Jomensåatt..

Har vrit dålig på att höra av mig till folk och svara i telefonen idag. Men jag behövde det. Fick lov att vara för mig själv en sväng. Isolera mig, tänka, grubbla och fundera.

Kikar på Beck nu.

TJUSS

Kommentarer
Postat av: chefen

Ramla inte ner i samma djupa hål igen. Det är inte värt det. Red ut saker och ting en gång för alla och om det blir negativt - sörj då och gå sedan vidare. Ingen är värd att man mår så illa för som du gjort tidigare för samma person. Dags för ett definitivt avgörande - på tiden. Kram M

2009-03-09 @ 07:43:05
Postat av: Tommy

"...svara i telefonen idag!"



Raraste människa! Du behöver ju inte vara tillgänglig 24/7 precis!!! En dag är absolut ingen fara att vara okontaktbar!!;) KÖR PÅ EN VECKA...så ska du få se på grejjer! hehehe!



Själv är jag bara kontaktbar precis för stunden då jag känner för det. Man behöver absolut inte svara i telefon om man inte känner för det....men i det samhället vi lever i idag så är det nästan ett måste....annars så tror de andra att man hatar dem eller att man är död!:P Dock så lär de sig tillslut när man har fått dem att förstå att man inte hatar dem om man inte hör av sig på "några dagar"! hahaha!



Ha en bra dag hjärtat! Puss

2009-03-09 @ 11:12:33
URL: http://lauden.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0