Get Carried away.

Såg denna igår. Helt ok. Helt klart sevärd.


Tisdag, i Karlstad.

Det har varit en hektisk helg med mycket saker på gång men det har varit hur kul som helst. På tre dagar har jag hunnit beta av Lidköping, Arboga och Sthlm (plus en jättesnabbis i Trollhättan). Inte illa pinkat om jag får säga det själv. Har inte pluggat något alls under tiden jag älgat runt och det behövdes verkligen. En helg med bara en massa nöjen. Har varit på Scotts, festat i Sthlm och shoppat *även det en snabbis*.. Jag är nöjd! Kom hem i förrgår och har mest latat mig sen dess. Kollat på film och så.







Puss

Två månader.

Idag är det precis två månader sen jag flyttade till Karlstad. Tiden går verkligen hur fort som helst.

Är helt slut, orkar verkligen inte skriva.

Men jag måste dock säga att jag inte klarat av att få ordning på allt här nere i Karlstad både mentalt, med lägenheten och allt om det inte vore för min familj.

Mamma, Pappa, Robert, Martin, Malin & Åsa - tack.

Jag älskar min familj <3

En ny dag.

Idag känner jag mig betydligt piggare än igår, är dock fortfarande lika stressad, helt uppe i varv och springer runt och är hur stressad som helst över precis allt. Min ekonomi, helgerna som kommer *ska bli hur kul som helst men det är en fet stressfaktor*, pluggandet... Allting samtidit just nu känner jag. Eller så är det jag som inte kan organisera mig väl nog för att kunna slappna av. Jag är piggare och gladare idag, solen skiner och jag är på gott humör, men resten då?

Ser ut som ett takras gör jag nu också. Rödsprängda ögon, påsar under ögonen, bad hair days nonstop, hyn har haft sina bättre dagar och jag känner mig allmännt risig. Känner att jag behöver ta hand om mig själv riktigt ordentligt. Börja träna igen också, detta funkar inte. Träning gör så himla mycket, bara man rör på sig regelbundet så både känner man sig och ser mycket piggare ut. Synd bara att jag varken har tid eller råd, i alla fall just nu, måste styra upp detta. Usch!

Lär plugga en del ikväll, har fått lov att prioritera bort dansen ett par veckor i rad nu. Det känns inte heller helt 100. Jag vill ju men jag varken kan, orkar eller hinner. Men men. Man kan inte få allt och jag tror att det är det största felet med mig - jag tror verkligen att jag ska kunna ordna, vara med på och få allt jag vill. Men ibland måste man prioritera bort en del av det man vill idag för att kunna få det man vill på lång sikt. Så - ingen dans för mig just nu.

Hade helst bara velat ta med mig Sara, Cissi eller någon på Bergvik eller in till stan för att bara ta en kaffe *som David tipsade om igår*, köpt en massa akutprodukter för att rädda mitt hår, min hy och allt annat och bara åkt hem och tagit hand om mig själv. Tänt ljus, kollat på en bra film, ätit gott och lagt mig i tid.

Tänk vad skönt att komma hem till någon som väntar hemma, som frågar hur dagen har varit. Krypa ihop i soffan på kvällen och bara vara med varandra, stänga ute resten av världen och få lite närhet. Inte av vilket hemsläp som helst utan någon som verkligen finns där, och känner en utan och innan. Någon som kan säga åt mig när jag blir såhär hysterisk, och lugna ner mig. Någon jag litar på och känner mig trygg med. Kärlek är som shopping, man ska känna redan från första gången man ser honom att det här är rätt, typ som när man köper kläder utan att prova eller kolla på prislappen för man vet att man tröjan passar liksom. Men det händer väl aldrig.

Rockers är rätt snygga också.


David.

Nu bloggar jag en gång i minuten känner jag , men vafan ;)

Måste bara säga innan jag lägger mig att min vän David, han är världsklass. Honom kan man prata med om nästan allt, nästan jämt. Vi pratar varje dag och det är jag mycket tacksam över. Dessutom är han förmodligen min mest trogna *om inte enda* bloggläsare.

Så David - tack! :)

Jag : Det känns bara som att jag vill dra ett täcke över huvudet och stänga ute resten av världen. Men imorgon har jag långdag, föreläsning 8 - 15 med ny föreläsare också. Och inte har jag börjat kika i den nya boken vi ska ha heller, det var ju en miss Karolina!
David : Då tycker jag att du ska sova och när du är klar i skolan imorgon går du ner på stan och tar en kaffe eller en varm choklad....
Jag : Jag har egentligen inte råd, ska se över min ekonomi, men det lät frestande....
David : Ska jag föra över 30 kr åt dig?


Hopplöst.

Den här kvällen har kännts hopplös. Jag har inte kunnat plugga alls, bara pratat i telefon *ringt upp alldeles för mkt pengar* och varit allmännt sne.

Jag vill kunna säga som Scarlett O´Hara
" Det där tänker jag på imorgon istället .. "



GODNATT & TACK FÖR IDAG.

Jag ska springa och få en kram.

Jag längtar hem ruskigt mycket nu. Till min familj, till min elit, till ANN. Äntligen får man träffa henne också.
Ecke sa precis att jag ska springa och få en kram, och det tänker jag göra, eller hade gjort om jag kunnat :)
Snart kommer vi hem, jag och Ann samtidigt, då jäklar!

Känns inte som att pluggandet var min grej riktigt idag. Glömmer det jag läst, svarar på fel frågor, förvirrar mig, kan inte komma till ro och koncentrera mig. Mitt huvud är helt slut sen helgen, för jag har verkligen pluggat i helgen. Massvis.
Antar att det bara är att lägga sig och sova och ta nya tag imorgon igen. Går långdag imorgon, brukar vanligtvis sluta runt 12, imorgon slutar vi 15. Usch. Menmen, kommer garanterat inte ha krafter kvar att plugga efter skolan imorgon i alla fall.

Längtar till helgen också, det ska bli hur kul som helst ;)

Jag längtar till hur mycket saker som helst just nu känner jag, men är så trött att jag inte orkar njuta av att längta. Vet inte vad det är med mig, känner mig hur sliten som helst..

Vad är detta....?

Rewind

Jag trivs verkligen jättebra i Karlstad, det här är min plats, jag har verkligen hittat rätt. Har världens bästa klass, hur goa klasskompisar som helst och perfekt lägenhet. Valt rätt utbildning som jag hittills är helnöjd med, ser fram emot de här 3,5 åren. Men ändå är det något som fattas. Verkligen....

Allting är kvar i Mora. Jag uppskattar Mora mycket mer nu när jag inte bor där längre, och det är inte förrän man flyttat som man märker vad saker och ting verkligen betyder. Mina vänner, som jag träffat i princip varje dag sen jag var liten. Min familj. Kan man inte bara få ta med sig allt?

Jag minns när jag var 14 år. Då var allt alldeles perfekt.

Spola tillbaka tiden?

Ann - dig har jag inte träffat sen i början av Augusti, det är fan två månader! Det har aldrig hänt förut att vi inte setts på så lång tid. Jag hatar det, dumma tös. Du skulle ha gått i Kristinehamn istället för Markaryd. As i said. Men om knappt två veckor får vi träffas och då, då kan jag tala om för dig att vi ska härja. Precis som vi gjorde när vi var små. Vi ska kolla på När lammen tystnar, förstöra filmen med en massa kommentarer, vi ska äta fruktsallad tills vi kräks och cykla mitt i nätterna. Vi ska driva våra föräldrar till vansinne och skratta tills vi kiknar.

Den här vändan jag var hem till Mora nu sist - den var perfekt. Fick träffa i princip alla jag ville. Åkte till Sthlm och dansade, hade hur kul som helst. Det är såna tillfällen, som förra helgen, som får en att verkligen hata tid. Att tiden ska behöva gå. Att det roliga tar slut. Jag vet inte vad jag ska säga.

Jag kan inte andas. Ann, jag kan inte andas.



Needtobreathe - More time

Tattarn askar

Allt rullar på rätt bra just nu tycker jag. Var hemma i Mora över helgen, eller egentligen veckan. Åkte hem förra onsdagen och kom hem igår, sex dagar blev det allt som allt hemma i byn. Var riktigt skönt att komma hem och hälsa på, speciellt att träffa mamma och pappa men även kul att täffa eliten. Ett stort plus som gjorde min vistelse ett rejält snäpp bättre var att jag fick träffa båda mina bröder. Jag åkte med tåget till Leksand på torsdagen där Robert hämtade mig, vi tränade lite på att parkera på Ejendahls arena. Efter det åkte vi hem till honom, hans Malin och Frida i Plintsberg. Umgicks, myste, pratade och allt det där. Var himla kul och skönt att täffa dom igen. Martin träffade jag i söndags då han och hans kompis Martin kom förbi hos mamma och pappa på middag. Dom skulle jaga älg uppe i dalarna, blir där hela veckan. Bror sköt två älgar idag och såg en björn - grattis till honom! :)

När jag var i Mora passade jag på att följa med dansligan till Sthlm på dans, Zlips spelade på Yesterday. Det var väldigt länge sen jag hade så kul på dans som jag hade den kvällen, verkligen helt perfekt! Efter dansen fick jag skjuts av Thomas hem till Jon och Matte i Ekskogen (som ligger i Brottby) där det var fest, eller ja, när jag kom dit mitt i natten höll det hela på att ebba ut men vi umgicks och hade trevligt fram till 4 på morgonen då vi gick och la oss. Fick skjuts av Jon till Uppsala dagen efter, därfifrån åkte jag med Åsa och Madde hem igen. Tack så mycket för att jag fick hänga med, i sista sekund! *som alltid när jag ska göra något*

Orkar inte skriva så mycket mer nu. Bjuder på lite bilder från helgen.









Pet Shop Boys - Always on my mind

Puss!

P.S. I love you

Har precis kikat på en film som Åsa tidigare tipsat mig om. P.S. I love you. Jag måste hålla med om att den här filmen är rätt svårslagen, bästa på länge.

Mer än så tänker jag inte säga. Jag är mållös... <3


Ibland är man duktig - och ganska ful.

Hade den muntliga redovisningen idag, seminariet. Som alla gånger var jag hysteriskt nervös innan, sov dåligt inatt, fick inte i mig någon ordenlig frukost och allt det där vanliga som hör mig till när det handlar om muntliga framföranden. Tro det eller ej - men jag överlevde, helskinnad och helt utan skavanker och med ett kanske lite bättre självförtroende. Men bara lite.

Det om det..

Nu ligger jag hemma i soffan, har precis varit ute och sprungit en sväng för att med relativt gott samvete kunna belöna mig själv efter dagens hemskheter med en påse godis. Dock kom jag på att min hy hatar godis. Så nu ligger jag här, duktig och ful.

Jag älskar lakrits.


Onödigt.

Jag har så jäkla tråkigt just nu, så jäääkla tråkigt. Har inte lust att gå och lägga mig men har heller inget att göra uppe.

Min familj är det bästa jag har, alla kategorier. Älskar er.

Ska äta lite yoghurt, ta en dusch och hoppas på att bli trött. Åker föresten hem på onsdag *efter jag satt i rälsen i underkäken, nu börjas det med den riktiga tandställningen sisådär ett år efter alla andra är klara med sina* och blir hemma några dagar. Miss i planeringen med mitt individuella PPU-samtal som jag bokat in på torsdag morgon kl 9.00. Måste byta tiden igen, bytte den för att jag åkte hem förra helgen. Menmen.. Shit happens, all the time.

Fringe

Måste tipsa om den nya serien på femman. Fringe.
Jag satt som klistrad, verkligen hur bra som helst om ni frågar mig.


Dom kallar mig kung i stan.

David - min vän, du är världsklass. Glöm inte långkalsongerna i helgen,

Jag har nog aldrig varit så trött som idag. Alldeles hemskt. Kom en kvart sent till grupparbetet i biblioteket i morse, anlände i mjukiskläder och stickad mössa med yoghurt i handväskan *frukost är ju tydligen viktigt*. Efter två timmar som faktiskt gick rätt smidigt var vi klara med vårat lilla arbete som ska redovisas muntligt inför halvklass på måndag och tisdag. Jag och muntliga redovisningar har aldrig gått speciellt bra överrens, får se hur detta kommer gå. Antar att jag kommer vara i samma skick som idag för jag lär inte sova särskilt många minuter nätterna innan.

Efter att vi var klara i skolan gick jag hem och tänkte sova en sväng. Mamma skulle kmma på besök idag och jag trodde att det skulle bli någon gång på eftermiddagen men hon kom alldeles efter att jag kom hem från skolan. Med andra ord blev det ingen sömn - min räddning fick bli mackor och några koppar kaffe trots min magkatarr *man ska undvika kaffe då*. I vilket fall åkte vi och hämtade min klädsel till soffan som kommit efter många om och men, vidare forsatte vi på IKEA för att sedan avsluta dagen på ICA Maxi. Inte sån stor grej att gå på Maxi men eftersom jag har pallrat mig dit ca 2 gånger sen jag kom hit till Karlstad så betyder Maxi jättemycket matshopping - om det ens är ett ord?

På IKEA inhandlades i alla fall en hel del nödvändigheter: Bestick, batterier, lakan, bordstabletter, en blomma, en kruka, världens mysigaste fluffigaste täcke, en termos och lite annat plock.
Alla de sakerna tillsammans med min soffklädsel och att jag tillsammans med min kära mamma rullade ut en stor matta i min lilla skokartong gjorde att den ser helt annorlunda ut - and I love it!

Tack för idag mamma, var verkligen hur mysigt som helst att ha en dag bara vi två! :)
Pappa var hemma i årets dunderförkylning så pappa - krya på dig! :)

Nu blir det hopp i säng. Sova läääänge imorgon sen promenad med Johanna och plugg.

GODNATT.
& puss.

RSS 2.0