Sliten

Har nog aldrig hunnit med såhär mycket som jag gjort hittills i helgen på en helg förr,och ändå är helgen inte slut än. Hunnit vara i Sthlm och dansa, åka på dop, varit ute och ätit med mamma och pappa och städat rummet. Allt det på två dagar. Imorgon blir det plugga, äta mat med syskonen och deras familjer och senare träna. Fullbokad helg med andra ord.

Dansen igår var helt underbar - som vanligt. Det är inte alls lika kul att dansa hemma i Dalarna längre när man har varit på dans i Sthlm, och varje dans där är alltid lika rolig. Vilade knappt något alls, Scotts spelade, massa bra dansfolk.. Stämningen och humöret var på topp !

Ikväll har jag kollat på VM i dans som i år gick av stapeln i Halmstad. Setat bänkad framför tv´n. Sååå duktiga dansare och enligt mig vann de rätta paren rätt danser. Kul att Andreas och Viktoria tog hem Buggen, Henrik och Joanna fick sitt guld i Lindy, Andreas och Jessica avslutade sin danskarriär med varandra ikväll med att ta hem sitt 3e VM-guld i Boogie. Kul att dom visar lite BRR-danser på tv ibland :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0