus...

När jag låg i soffan och zappade hela dagen igår efter utgången i onsdags lyckades jag pricka in Rent hus på typ 4an. Jävlar vad äckligt det är hos vissa där ute i stugorna, herregud. Att folk kan leva med både skiten, sig själva och speciellt sig själva i skiten fattar jag inte. Christ. Idag har jag inte varit slug sen kvällen innan men jag har heller inte haft några direkta planer, och jag vägrar vara en av dom som pussas med bacillerna så jag rev igång projekt storstädning här hemma idag. Sjukt drygt att städa hemma hos sig själv, en grej på jobbet *hotell* för där går allt på rutin, men hur mycket rutin kan det finnas i mitt badrumsskåp som fick lov att rensas från massa skit jag aldrig använder, eller i mitt skafferi bland allt från tuggummipaket till mjöl och knappar. Som ni märker har jag verkligen rotat runt i varenda liten vrå. Kanske inte borde kalla allt städning, bättre att säga att jag har organiserat? Kanske, jag vet inte. Hursom hann jag med att "organisera" badrumsskåpet, skafferiet och mina pärmar med allt från gamla tentor till hyror och papper om studiebidrag/lån. Jag har städat heeela badrummet, kylskåpet, kaklet i köket... tänker inte rabbla upp allt. Men ni hajjar. Det är reeent här nu och det älskar jag. Hur skönt är det inte att ta helg med en ren lägenhet?

Tog mig en promenad efter all städning, Kassler-Karro kan behöva aktivera sig lite. Ska bannemig gå en långpromenad imorgon på dagen också innan det är dags för uuuuuuutgång igen. Nöjes - here we come! För min delen får det bli sista utgången på ett bra tag. Varken ekonomin eller Karro orkar egentligen med, men vad gör man när man bor där man bor och gör det man gör..? ;)

Jävligt roligt inlägg, jag vet. Älska mig, gör det.


Att vila ögonen på.

Det blev ett jäkla tjat om klänningar och annat smått o gott från min sida nu känner jag, men kom igen! Dessa är ju för fina för att skita i, ellerhur? Jäkligt bra pris på klänningen också - ngn som känner sig manad? ;)





Nu tänker jag göra mig en kopp te och försöka somna. Eller nåt... Sliten sen igår. Men men, man får återhämta sig så bra man kan - Nöjes på lördag igen. SPRÄNGA.

Pitbull - Hotel room


Flottrace, föra, Nöjes!

Jag tänkte försöka ta mig ut och faktiskt göra något idag. Jag har ätit, gjort i ordning mig och ska alldeles strax ta bussen in till stan, där ska vi kika på flottracet för att sen föra och dra oss mot nöjes ikväll. Är inte jättepepp men det blir säkert bra när man kommer igång. Solen tittar till och med fram lite då och då ;)


Haha, ser brun ut i ansiktet och på halsen men resten av kroppen ser ut som en alvedon.
Mysko ljus.


090902

Kom precis hem från en kort dag i skolan, gick bara 8,15-11,00. Sista skoldagen för den här veckan också -GÖTTANS. Har dessutom fått igång min internetbank igen med dosa och inloggningskort och grejor. Det går rätt så fint för mig just nu *det där skulle jag väl aldrig ha sagt*

Ska ta hand om lite disk och tvätt nu, har 4 avsnitt One Tree Hill att kolla på också. Funderar på om man ska dra in till stan i eftermiddag och kolla nollornas flottrace, kanske det? Har regnat idag och är det pissigt väder då så skiter jag nog i det. Men det hade bannemig varit gött med ett par välförtjänta en dag som denna. Majoriteten lär dra på Nöjes ikväll, tydligen gratis för studenter? Men jag vettefan...?


449:- hos nelly.com
Den hade inte Kassler-Karro tackat nej till i första taget.

Kings Of Leon - Sex On Fire


Gnällspik.

Fan vad less jag blir på det mesta. Speciellt på mina groteska skavsår som gör att jag varken kan ta promenader eller springa efter skolan. Här ligger jag i soffan dag ut och dag in, får ingen frisk luft, ingen motion och äter för mycket för att ligga still. Imorgon bitti kommer jag vakna upp som i Kafkas Fövandlingen, men inte som en insekt utan som kassler.


RSS 2.0