So long suckers

Håller precis på att packa väskan som ska rymma min packning till ÖLAND 2008! Det här kan inte gå fel, ska bli så sjukt kul. Var ner på stan och tog en fika med Ann och Ecke idag innan vi far åt varsitt håll, och så köpte jag en ny bikini ölandsresan till ära. Imorgon kl 8.00 bär det iväg. Underbart. Så nu lämnar jag lilla Mora i 8 dagar, kommer hem den 5e.

det är då helt sjukt hur folk kan reta upp en och veta precis vad man har för svagheter och använda dem emot en. Den här gången lyckades ni ordentligt. Jag tror jag ska börja praktisera min teori om att utesluta människor som inte tillför något positivt i ens liv. Det har jag sagt flera gånger men nu har jag fan låtit det gå för långt.

Nu ska jag leva mitt liv och det är fullt ut.. So long..


x


Living my life.

Det är intressant hur människor kan få en att ändra sin syn på saker och ting. Efter att bara ha träffat någon en enda gång så kan ens hela förhållningssätt inför en hel del bli annorlunda, man får sig en tankeställare. Jag trodde inte att sånt här hände egentligen, att personer man knappt känner kan ha så stor inverkan. Men nu har jag faktiskt fått uppleva det själv. Det är ungefär som med tågmöten, människor man möter på tåg och inte pratar med men får ögonkontakt med och det känns som att man känt varandra hela livet.

Min midsommar var alldeles perfekt. Dagen började med att jag jobbade, därefter for jag ner på Kina och åt med mammsen en sväng. Jag hade absolut inga som helst planer för kvällen så jag kollade med Åsa vad hon skulle göra och hon bad mig följa och fira med henne och Crille hos släkt och vänner i Gopshus. Jag hade som sagt inget för mig och det är klart jag inte tackar nej till Åsa. Så, jag följde med. Vi grillade, drack öl, spelade kubb, kikade på när de reste stången i byn och dansade runt den. Det var en del irländare och engelsmän som var med och firade, en av dessa hette Bobby. Det är här de intressanta mötena kommer in i bilden. Kan inte förklara det hela och få det att låta begripligt. Jag har fått mig en tankeställare när det gäller en hel del. Hur vill jag leva mitt liv? Hur vill jag att andra ska se på mig? Hur mycket ska man orka bry sig om andras åsikter? Dagen efter midsommarafton fick jag ett sms av Bobby, han frågade om jag ville följa med honom, hans bror och några andra på Wasa och äta. Jag åt inte men jag följde med. Därefter bar det av till Gopshus igen för ytterligare en del midsommarfirande. Mysigt :)


Jag, Åsa och Alan



Svensk midsommar



Sist men inte minst - Bobby & Jag

drift

Det är något visst med oss tjejer, något alldeles speciellt. Vi har en drift, en instinkt, ett beroende - kalla det vad du vill. Men vi måste shoppa varesig det finns plats i garderoben eller pengar på kortet. Häromdagen köpte jag en filofax och en kofta *eller ja, mamma betalade, det är det alltid* och idag skulle jag bara ner och köpa en svart lite tunnare, skön tshirt att jobba i. Det slutade med två svarta tshirts, en tröja med djup ringning i ryggen, ett blommigt linne, en korallrosa tshirt och ett par svarta byxor. Mamma köpte en gul tunika/klänning åt sig. Egentligen borde det inte shoppas alls men vad gör man när man är tjej? Om inte garderoben sprängs av kläder är det något fel.

TACK MAMMA <3

Igår blev jag riktigt sur på Ann. Visserligen i onödan men ändå. Ringde hem till henne för att kika om hon ville ta en fika. Hennes syster svarar och säger att Ann åkt till Norge. Jag vet att Ann ska jobba i Norge i en månad nu i sommar så jag trodde hon hade åkt utan att säga något. Riktigt grinig blev jag, men i eftermiddag ringde Ann och berättade att hon bara åkt iväg över dagen och var tillbaka i Mora igen. Bra det älsk.

Ska hjälpa till med maten nu. Martin och pojkarna kommer hit och grillar med mig, mamma och pappa ikväll. Ska bli kul att träffa dem :) var iofs bara två veckor sen men ändå. Love them.

Jobb imorgon. Hela helgen faktiskt.

Jag och ann på studenten


Här står vi - 13 år senare

Westlife - Us against the world

tur i oturen

Idag gjorde jag ett riktigt klipp.. Eller nåt liknande, tycker jag i alla fall. Det är så att igår var jag ner på stan efter jobbet och kikade. Efter att ha fått mitt schema och märkt att sommaren måste planeras med allt jobb och liknande i en kalender bestämde jag mig för att köpa en ny då min jag hade inte räckte. Jag gick in på Bokia och kikade på en hel del olika men bestämde mig för en riktig filofax som man bara byter ut sidorna, den är brun med skinndetaljer (lite vuxenpoäng måhända?). Då jag kom hem och skulle sätta mig ner med min nya filofax och faktiskt börja planera märker jag att den inte börjar förrän vid årsskiftet. Blev lite irriterad på mig själv att jag inte kollat noggrannare i butiken. De andra jag kollade i hade redan börjat och jag tog för givet att så var även fallet med den jag bestämde mig för att köpa. Med andra ord var mitt mission idag att ta mig ner på Bokia, beklaga mig hos personalen och hoppas på att få byta den. Jag blev förvånad då gubben som jobbade där gick iväg och hämtade nya sidor att sätta i och sa att jag fick dem gratis *på prislappen stog det 159:-* så.. med andra ord har jag sparat en massa pengar idag som jag var säker på att jag skulle bli av med. Haha. Gött.

Min bihåleinflammation vägrar verkligen ge sig. Har haft riktigt ont i huvudet idag trots att jag ätit en hel del alvedon. Är ordentligt yr också så nu ska jag lägga mig i sängen och kika på tv en sväng. Criminal minds börjar om en timme <3

Puss.

utan dina andetag

Första dagen på nya jobbet är numera avklarad. Känns sjukt att ha blivit hämtad med ambulans i lördags och nu vara på benen och jobba. Blivit bättre otroligt fort och tröttnat fullständigt på att ligga hemma i sängen hela dagarna och inte göra något annat än att kika på tv och klämma i mig en massa onyttigheter. Visserligen är det inte utan att jag blir välidigt trött och känner mig som skräp av och till nu när jag börjat jobba men det är värt det. Vill ju hinna jobba lite nu innan sommaren är slut, jag låter inte särskilt optimistisk men jag kan lova att tiden går rasande fort. I alla fall. Jag trivdes som fisken i vattnet på nya jobbet och det var jätteskön stämning personalen emellan. Har verkligen jättetrevliga kollegor. Börjar en timme tidigare än jag gjorde förr men det gör inte mig något alls. Tvärt om, skönt att cykla till jobbet i tid, göra det jag ska och komma hem innan dagen är slut.

Om tio dagar far jag till Öland. Är bara tio (!) dagar kvar nu. Minns när jag och Anders var på väg hem från dansen och snackade om att det (bara) var 20 veckor kvar tills vi skulle få fara iväg. Men nu är det inte ens två veckor. Det är som jag säger - tiden går rasande fort. Öland 2008 kommer bli oslagbart. Ska bli så kul att träffa alla.. Jag sprängs.

Minus är att tänderna ska dras ut snart. Menmen. Inget att göra åt. Ska bli skönt att ha det gjort.

Livet leker och jag mår ... så bra!

godnatt och sov snyggt

Krångel hit och dit.

Bloggen har krånglat hit och dit ett bra tag men nu verkar det ha ordnat upp sig. Visserligen har jag också krånglat runt och varit oförmögen att blogga men nu är jag tillbaks och fit for fight. I alla fall relativt.

För lite drygt en vecka sen tog jag studenten.. Den 5e. Underbar dag med underbart väder, familj och vänner. Alldeles perfekt var det. Dagen innan studenten kom Odd och Eva hit och hade en överraskning vid namn Stina med sig. Jag blev alldeles jätteglad, längesen jag träffade henne nu och så kul att ha henne här just en sån stor dag. I vilket fall så gick vi upp klockan 5 på morgonen själva studentdagen.. Smink fixades och Madde *räddaren i nöden och världens bästa frisör* kom hit och fixade håret. Det bar av till kyrkan för uppsjungning då jag är med i kören, shit.. Det var inte lätt att se alla stå där i sina dräkter, vita klänningar, kostymer och mössor.. Vemod brukar det kallas. Champangefrukost dracks innan det var dags att gå tillbaka till kyrkan för att sjuna på riktigt.. Klasserna var där, familj, släkt och vänner. Och fint var det. Jag försökte att inte gråta men när vi sjöng Gabriellas sång brast det. Hejja mig. Efter kyrkan knatade alla studenter till Mora Parken för korttagning, middag, betygs och stipendieutdelning och mösspåtagning.. Kom tillbaka till tingslunden omkring 13.20. Familj och vänner väntade med plakat, champange och blommor. Alldeles underbart... Klassen åkte runt på ett släp och härjade ett tag, därefter åkte alla hem till sig för firande med familjer, studentskivor mm. Kvällen började med förfest hos Lidegran och därefter vidare till Skeer. Underbar dag. Vill tacka familj, släkt och vänner för att ni gjorde min student till det den blev! <3

 Efter studenten åkte jag ner till Sthlm och kom hem i måndags. Nu hr jag lyckats dra på mig en ordentlig bihåleinflammation. Igår var det riktigt jobbigt.. Hade så ont i huvudet att jag grät och kunde inte röra mig.. Jag ringde sjukan för att fråga vad jag skulle ta mig till, var helt rålös. Det var konstigt att jag blev sämre trots att jag åt pencillin. Sjukan bestämde sig för att skicka en amulans, kom och hämtade mig runt 14.00. Pappa kunde inte följa och mamma var i Gbg så min världsbästa bror Robert kom upp så jag slapp ligga själv däruppe. Väl framme trodde de att jag var på g att få hjärnhinneinflammation, eller redan fått det. Testerna visade att det inte var någon hjärnhinneinflammation men pencillinet jag fått tidigare var tydligen till för urinvägsinfektion och det har jag ju verkligen inte. Haha. Cykelverkstad.. Jag fick ny medicin som var till för bihåleinflammation.. Allting fixade sig. Jag är fortfarande seg och så men är mycket piggare idag :)

Lite bilder från studenten, minerna bjuder jag på.

    

2

Yepp.. Jag är sjuk, legat i sängen och kurerat mig hela dagen.. Druckit te, kan jang, ätit en massa hälsokostpiller och vitlökslyftor *som för övrigt är vidrigt* Känner mig bättre nu, ska sova om ett tag.

Tänkte bara säga godnatt och så. 2 dagar kvar.

Måla tånaglarna + en dos criminal minds och herr Gubler. Därefter hopp i säng.

3

Nu är det endast tre dagar kvar tills man tydligen ska ta studenten och kasta sig ut i världen. Usch. Jag gillar det inte. Kollade på tv härom dagen *lördags tror jag* och fab 5 hjälpte ett par att planera ett bröllop. Kom då att tänka på att studenten faktiskt är en stor milstolpe här i livet. Jag såg släkterna till bruden vara med att planera och spela en stor roll och då påmindes jag om hur mycket mina vänner verkligen betyder. Jag tänkte på Ann och Carro och grät som ett barn. Snart är det ju slut.. Jag tjatar i varje blogginlägg om studenten men det är så jäkla ofattbart. Jag kan inte se mig själv stå där med mössan och plakatet i handen... Det är inte verklighet. Fortfarande vet jag inte vad jag vill med något alls. Jag tror att jag kommer till insikt över hur jag känner och förhåller mig till saker och ting och sen blir jag förvånad över hur fel jag hela tiden har. Jag känner inte mig själv alls just nu. Det bästa är kanske att bara låta funderingarna vara, helt enkelt skita i dem, och leva. Må och känna det man vill för stunden.

Det har varit dåligt med bloggande nu igen men det är mycket att stå i. Det har bland annat varit student kick-off förra onsdagen.. Riktigt trevlig kväll, trodde ett tag att den skulle bli kiss men det styrde upp sig och blev bra, tills polisen trodde att dom ägde hela mora och körde hem oss. Torsdagen blev lugn med lite dans och så..I fredags efter skolan satte jag mig på ett tåg till blge för att gå på kupolen och köpa mina älskade undanlagda skor därefter var det dags för tacokväll hos Joel. Jag, Linn, Robin, Matti, Joel och Stefan åt, drack öl och hade trevligt. Dessutom spelades det en del guitar hero vilket var hur kul som helst, kom jag fram till. Lördagen började kaotiskt med bråk och sånt här hemma så jag tog ett nytt tåg till blge, gick på gina tricot och köpte två klänningar och for hem igen.. Fick ett samtal från min arbetsgivare som berättade att jag inte skulle behöva jobba idag.. Jag bestämde mig rätt snabbt för att åka till Sthlm med Madde, Anders, Anders och Anders igår och dansa. Kom hem runt 4 i morse.
Tröttis.

Nu har jag dragit på mig en förkylning verkar det som.... Eller i alla fall början till en så nu ska jag hoppa in i duschen, ta en alvedon och lägga mig. Får se om det blir någon skola imorgon eller om jag tar det säkra före det osäkra och satsar på att kurera mig till studenten på torsdag.

när resten av världen inte finns
när man inte kan slita sig
då är det äkta

Sarah Dawn Finer - Stockholm by morning


RSS 2.0