Älskling.

Jag fick bara lov att ringa Ann ikväll. Saknar henne massor, den gamla valacken. Min gamla valack. Men det är bara 11 dagar kvar. Jag har nog aldrig i hela mitt liv längtat så mycket efter påsk.

Jag : Kommer du ihåg när jag hade rött hår när jag var liten?
Ann : Jag kommer ihåg att du inte hade något hår när du var liten.

love you hun ♥

Idag fick jag veta att han kommer hem till påsk. Är det jag som får mig att tro att jag är fast, eller är jag det på riktigt? Jag försöker och försöker att komma över, gå vidare och släppa. Hitta annat, känna något för något annat. Men det går inte. Hur jag än vänder och vrider på det, anstränger mig, så står jag frustrerat kvar på samma ställe och stampar, trampar vatten. Jag antar att jag har sabbat mig själv, gjort mig själv känslomässigt stukad. Eller så är det så att vi verkligen har något kvar. Leftovers. Det är nog det jag hoppas på. Men nu vet jag att han kommer hem till påsk. Kommer somna med en blandning av ett leende på läpparna och en förbannat jävla fet klump i magen. Kalla det destruktivt. Jag gör det.


Hopp.

Det är i stunder som denna jag känner ett hopp, inget stort, men det finns där. Jag har precis tagit en långpromenad och slagit mig ner i soffan igen *gött att kunna vara lat med gott samvete* och blir bländad av solen som skiner in på mig genom fönstret. Sånt här älskar jag. När klockan är sju på kvällen och solen fortfarande skiner. Det är hemskt värt!

Utgång.

Var ut igår, bartömning på rumpan. Var jäkligt opepp på dagen och innan jag började göra i ordning mig. Faktiskt ända tills jag kom till förfesten hos Tina på frödingshöjd. Där var det lite segt ett tag innan det började trilla in folk. Efter några timmars kortspel och diskussioner begav vi oss mot rumpan. Inte skitkul men dugligt en helt vanlig lördag. Kom hem rätt tidigt, klev innanför dörren kl 01.50. Härligt att komma i säng innan 4 efter utgång. Yey me.
 
Drack inte apmycket utan jag höll mig relativt sansad. Med andra ord är jag heller inte helt paj idag. Skönt det med. Cissi har precis varit här en sväng och pluggat. Ska nog ta mig en promenad i solen nu och handla lite. Laga mat och spendera kvällen i soffan framför Gossip och Whipeout.

Nu är det nog vår. Jag är rätt säker.

Cascada - What hurts the most

pews

Home sweet home.

NU vill jag hem till Mora, samtidigt som det ska bli kul att komma igång med ny kurs här i K-town. Plus att jag fick ut omtentan idag, låter inte superkul *ser man fram emot en omtenta kan man inte ha mycket till liv* men det ska bli intressant och sjukt skönt när den är gjord. Cissi jobbar ikväll, till typ 3 inatt. Hon kommer hit imorgon när hon känner sig mänsklig så ska vi plugga. Trevligt.


Jag lever verkligen två liv.  Det brukar jag tjata om att jag gör. Ett hemma och ett här, i mitt andra "hem" eller vad det nu är. Kan inte kalla Karlstad för "hemma" än. Det är fortfarande Mora som är hemma, så kommer det nog alltid att vara. Det trivs jag nog med. Men samtidigt längtar jag efter den dagen jag kan komma till Karlstad och känna att shit, fan det känns bra, jag är hemma och jag trivs som fisken i vattnet.

Det i särklass bästa *troligtvis, man vet aldrig vad som händer* med att vara i Mora över påsk är att Ann kommer hem. Finally. Ovant att bo utan henne i närheten. Men nu, i påsk, då jävlar. SPRÄNGA.

Är det bara jag som börjar tvätta kl 1 på natten?


Grattis till Sara!

Stort grattis till en viss Sahara idag som tog körkort i förmiddags! Det är inte illa pinkat, så grattis gumman och håll dig på vägen nu :)

For ut till Bergan och lämnade tillbaks västen, köpte ett korallfärgat nagellack och en klänning. Trodde inte att klänningen jag hittade på Ginas hemsida fanns kvar, någonstans, varken på internet eller i butik. Men där hängde den. Så jag tog mina 150 spänn från västen och la till 149. Det gillade jag. Skönt med något nytt att ha när man går ut och inte samma gamla outfits hela tiden. Plus att den passar utmärkt till skorna jag köpte på kupolen i somras, ni vet dom jag snackade i telefon med på Odd och Evas möhippa/svensexa ;)

Har även hunnit diska en hel del sen jag kom hem. Tog en paus med lite mat framför tvn men jag ska snart fortsätta. Måste börja bli lika duktig som jag var när jag precis hade flyttat in. Då diskade jag direkt jag hade lagat mat/ätit. Så skönt att slippa samla på sig så det blir som det blev nu.

Kvällen kommer spenderas framför datorn med en massa Gossip Girl. Tankade hem hela första säsongen idag. Mycket bra.

Igår räckte det. Jag har bett människan inte höra av sig, låta mig göra det när jag känner att jag vill *om jag någon gång i framtiden skulle ha lust att göra det*.. Meeeen, det respekterades inte och stup i kvarten får jag meddelanden på msn och facebook. Så som sagt - igår räckte det. Du förstör bara för dig själv. Just nu vill jag fan inte veta av dig. Punkt slut.

Finväder och nackont.

Jag vettefan hur jag har legat inatt, kan inte vrida huvudet åt höger utan att det gör apont i nacken. Verkligen ont. Vet inte hur jag ska ligga i soffan och kika på tv utan att krevera och sitter jag upp i soffan måste jag vrida huvudet åt höger för att se tvn. Yey me... Fröken gnällspik är på gång igen.

Fick en sms-avi om att min väska har kommit nu. Ska hoppa in i bilen och fara och hämta den, fortsätter till Bergan och lämnar tillbaka västen jag köpte igår. Jag är inte kär i den, den kommer med andra ord inte användas så mycket att det är lönt att ha kvar den.

Nej, dags att sätta igång. Måste diska också, köket ser förjävligt ut. Ge mig ork.

Att inte ha någon självdiciplin...

...kan svida i plånboken. Det är ingen ursäkt för att jag shoppar rätt mycket just nu. Det är en förklaring.. Innan jag och Kristina åkte till Bergan var jag duktig, gav mig själv vuxenpoäng och tänkte att "nej, jag ska inte köpa så jäkla mycket nu, kan unna mig en sjal eller något med tanke på väskan jag beställde igår..."

Meeeen. Det kommer alltid ett men. När man väl går runt där i affärerna och ser allt godis kan man ju inte hålla sig om man heter Karolina Åhs. Två sjalar, en vanlig svart långärmad tröja, lite hårgrejer, en väst och en eyeliner slank med hem. Tänkte handla mat efteråt men jag fick nöja mig med tranbärsjuice och några liter mjölk. Det är allt jag har råd med. Låter kanske helt sjukt att hellre shoppa än laga mat. Men jag har faktiskt fulla frysen i mat, den går knappt att stänga. Kan lika gärna ägna resten av mars och halva april åt att ta hand om allt som finns i den istället för att vara lat och köpa annat hela tiden..

Nu ligger jag i soffan och är smällmätt. Lagade wok när jag kom hem, funderar på om jag ska ta mig an ananasen jag köpte igår. Men när fan vet man om den är mogen?


Sommar...

Snälla ge mig sommar någon gång, eller i alla fall vår. Vill kunna sitta ute i solen och bara vara hela dagarna. Gå ut mitt i natten i bara linne.. Vakna och äta frukost på trappen. Det är bra skit.



Och så vill jag ha tillbaka mitt hår. Nu ska jag börja spara.

Man from earth.

Såg en film härom kvällen. Över förväntan, faktiskt. Svårt att säga något om den, vill inte avslöja massa. SE! :)



Puss & Godnatt.

Det jag gillar nästan bäst...

...är att lägga pengar på mig själv. Slösa lite på sig själv när man egentligen inte har jätteråd. Idag beställde jag väskan of me dreams. Älskar den, så inom 3-7 arbetsdagar får jag en smsavi och det är bara att hämta ut den. Me likes.



Har varit ute hos Emma i Kil i eftermiddag. Vi tog en liten *och då menar jag liten* promenad. Kikade lite Gossip Girl och Unga mödrar. Ska diska, vika tvätt och kika lite SATC nu jag, och därefter sikta mot sängen.



Utvilad.

Fick ett sms av Emma i morse där hon berättade att hon faktiskt tänkte stanna hemma idag och vila efter allt tentaplugg mm. Johan var också hemma. Så då stängde jag av väckningen och somnade om. Känner mig faktiskt utvilad idag. Hur skönt som helst, det var inte igår. Plus att vädret är rätt fint så jag ska nog smälla i mig lite frukost, plocka lite och ta en promenad. Det får bli planen för dagen..

TJÜSS


Finally.

Efter många långa djupa andetag, suck och stön är tentan avklarad! Hur skönt är det? Helt underbart. Efter ca 7 timmars effektivt plugg hos Emma igår trodde jag att jag skulle somna ovaggad när jag kom hem. Men icke, låg och bodelade till runt 3. Yey me.. Snacka om att jag var seg när jag pallrade mig upp 7 i morse och gick mot skolan. Trött tjej.

Idag ska jag inte göra något alls, mer än att fundera ut vad jag ska äta, hänga lite tvätt och kolla på en massa SATC och sunes sommar. Det är jag värld.

På onsdag trillar det in pengar på kontot. cant wait.

Det är ingen glädje att vara sysslolös,
det roliga är att ha mycket att göra
...och strunta i att göra det.

Mary Wilson Little

Godis

Sånt här är jag sjukt svag för, otroligt.














Är väl bra att börja spara då, antar jag.

090320

Har pluggat en sväng nu i eftermiddag, skummade 50 sidor. Ska gå upp i tid och plugga som en dåre imorgon - är planen. Om det är fint väder när jag vaknar snörar jag nog på mig ett par passande skor och tar en morgonpromenad. Det kan behövas efter kvällens *den senaste veckans* chips, riskakor, godis och bullar. Legat på latsidan ordentligt på sistone. Måste verkligen börja röra på mig mer och äta nyttigare. Beach 09..

Gav mig själv lite vuxenpoäng idag. La in en massa kommande räkningar på min bank *internet* och sorterade in en hel hög med räkningar, följesedlar mm i min pärm. Märkte att jag förmodligen för köpa fler pärmar och ha en hel pärm till varje grej jag nu har en flik för, i min enda pärm. En till smart grej som ska fixas är en anslagstavla. Hur bra är det inte att ha en sån? Sätta upp massa kom-ihåg-saker. Typ vilken dag parkeringstiden går ut, vad som ska handlas, sånt som man måste göra och inte får missa. Så kan man ju faktiskt sätta upp lite kort på nära och kära också. FAN vilken bra idé!

Sitter och väntar på Ulla nu. Vi ska kika på lite film, så han ska guida mig genom Lucky number slevin.

Hoppas på finväder imorgon!

Sol sol sol.

När jag vaknade var det rätt tråkigt väder. Helt neutralt, grått. När jag sen gick hem från skolan började det se lite ljusare ut och nu skiner solen alldeles underbart! Jag älskar det här.

Har precis betalat min kåravgift. Skulle ha varit gjort för längesen men bättre sent än aldrig. Ska plocka in lite papper i lite pärmar nu, äta och kika nåt avsnitt SATC innan jag dyker ner i lagboken. Där kommer jag förmodligen befinna mig större delen av kvällen. Tenta på måndag *som sagt*

Blev bara en bild från Mora i gårdagens inlägg. Slänger upp någon till idag. Var dålig på att ta kort den här helgen uppe i dalarna, blev bara några på hundarna och typ två när vi åkte skoter.


Duffy älskar att försöka äta upp både mig och mitt hår. Därav min fina min.


Adis myser i solen. Dock inomhus, men det är tanken som räknas ?


Som sagt.

Volbeat - Hallelujah Goat

Back.

Nu är jag tillbaka i Karlstad. Har bara varit hemma en kort stund. Kom in till stan från Emma vid 22,30. Johan följde med och hjälpte mig att få upp allt från bilen upp till lägenheten. Skjutsade hem honom och handlade en sväng. Ska duscha, bädda rent i sängen och äta något. Sen blire några timmars sömn innan det är dags för skola.

Slänger upp några bilder från idag, myste lite med Duffy utomhus innan jag begav mig neråt landet. Lovely väder!




Härligt.

Hundarna var hos veterinären i morse och fick sina vaccinationer. Passade även på att söva min lilla skrutt för att klippa klorna på honom och kolla upp knölarna han fått på ena sidan. Som vanligt klarar jag aldrig av att följa med till veterinären, blev vettskrämd när jag var liten och jag antar att det sitter i. Låg hemma i sängen och var sjukt orolig *ja bror, fröken superlativ* och fick inte i mig någon frukost förrän mamma ringde och sa att knölarna inte var "farliga". Inga tumörer eller annat läskigt med andra ord.

Mitt på dagen for jag till Martin, vi tog en tur på skotern. Körde lite på sjön och åkte upp på berget *gesunda*.. Satt och njöt av solen en sväng. Jäkla fint väder. Efter att ha blivit bortskämd med äkta sol åkte jag och la mig i solariet på jobbet, somnade en halvtimme. Gott.

Passade på att tvätta bilen nu medan jag är i Mora. Skönt att ha det gjort. Den kommer med all sannolikhet bli skitig imorgon igen när jag kör ner till k-town men spela roll. Fan inte okej att den ser ut som den gjorde nu. Bytte torkarblad, köpte lite annat jox på mekonomen.


Seven pounds.

Började kolla på en film igår kväll men var så jäkla trött att jag till slut somnade. Mitt i filmen. Såg klart den alldeles nyss. Skitbra. Herregud. Vilken film.


Home sweet home.

Åker tillbaks til k-town på tors. Känns väl lite sisådär. Tentaperiod just nu också så det är väl inte sådär jättemotiverande. Men man måste ta itu med sånt också, kan inte bara glida runt.

Börjar äntligen bli vår här i Mora nu också. Rätt mycket snö än men den gör inte så mycket längre när det töar hela tiden. Däremot blir det jävligt halt. Skulle gå ut med hunden idag och gick ner för backen på gården, tvärs över gräsmattan. Lyckas halka och trillar som en fura med svanskotan i täten. Ni som känner mig vet att jag pajjade svanskotan 2004 under en hoppträning, fick lov att sälja hästen pga den lilla incidenten. Med andra ord gillar inte min svanskota att få ta emot smällar - typ som den idag.. Åkte till station och hämtade mamma bara sen har jag legat i sängen resten av kvällen. Ajaj.

Nej. Ska duscha en sväng, se en film och sova. Ta hand om min onda rygg så att jag förhoppningsvis kan åka skoter med Martin som planerat *för 50e gången* imorgon eftermiddag. Blir fint det.


Ska ta lite bilder här hemifrån innan jag åker tillbaks till verkligheten.


Jag är bara bäst.

Det är ett faktum som jag faktiskt måste påvisa, än en gång. Har varit upp till Joel ikväll, lirade lite guitar hero och tro det eller ej men jag börjar bli lite skillad. Enligt mig själv, om man jämför med hur pinsamt dålig jag varit förr. Därefter blev det film med pojkarna, Men in tights. Inte hemskt värd men i rätt sällskap så... Skjutsade hem Robin, Matts och två brudar från krogen också. Robin tankade i 150 spänn åt mig. Thanks hun. Beslagtog även ett skärp hos honom som legat där sen i december nån gång. Jag gillart.

Jag är rätt bra.



Joel och jag. Long time ago.

Tidsfördriv.

Har inget alls att göra just nu. Ska göra mat om en stund och duscha. Dona i ordning mig.

1. Hur gammal är du om fem år?
23.
2. Vem tillbringade du minst två timmar med i dag?
Pappa.
3. Hur lång är du?
160 cm?
4. Vilken är den senaste filmen du sett?
Slumdog Millionaire
5. Vem ringde du senast?
Joel
6. Vem ringde dig senast?
Mormor
7. Hur löd det senaste sms:et du fick?
Kladdkaka? (: jag ska äta med mina kusiner kl 17,00 så kan du komma vid 8 tror du? :/ pussss!
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms?
Ringa, eller.. det beror på vem jag ska prata med.
9. Är dina föräldrar gifta eller skilda?
Giftiga
10. När såg du senast din mamma?
Hmm... typ förra torsdagen (5e mars)
11. Vilken ögonfärg har du?
Brun/gröna.
12. När vanade du i dag?
12?
13. Vilken är din favoritjulsång?
Gillar inte julen.
14. Vilken är din favoritplats?
Hemma, helst dalarna.
15. Vilken plats föredrar du minst?
Offentliga.
16. Var tror du att du befinner dig om tio år?
Ingen aning alls.
17. Vad skrämde dig om natten som barn?
Spöken.
18. Vad fick dig verkligen att skratta senast
Föreläsningen igår.
19. Hur stor är din säng?
Kalrstad - 120. Mora - 90/180
20. Har du stationär eller bärbar dator?
Bärbar.
21. Sover du med eller utan kläder på dig?
Med, frusen av mig.
22. Hur många kuddar har du i sängen?
Karlstad - 4. Mora - 3
23. Hur många landskap har du bott i?
2 - Dalarna och värmland
24. Vilka städer har du bott i?
Mora och Karlstad
25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota?
Strumpor.
26. Är du social?
Folk säger så.
27. Vilken är din favoritglass?
B&J Chocolate fudge brownie
28. Vilken är din favoritefterrätt?
Ingen
29. Tycker du om kinamat?
Ibland
30. Tycker du om kaffe?
Ja, men min mage gör inte.
31. Vad dricker du till frukost?
Mjölk/te/juice.
32. Sover du på någon särskild sida?
Alla förutom på rygg
33. Kan du spela poker?
Nej.
34. Tycker du om att mysa/kela?
Oftast.
35. Är du en beroendemänniska?
Det är väl alla?
36. Känner du någon med samma födelsedag som din?
Oooja. Vi hade bannemig gemensama kalas när vi var små.
37. Vill du ha barn?
Nej.
38. Kan du några andra språk än svenska?
Engelska.
39. Har du någonsin åkt ambulans?
Jo.
40. Föredrar du havet eller en bassäng?
Inget. Sola är bäst.
41. Vad spenderar du helst pengar på?
Mig själv.
42. Äger du dyrbara smycken?
Allt är relativt.
43. Vilket är ditt favoritprogram på tv?
DH. Satc. Kollar inte så mycket på tv längre.
44. Kan du rulla med tungan?
Huh?
45. Vem är den roligaste människan du känner?
Många.
46. Sover du med gosedjur?
Nope.
47. Vad har du för ringsignal?
Har oftast telen på ljudlös. Men annars är det vasalopps-trudilutten. Haha.
48. Har du kvar klädesplagg från då du var liten?
Jaa, det tror jag?
49. Vad har du närmast dig just nu som är rött?
Ett par kuddar.
50. Flirtar du mycket?
Haha, inte tillräckligt? Eller för mycket?
51. Kan du byta olja på bilen?
Njaa, fylla på kan jag.
52. Har du fått fortkörningsböter någon gång?
Nej.
53. Vilken var den senaste boken du läste?
Stig Larssons Flickan som lekte med elden.
54. Läser du dagstidningen?
Nej.
55. Prenumererar du på någon veckotidning?
Nope.
56. Dansar du i bilen?
Varje gång.
57. Vilken radiostation lyssnade du till senast?
Det minns jag inte.
58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper?
Ett telefonnummer.
59. När var du i kyrkan senast?
Den 14/2. När jag var tärna på Odd och Evas bröllop.
60. Vem var din favoritlärare på högstadiet?
Lasse Bogg, lätt!
61. Hur länge har du campat som längst i ett tält?
Typ... tre nätter kanske.
62. Vem var det som senast gjorde något extra speciellt för dig?
Märklig fråga. Mina föräldrar fixade så jag kunde gå på Volbeat (?) *kärlek*

Kids.

Kom till Mora rätt sent igår, och hem kom jag ännu senare. Vid åtta kom jag fram och då åkte jag direkt och solade på jobbet en halvtimme. Vidare därifrån till Maxi och sen till Nusnäs. Hämtade lite öl och annat. Hem kom jag väl runt tio, lagade mat och hade tv-mys med pappa. Fast vi pratade mer än vad vi kollade på tv. Värd kväll. Kom i säng vid fyra. Blir så jävla uppe i varv på kvällarna. Innan jag gick och la mig lyckades jag städa lite i tvättstugan och tvätta en maskin. Skönt att ha nästan alla kläder rena, bara att välja och vraka.

Duffy, mamma och pappas valp, växer så det knakar. Redan mycket större än när jag var hemma sist *två veckor sen*... Söt som få men driver mig till vansinne. Är inte rumsren för fem öre, skäller och har sig *väckte mig och pappa två gånger i morse* och låter inte dom andra hundarna vara när dom försöker tat lugnt och sova en sväng. Som sagt, jag blir galen men hon är ju för söt för att jag ska kunna bli så arg som jag skulle vilja.

Ska dona i ordning lite nu och åka upp till Joel i Orsa. Baka och kika film. Mys.



jävligt värd

Leavin' k-town.

Åker hem till mora om någon timme. Sitter och äter just nu, ska bara käka klart, städa av lite, vänta på att tvätten ska bli klar, packa och SEN bär det av. Håller dessutom på att bränna ny skiva att ha i bilen. Volbeat all the way. Det här blir grymt!

Ikväll ska jag och pappa mysa med pizza och öl. Saknar honom massa. Dessutom ska snällingen hjälpa mig med massa plugg i helgen. Lagboken är hans cup of tea så att säga.

Imorgon ska jag äntligen få busa med min Joeeeel. Rockesholm kan glömma honom nu. He is back were he belongs. Får se vad vi hittar på för skrot imorgon. Ska bli kul i alla fall. Mihi ♥

Fredag.

Dagens mående: Lite stressad.
Dagens borde: Städa av innan jag åker till Mora.
Dagens frisyr: Ruffs.
Dagens klädsel: Inte bestämt mig än.
Dagens planer: Föreläsning, åka hem till Mora, sola (?)
Dagens vill ha: Vår.
Dagens längtan: Vår.
Dagens fundering: Vad jag ska ha på mig.
Dagens beroende: Musik, as usual.
Dagens tråkigaste: Måsten.

Uuuu..

Inte alls min dag idag. NEJ verkligen inte! Min lediga dag. Fyfan. Inte varit speciellt värdelös men lagomt pissig för att göra mig bitsk.

Började med att jag sov bort halva dagen och sket i min morgonpromenad - fat kid får kasst samvete. Kikar ut och är beredd på vårfint med plusgrader och sol, men verkligheten var grå och snöig. Kiss.  Slappade i soffan och åt frukost, pratade med bror en sväng under tiden ♥ ... Donade i ordning mig, kastade mig ut i snöyran och in i bilen för att åka och tanka. Var alldeles pricksis säker på att jag hade nog med pengar på koret men njet. Tydligen inte. Tankade för 400 och skulle betala - köp medges ej. Filip som var med tänkte vara snäll och lägga ut så länge men hans kort verkade inte heller funka? Drog till Bergan, jag gick på apoteket. Dagens enda lyckade (förutom laxen jag åt innan träningen).. Träningen var okej, inte jättebra, inte lika bra som förra veckan. Men men. Skulle åka hem från träningen och såg inte ett skit, backspeglarna var helt översnöade, jag trodde att jag skulle klara mig ändå men det slutade med att jag backade rätt in  i en snövall. Fuckin´ great!

Nej. Nu tänker jag diska, duscha och lägga mig i soffan, frossa riskakor och dricka litervis med mjölk.

Vad gör man utan bra musik dagar som denna?

XOXO

090312

Har bara hunnit vakna och dona naglarna lite. Har massor att göra idag. Ska städa, tvätta, köpa ny lagbok och fixa i ordning den, plugga och träna. Borde även hinna med att packa inför imorgon. Mora - here I come. Varit i mora massor nu dom sista månaderna men nu åker jag hem imorgon och sen blir det inte förrän till påsk igen.

Borde även ta en morgonpromenad efter alla chips och riskakor hos Emma igår, men jag orkar verkligen inte. Har ju ändå träning ikväll.

Volbeat - Find that soul

POSS


Yes man.



Jag säger inte mer än så ;)

Bankjävel.

Försöker ta mig in på min internetbank så jag kan flytta lite pengar och gå ner på akademibokhandeln och köpa en nyare lagbok - väldigt nödvändigt. MEN, kommer inte in på bakjäveln. Fattar inte varför, när jag ska logga i så skiter det sig. Sidan kan inte visas.

Knull.

Nu ska jag sätta mig i bilen och fara hem till Emma, kanske tar med mig datorn så vi kan kika på Yes man. Såg en bra bit av den igår. Brukar inte gilla Jim men usch, vad jag skrattade. Haha. I min ensamhet. Nej. Ut i solen med bilen.

Utvilad.

Har precis vaknat, eller ja - kanske en timme sen. Bara hunnit äta en sväng och duscha länge. Pratat lite i telefon med Emma aka. Kil som ligger hemma och är sjuker. Stackarn. Mamma ringde även och sa hejhej. Hon åker till Tyskland idag och blir borta en vecka. Vi träffas till påsk nästa gång.

Solen skiner idag, då blir jag jävligt glad och nöjd. Skönt att vakna och slippa vara på dåligt humör pga vädret för en gångs skull. Däremot är det inte särskilt varmt ute, men men. Vad gör man. Dessutom känner jag mig utvilad för första gången på länge, trots min stukade dygnsrytm. Jag gillart. Dagarna flyger iväg.

Skolan nu, sen till Kil och hälsa på Emma en sväng. I guess.

Mustasch - I Hunt Alone

Oväntat besök utan gevalia.

Ska ta en dusch nu och kika på Yes man. Sen får John Blund allt pallra sig hit. Vet inte riktigt vad jag ska tycka om min dygnsrytm som den ser ut nu, dvs somnar mitt i natten och går upp runt 11 på dagen. Det är helt ok och fine by me då jag hela tiden har eftermiddagsföreläsningar. Jag hinner inte mer än vakna innan det är dags att gå till skolan vilket jag gillar, när jag kommer hem är kl 17 och det är dags att äta. Innan jag är klar med allt har klockan blivit kväll och dagen är slut. Med andra ord går mina dagar hur fort som helst, ingen tid att tänka eller låta hjärnspökena kika förbi. Det värsta är väl att jag inte hinner röra på mig så mycket som jag borde. I den delen av K-town jag bor går man inte ut ensam när det är mörkt om man är tjej, i guess. Ska jag ta min dagliga promenad får det bli på förmiddagen - men då sover jag ju. Vikten ökar och ångesten med den. Viktångest. Fläskångest. Det är bara för Karolina Åhs att välja och vraka, viktångest eller hjärnspöken - vad är värst? Jag tror att jag väljer den dygnsrytmen jag har tills vidare. Tills riskerna eliminerats.

Ibland får man oväntat besök. För en gångs skull hade jag inte låst dörren om mig ikväll. Jag stog och diskade när jag hör att någon trycker ner mitt dörrhandtag. Tänkte inte så mycket på det då det händer titt som tätt att folk förvirrar sig och går fel i det huset jag bor. Men jag tänkte mer att det förmodligen var disken jag hörde och inte handtaget. Men helt plötsligt när jag vänder mig om står det en grabb i hallen. "Fan vad du skräms!"utbrister jag och ögonen blir stora som tefat. Han var nog lika chockad som mig, bad försynt om ursäkt, skämdes rätt uppenbart, och gick ut. Men shit vad rädd jag blev, inte för honom utan för att jag var inte direkt beredd på att ha en snubbe i 25-års åldern i hallen bara sådär. Paff. Men men. Man kan tydligen få oväntat besök utan gevalia. Nu ska jag bli bättre på att låsa dörren om mig.

Duschen nu, kika på Yes man och försöka knoppa in.

PUSS

Inte så illa ändå.

Var på uselt humör i morse. Verkligen. Trodde att det skulle bli en skitdag men det har gått rätt bra. Fått rätt mycket gjort, allt jag planerat utom att gå på kåren. Dom får sin jäkla avgift senare.

Föreläsningen var okej, dock hemskt svårt. Får ta med lagboken till Mora i helgen och ta en heldag med paps.

Är aptrött nu, ska bara diska av, kika på en film och lägga mig. Puuh.



Igår när jag kom hem från skolan sken solen!

En sån där dag.

Idag är en sån där dag då man helst drar täcket över huvudet igen när man vaknar. Mår nog rätt bra idag men vill verkligen inte göra något, hemskt opepp. Kan det inte bara bli sommar och looooov? Är nog lite skoltrött just nu, idag är jag till och med mer sugen på att städa hotellrum än att gå på föreläsning och slå i den där förbannade lagboken. Bitter Karro..

Nej, dags att äta något, duscha och dra på mjukisarna. Idag är det sånt som gäller - mjukisar och osminkat.

Mora på fredag ^^, Fast då är inte mamma hemma, hon är och lever runt i tyskland med jobbet. Blir bara jag och paps den här helgen. Fine by me, han är söt.

Mustasch - Down in black

Word.



Hellre volbeaten än våldtagen.

GOB SQUAD




Godnatt ;)

Jomensåatt..

Har vrit dålig på att höra av mig till folk och svara i telefonen idag. Men jag behövde det. Fick lov att vara för mig själv en sväng. Isolera mig, tänka, grubbla och fundera.

Kikar på Beck nu.

TJUSS

Bara för att.

Dagens mående: Ångest.
Dagens borde: Plugga.
Dagens frisyr: Uppsatt ruffs.
Dagens klädsel: Mjukisar, linne, raggsockor, hood.
Dagens planer: Plugga, laga mat, sola?
Dagens vill ha: Svar.
Dagens längtan: Mr Big.
Dagens fundering: Vad fan vi håller på med.
Dagens beroende: Janet - Let go.
Dagens tråkigaste: Att det snöar (!)

Nightmare..

Vaknade för någon timme sen. Så fort jag slog upp ögonen visste jag att idag börjar precis där igår slutade. Med en klump i magen men samtidigt pirr och fjärilar. Jag vill bara reda ut det här. Kan v inte bara bestämma hur vi ska ha det och sen ha det så?! Hursom.. Har hunnit dona lite med tvätt och äta frulle. Kikat ett avsnitt Kyle xy också. Ska ta en dusch nu för att göra i ordning mig och pallra mig till Johan för att hämta hans block. Måste komma ikapp nu. Tenta 23e.

Idag snöar det, men det är inte särskilt kallt ute så det är väl bara att hoppas att det inte ligger kvar. Usch. Jag vill ha vår, sol.

Det här är en sån där dag när man behöver Ann, en stor påse godis och en lååång promenad. Rensa tankar. Börja leva.

Bitterljuvt.

Jag är verkligen fast igen, förstår inte hur det kan sluta såhär varje gång. Det är så jävla destruktivt. Hemskt destruktivt. Men samtidigt älskar jag det, blir varm i hela kroppen och småler för mig själv. Det är dömt att misslyckas men jag klarar mig inte utan det och hade inte velat vara utan det. Varje gång telefonen kommer den där känslan tillbaka, pirrpirrpirr. Jag känner mig så otroligt nöjd, tillfreds, varm.. Hel är nog det rätta ordet. Men det är väl som vanligt lugnet före stormen. Snart kommer jag ligga på golvet som 1000 skärvor och undra vad fan som hände.

Jag hatar att älska det, och jag älskar att hata det.


Bakfull och oförlovad...

.. men det var jävligt värt igår! Volbeat spelade på nöjes. Jag förade och gjorde i ordning mig hos Johan för att sen möta upp Emma och hennes girls från Kil utanför nöjes runt 20. Klockan 22 skulle dom börja spela men det blev försenat. Efter många om och men hade jag armbågat mig fram genom folkmassan framför scenen och stog allra längst fram. En kort stund senare började killarna spela. Det var värt. Jag finner inga ord. Jag gör verkligen inte det.

Öland verkar bli alldeles för dyrt för mig i år. Får se om jag åker. Dessutom är jag sjukt sugen på p & l då både Volbeat och Mötley spelar. Kanske skippar Öland i år och kör p&l och malung istället. Känns väldigt aktuellt just nu.

Han har nästlat sig in i mitt sinne igen, jag är så fast. Som vanligt. Pirr i magen och töntiga fniss för mig själv. Jag gillar inte det här. Men vad gör man? Hur jag än vänder och vrider på mig för att slippa undan så slutar det alltid pricksis såhär ändå. Snart orkar jag inte göra motstånd längre...

Bilder från igår kommer nog senare. Ska städa av här hemma nu och göra lite mat. Tvmys ikväll. Lugna gatan.

Mamma Pappa ♥



Utmanad.

Jag blev utmanad av sötaste Annika. Så, here we go..

Regler: Det här är svårare än du tror! Kopiera detta till din blogg, utmana 5 personer och berätta det för dom. Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn!
Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord! Om personen som utmanade dig har ett namn som börjar med samma ord som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort.
Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar! Lycka till!

1. Vad heter du?: Karolina
2. Ett ord på fyra bokstäver: Korv
3. Flicknamn: Karolina (!)
4. Pojknamn: Karl
5. Yrke: Kurator
6. Färg: Korall
7. Klädesplagg: Kjol
8. Mat: Kött
9. Sak i badrummet: Kran (?)
10. Plats/stad: Karlstad
11. En orsak att vara sen:  Klacken gick av
12. Något man skriker: KOSSA ;)
13. Film: Kalle och chokladfabriken
14. Något man kan dricka: Kranvatten
15. Band: Kiss
16. Djur: Ko
17. Gatunamn: Klarinettgatan
18. Bil: Kia
19. Sång: Kisses and cake
20. Aktivitet med mer än en deltagare: Krogrunda

Jag utmanar Ann, Alx, Carro, Tommy och Emma.

Det finns en gud?

Från att igår ha varit sveriges grinigaste unge är jag idag på topp. Och då menar jag verkligen på topp. Livet leker och jag älskar det. Mina kära föräldrar som är dom bästa jag vet sponsrade en slant till en biljett så imorgon ska jag på VOLBEAT (!) Har även haft en alldeles perfekt träning ikväll här nere i Karlstad. Därefter åkte jag och Johan till Maxi och handlade. Duschade direkt jag kom hem. Så nu sitter jag här, nyduschad, ska äta lite soppa och kolla på SATC och drömma om morgondagen och livet.

Mamma & Pappa - jag älskar er ♥

Hade förresten fått besked från försäkringskassan om bostadsbidrag, märkte jag när jag kom hem. Kommer att få 1 100 i månaden. Yey me! Får dessutom retroaktivt för januari och februari, så imorgon trillar 2 200 in på kontot. Dom ska sparas!

Sponsor, någon?

Jag har kommit fram till att jag behöver en sponsor.. För jag behöver gå på volbeat. Kan ju inte missa mina pojkar när dom är alldeles runt knuten. Damn..

Bröllopet var hur undebart bra och trevligt som helst, en ära att få vara brudtärna, verkligen. Men, det kommer alltid ett men. Alla mina sparpengar gick åt, alla jag fick i julklapp och födelsedagspresent. Surt. Men men, det är inget att göra åt. Får leva den smala vägen nu och prioritera det jag ska och inte ska. Men *igen* det är då fan, rent utsagt, att jag missar den enda grejen jag velat gå på i Karlstad sen jag flyttade dit. Mamma brukar säga åt mig att jag ska ut mer när jag är i Karlstad och inte bara sitta i lägenheten och häcka med kompisar.. Så skiter det sig. Fast, vad gör man. Antar att jag får skita i Öland i år, har inte råd med det heller för jag kommer inte hinna spara några pengar tills dess. Inte hinna jobba innan.

Någon i hela världen som vet någon som har en biljett till nöjes på fredag?

Hursom, åkte skoter i en timme med Martin idag, Det var väldigt nödvändigt. Ut och rensa tankarna lite. Nu luktar mitt hår asgott. Skoter. Det är bra skit.

Ska duscha en sväng nu och fara ner på jobbet. Ska snacka om jobb och så tänkte jag försöka hinna sola en sväng.

Inte fy skam.

Har varit en lugn dag, kikat på tv en massa med mamma, ätit, pluggat, fyllt på spolarvätska i bilen och kikat på film med pojkarna. Inte tagit mig till Karlstad än utan är kvar i Mora, styr min farkost hemåt igen på torsdag.

Vasaloppsveckan är nu slut, hysterin och kaoset har lagt sig och Mora är lika dött som vanligt. And I like it. Det enda jag saknar efter vasaloppsveckan varje år är alla dess snygga poliser. Skulle kunna se till att åka fast för fortkörning med flit för att få kika lite närmare. Mohaha. Redigt snyggar karlar. Härliga att vila blicken på en sväng när man sitter fast i alla bilköer.

Imorgon blir det skoter med Martin. Ska bli kul. Har planerat in den här jäkla dagen X antal gånger i vinter men det blir aldrig av pga. väder och att vi fått förhinder. Men imorgon - då! Måste ju skynda oss nu innan snön försvinner. Var riktigt härligt väder idag. Typ 4+ och sol... äntligen kanske våren är på gång, sakta men säkert?


För övrigt känns det SKIT att inte kunna gå på Volbeat i Karlstad på fredag. En skam att inte ha biljett nu när dom faktiskt kommer till min stad. Dret.


faaan, jävla oflyt hela tin

Moravistelsen har varit bra, i alla fall till största delen. Vissa saker har skitit sig och jag känner mig som att jag blivit överkörd av en ångvält. Jag trodde att jag höll ställningarna och hade koll men tydligen inte. Fan fan fan. Svaghet var ju en egenskap jag intalade mig själv att jag inte hade. Ack så jälva fel man kan ha!

Hursom. Skönt är det då att komma hem till det trygga. Som sagt. Blev lite mkt av det goda på wasa igår så fröken fräken har inte varit lämplig som bilförare idag. Åker ner till Karlstad imorgon istället. Miss i planeringen men damn, vi hade kul igår. Med undantag från vissa omständigheter så var kvällen lyckad.

Nu ska jag sova så jag kan packa ihop mitt pick och pack ock bege mig mot sydligare breddgrader imorgon.

TJUSS

RSS 2.0