I huvudet på Gynning.

Det var ett tag sen jag bloggade nu, men som vanligt har jag en ursäkt. Det är faktiskt sant den här gången - jag har jättemycket att göra i skolan nu, verkligen.

I helgen har jag varit lugn och pluggat en massa. Skönt att ha gjort lite skolgrejer över helgen så att man inte behöver ha ångest och ligga sömnlös över halvklara skolarbeten. Så nej, jag har inget liv på helgerna. Nordman var ju på Wasa men där kan jag glömma att komma in, så vad gör man. Man pluggar. Förutom att plugga har jag varit med Suss. Vi kollade på Casino Royale och stoppade i oss massa grönsaker med dip. Efteråt tog vi en promenad i snön. Mysigt :)

Idag har jag inte varit i skolan, hade sjukt ont i kroppen igår kväll och smått med feber så jag blev hemma idag. Får se om det är bättre imorgon. Lär redovisa historiearbetet som jag hållt på med ett bra tag. Så det är vad jag har gjort idag, kompletterat arbetet lite och förberett bättre. Sen har jag även skrivit klart svenskafördjupningen som ska lämnas in på torsdag. Det enda som är kvar att göra den här veckan nu *så vitt jag vet* är att skriva klart psykologin.

Just nu sitter jag och kollar på I huvudet på Gynning. Det är faktiskt rätt kul, eller ja, hon är faktiskt rätt kul :)


image50

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0