Inte fy skam.

Har varit en lugn dag, kikat på tv en massa med mamma, ätit, pluggat, fyllt på spolarvätska i bilen och kikat på film med pojkarna. Inte tagit mig till Karlstad än utan är kvar i Mora, styr min farkost hemåt igen på torsdag.

Vasaloppsveckan är nu slut, hysterin och kaoset har lagt sig och Mora är lika dött som vanligt. And I like it. Det enda jag saknar efter vasaloppsveckan varje år är alla dess snygga poliser. Skulle kunna se till att åka fast för fortkörning med flit för att få kika lite närmare. Mohaha. Redigt snyggar karlar. Härliga att vila blicken på en sväng när man sitter fast i alla bilköer.

Imorgon blir det skoter med Martin. Ska bli kul. Har planerat in den här jäkla dagen X antal gånger i vinter men det blir aldrig av pga. väder och att vi fått förhinder. Men imorgon - då! Måste ju skynda oss nu innan snön försvinner. Var riktigt härligt väder idag. Typ 4+ och sol... äntligen kanske våren är på gång, sakta men säkert?


För övrigt känns det SKIT att inte kunna gå på Volbeat i Karlstad på fredag. En skam att inte ha biljett nu när dom faktiskt kommer till min stad. Dret.


Kommentarer
Postat av: emma

håller med fullständigt.. Män i uniform. Mums

2009-03-04 @ 11:23:52
URL: http://emmawii.blogg.se/
Postat av: chefen

Iland kan man inte få allt man vill hur mycket det än svider. Det igår också i processen att bli vuxen att lära sig hantera besvikelser. Det finns så mýcket att vara tacksam för bilen, körkortet, hälsan (framför allt)alla goda vänner och i det perspektivet är det inte särskilt viktigt med en konsert. P & K M

2009-03-04 @ 15:14:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0