Mora.

Är hemma i Mora nu, sommarlov och jobb, allt som hör till. Men det känns inte som sommar, riktigt. Vet inte vad det känns som. Vet inte hur jag ska göra på fredag heller, kan inte någon bara bestämma åt mig? Eller?



Idag saknar jag Emma lite.

Godnatt.



We all wanna change the world.

När hemska saker man inte kan kontrollera händer blir man besviken på livet. Nu snackar jag inte om småsaker utan om riktigt hemska och tragiska händelser. Vad som helst kan hända vem som helst när som helst, oavsett hur observant man är. Man kan tycka att man borde vara glad åt livet och det man har för man vet inte hur länge det finns kvar, och det borde man när inget händer. Men när det väl inträffar, det som inte får hända, det man inte kan göra något åt, det är då man blir besviken, ledsen och arg. Jag tänker hela tiden på det som hänt, den familjen det handlar om och lider verkligen med dom. Underbara människor.

Materiella ting kan faktiskt i princip dra åt h*lvete just nu. Min bil är paj och det är sjukt onödigt och jobbigt, specielt för plånboken. Men när andra hemskheter händer samtidigt så bekommer det mig inte, det med bilen alltså.

Har faktiskt ingen lust alls att skriva mer nu. Inte idag. Inte nu.

R.I.P


RSS 2.0