Kaos.

Lilla Mora består just nu av ett enda kaos. Ett hav med vasaloppor, skidor, stavar, blåbärssoppa och idioti. Att åka bil genom stan är inte att föredra - speciellt inte om man har tider att passa. Jag hatar sånt här. Sitter och skriker i bilen, hytter med näven och får både hjärtinfarkter och mentala sammanbrott ett antal gånger om dagen. Men vad hade Mora varit utan vasaloppet? Ingenting, vasaloppet sätter Mora på kartan och en veckas hysteri får man väl ändå stå ut med... (?)

Varje dag sen jag kom hem har jag haft typ tvåhundra ärenden att uträtta i olika delar av Mora. Jag har kört slut på X antal liter bensin och druckit ännu fler colaflaskor för att inte under tiden jag sitter i alla bilköer få blodsockerfall eller somna och dö. Man skulle kunna säga att bilkörningen i Mora första veckan i Mars/slutet av Februari varje år är som ett litet eget vasalopp. Jag borde få något slags pris.

Ändå är det skönt att vara hemma i hålan. Det välkända. Det gillar jag. Ikväll blir det förmodligen wasa med tjejerna. Till och med wasa gillar jag nu när jag inte är hemma alltför ofta.

Annars då... Min ekonomi är ett elände just nu. Bröllopet för några helger sen gjorde att min ekonomi brakade ihop, alla besparingar försvann.. puts väck. Mamma var snällast och sötast i världen idag - vi köpte varsina par skor på rean. Eller - hon köpte.

Idag såg jag honom. Det var inte igår. Det kändes som en örfil.



Ikväll följer kameran med.

Rainbow - Since you been gone

Oja.

Jag vet inte vad som är nyckeln till framgång
men jag vet att vägen till misslyckande är att försöka tillfredsställa alla.

Godnatt! :)

Mitt i natten.

Ni undrar säkert vad jag gör uppe vid den här tiden, det gör jag också. Magen krånglar så jag äter lite yoghurt och försöker få den att låta mig vara människa och sova. Jag är så förbannat trött på den nu, skulle sälja den på blocket om det gick. Fyfan. Men jag är inte bitter.. (?)

Har gjort klart min komplettering på Svinalängorna ikväll, Johan var här så jag lagade mat en sväng så åt vi och skrev. Slog våra kloka huvuden ihop. Eller nåt. Blev i alla fall någorlunda okej, ska skriva ut den innan jag lägger mig så jag kan lämna in den imorgon. Skönt. Bara omtentan (på hemtentan som jag missade att göra när jag var i Härnösand) kvar att göra så är jag klar med förra delkursen. Fokus till 110% på juridiken. Idag gillade jag den, juridiken. Intressant föreläsning med lagar med lite mer "action" i och inte bara en massa förvaltning, det står mig upp över öronen. Idag blev juridik och jag goda vänner. Me likes.

Ska bli skönt att åka hem över helgen. Saknar mamma och pappa massor. Ikväll saknar jag pappa lite extra. Ringde upp honom ikväll och snackade lite lagar. Haha.. Bara sådär ;) Jag och Johan hade lite funderingar. Min pappa är fanimig bästa pappan i världen. Mamma också, fast hon är bästa mamman ;)

Sen jag skjusade hem Johan har jag hunnit packa allt som ska med hem, så nu slipper jag bekymra mig över det imorgon. Häääärligt.

En sak till.
B - jag är fruktansvärt jävla besviken på dig. Dret. Jag och Alan ska i alla fall försöka pallra oss till England inom en relativt snar framtid när ekonomin tillåter. Vi ska slå världen med häpnad. *Är planen i alla fall*

Jordin Sparks - Tatto
Ikväll igen.

Fitt.

Är på sjukt dåligt humör, helt genomtrött och less. Är otrevlig mot folk jag pratar med och tycker att min omvärld kan försvinna ur min åsyn, för sitt eget bästa.

Nu ska jag äta en till pannkaka, skita i att diska, kika på lite SATC och sova tidigt.

ADJÖ

Still a part...



Jordin Sparks - Tatto

Jag bara måste.




Tungt.

Idag känns det redigt tungt att ta sig till skolan. Uscha... Men men, får inte missa förelsäningarna nu, juridik. Ärligt talat är det dretsvårt. Rena grekiskan.. Pinsamt, åklagarens dotter har problem med juridiken.

Yey me.

Nej, duschen nu, sen skola. Ska ta en promenix med Kristina när jag slutat. Blir skönt att få lite frisk luft för en gångs skull och träffa Kristina. Var bannemig inte igår :)

Halo.



Idag verkar det som att mitt och herr Självdiciplins förhållande togs upp igen. Det är inte längre lagt på is.
Allt jag tänkte göra idag har jag gjort. Stort plus var även vädret - plusgrader!! Skinnjackan på!! Nu ska jag lägga mig och kika på Twilight.

Summa sumarum - bra dag, ännu bättre låt!


En liten strimma av hopp, kanske?

Det tar sig.

Idag kompenserar jag för min slödag jag hade igår. Strax före 11 ringde telefonen, dags att gå upp och göra lite nytta. Har sen dess skrivit in alla föreläsningstillfällen fram tills i juni i min filofax, duschat lääänge, klippt tillbaka min lugg, tankat, storhandlat och diskat. Ska nu laga lite mat och ringa Johan för att se om han är sugen på en promenad runt 18. Lär även skriva rent lite mer anteckningar och dyka ner i lagboken. Kvällen kommer avsättas för storstädning!

Lika bra att göra allt på en gång när man väl börjat.

possposspangpang

Back in the days.

Jag hittade en del bilder från förr, då allt var fan så mycket bättre! :) Snodde lite från Cillas bdb.









Nu längtar jag till nästa helg.

spränga!

Melodifestival.

Jag gillar inte melodifestivalen, men man lär ju hänga med så här sitter jag och målar naglarna. Var precis ner på Pressbyrån och köpte lite godis och en B&J - cookie dough. Mums. Jag som skulle bli nyttig nu - ajaj! För övrigt har jag inte fått särskilt mycket uträttat idag. Rättare sagt inte ett skit. Vaknade vid 11.30 av att Eva ringde och väckte mig, därefter parkerade jag mig i soffan med frulle och tänkte kika på SATC en stund, det hela resulterade i att jag kollade precis hela dagen. Beroende. Har faktiskt pyamasen på mig än. Man får ha såna här dagar. Imorgon blir det andra bullar. Städning och plugg. Skulle behöva en personlig assistent som såg till att jag gör det jag ska på dagarna. Självdiciplinen ligger fortfarande begravd under husgrunden.

Pratade med Runää och Micke i telen nästan en timme idag. Me likes. Saknar.

På fredag ska jag gå på bio. Män som hatar kvinnor  it is. Har läst boken *eller ja, böckerna* så jag måste se filmen. Stig Larssons böcker är hemskt värda - läs!

Jävla melodifestival. Ovärt. Ska se om det är ngt annat bra på tv, eller om jag har ngn film på datorn jag inte sett än.

POSS

Vänd aldrig ryggen till.

Lita aldrig på någon annan än dig själv kan jag säga. Det är galenskap. Den enda människan i hela världen man kan lita på helt fullt ut till 1000% är sig själv. Det är ett faktum.

Var inte naiv, blåögd, låt inget påverka vad du tror på. Aldrig. Någonsin.


Egentligen ska man aldrig skaffa känslor för något eller någon som man inte vet precis exakt vart man har 24 timmar om dygnet. Inte för att vara kontrollerande, utan för att man ska kunna veta att det är värt att ens försöka känna.

Lita aldrig på någon annan än dig själv.


Fläsk.

Har legat i en hög i fasters soffa hela kvällen. Åkte dit vid 18, vi åt en massa god mat, pratade och skrattade. Fortsatte kvällen med att kika på På spåret ... Faktiskt så var det rätt kul, jag kände mig riktigt bright när jag kom på att "grus i självförtroendet" skulle vara Sandiego. Är inte alltid så blond som jag verkar ;) Slutligen kikade vi på När lammen tystnar. Varken Maggan eller Ola hade sett den och den är ju trots allt en klassiker - obligatorisk.

Kom hem för en timme sen, ganska pricksis. Ska äta lite yoghurt och kika på ett avsnitt av SATC och börja tänka på refrängen. Måste verkligen städa imorgon, det här funkar inte.

Jag smider stora planer.


TJUSS


The evening is over.



Det är sommaren 2006 också. Den var bra den, damn.

Tillbaka till verkligheten.

Kom tillbaka till Karlstad i förrgår, kan inte bestämma mig om det är okej eller inte. Eller, okej är det väl, men jag hade nog hellre stannat i Mora ett tag till. Man saknar inte kon förrän båset är tomt.

Juridiken har börjat nu, hade föreläsning från 13.15-16.30 idag med nån kostymnisse som snackade på rätt friskt. Blev en hel del anteckningar som ska skrivas rent imorgon, dessutom ska jag städa lägenheten och infinna mig hos min faster och hennes Ola kl 18 på middag. Det är fanimig på tiden, har bott här i snart ett halvår men har inte träffat dem sen jag flyttade in - talanglöst. Ska bli mysigt i alla fall, härligt att ha lite släkt även här i Karlstad *trots att vi inte ses särskilt ofta*

Fördrev kvällen ute i Kil hos Emma, hämtade upp Johan på vägen. Våldgästade henne en sväng, eller snarare några timmar. Såna här kvällar gillar jag.

One womans trash is another womans treasure.

Ännu en gång.

Dagens mående: Rätt bra.
Dagens borde: Plugga mer.
Dagens frisyr: Den gamla vanliga.
Dagens klädsel: Uggs, strumpbyxor, shorts & tisha.
Dagens planer: Mysdag med bror, Frida o Malin. Packa inför helgen. Fixa naglarna.
Dagens vill ha: Vår.
Dagens längtan: Våren.
Dagens fundering: Varför det inte finns mer tid och färre måsten.
Dagens beroende: Bilen <3
Dagens tråkigaste: Kylan.

Härligt.

Jag säger bara - KÖRKORT!

Är fruktansvärt nöjd med mig själv.

Nu ska jag dona lite och ta pärlan hem till bror, får se vad vi hittar på idag. Sjukt fint väder är det i alla fall.

So long suckers.


Word.



Känns inte som att jag behöver säga mer än så. I´ve so made my point.
Alla karlar kanske inte är precis likadana - men majoriteten verkar vara vad jag vill kalla mentala kalhyggen.

Det var en gång en Ann...









... och en jag.

No pills gonna cure my ill.

Jag har hittat min dröm. Tur att jag har pengarna *inte*

http://w4.objektdata.se/pregen/333/OBJ5110_952725333/images.html?hemnet=1&firmanr=5110&id=952725333&pregen=1&GID=OBJ5110_952725333

RSS 2.0